Lasse Holm Sjuk

Sprid kärleken
Lasse Holm Sjuk
Lasse Holm Sjuk

Lasse Holm Sjuk – För att parafrasera Lasse Holm Sjuk Jag ökade antalet gånger jag tränade. Att jag kan springa igen är en oerhört uppmuntrande indikator. Håll knäen torr och utan brosk. Genom att stärka knäets stabilisatormuskler har artrit utrotats.

Det är första gången i mitt liv som jag känner mig fysiskt mer vältränad än när jag var 45 år. Jag ber till Gud varje morgon och tackar honom för den disciplin den har gett mig.Golfare och loafers tvingades ge upp sina fritidsaktiviteter på grund av spridningen av artros. Det hårda arbetet med programledaren och artisten Lasse Holms utbildning har dock gett resultat, och han kan nu leda den aktiva livsstil han så trivs med.

Lasse Holms mål är sandgrottan i slutet av den röda löparbanan. Högkaliberidrottare tränar med TV4:s showrunners, musiker och meteorologer i en vänskapsmatch på Stockholms ikoniska Stadion.Han har varit chef för programmet “Aim for the Stars” sedan starten 1995. Det hela börjar i vinnarens hjärta.

Lasse Holm agerar som en galning för att förbereda sig på långa hopp. Flyter uppåt och landar på himlen. När han landar på sanden känns det som om det kraschar hans knogar. Det är lite rutten frukt där borta. Lasse Holm förklarar sin ståndpunkt efter en tidigare knäskada och många fall i mörka gränder i Europa och USA.

Hans transport till Karolinska Institutet i Stockholm skedde med hjälp av ett gasformigt medium. Enligt röntgenbilderna fanns det inga tecken på ett brutet ben på ena sidan av överbenet. Hans knä har haft en otroligt jobbig dag efter längdhoppet, och han har inte kunnat göra någonting påfrestande resten av dagen.

Mina tidigare favoritsporter är skidåkning, golf och jogging. Det var nedslående att känna effekterna av lidande och funktionsnedgång på egen hand.En ortopedisk kirurg sa till sin patient: “Du har två alternativ.” För att stärka dina knogar kan du antingen operera dig eller träna som en galning.


Lasse Holm var orolig över möjligheterna att opereras och bestämde sig för att det var bäst att avråda från att gå in för ingreppet.En medicinsk fitnessexpert rådde honom att stretcha och träna ofta med ett gummiband.

Ett nytt kapitel i mitt liv har börjat. Lasse Holms lantgrd, en bondgrd på Vätterns norra strand, lät nyligen installera motionscyle, roddmaskin och balansbräda i logen. Han tränade i sin lägenhet i Stockholm och närliggande gym. Han forskade om akrobatik i böcker och online och investerade i några träningsappar. Han sa till sig själv: “Jag ska lägga den här.” När träningen inte fungerar måste jag in på operation.

Lasse Holm Sjuk

Processen att återfå medvetandet krävde sex månaders hängiven ansträngning. Sedan kunde Lasse Holm sakta börja ladda upp knogarna igen, en förbättring som kom med tiden. Efter en dag fick han möjlighet att spela en runda golf och jogga några kilometer genom skogen.

Reumatikerförbundet uppskattar att 800 000 svenskar lever med artros, en sjukdom som orsakar smärtsam svullnad och ömhet i lederna.Lasse Holm, artist, textförfattare och producent, är en av dem som blivit nedstämd. Redan vid 60 års ålder hade han problem med sina vänner.

Och det blev inte bättre av att han skadade sig när han gjorde Sikta mot stjärnan. Holm lät björnen eller bringan serveras på ett internt TV4-evenemang med gänget och friidrottarna Maria Akraka och Tord Henriksson. Lasse har fortfarande inget skägg i knät. Att träna musklerna som stöder knogarna har hjälpt till att lindra symtomen på artros.

Jag blir 78 i december, men jag känner mig mycket äldre och skörare än jag gjorde när jag var 45. Jag tackar den högre makten för den disciplin jag utövar varje morgon genom att knäppa händerna. Både golfandet och loppet avstannade när Artrossmärtan gick ner. Men Lasse Holm, programmerare och artist, var klar med sin utbildning och nu kan han leva det aktiva liv han älskar.

I slutet av den röda löparbanan tar Lasse Holm en titt på sandgrottan. TV4:s evenemang hålls på Stockholms Stadion, där programvärdar, musiker och meteorologer tränar och tävlar vid sidan av enorma friidrottsstjärnor. Året är 1995 och han är för närvarande anställd som programmets programledare för “Sikta mot stjärnorna”.

Druvskörden börjar; vinnarskallen är satt. När det är Lasse Holms tur att hoppa långa sträckor så fjädrar han som en gasell. Rör sig snabbt genom luften. Han är bekant med sandens rivande knas när han landar på den. När Lasse Holm fick veta om en potentiell procedur sa han till sin vän att “oscuret är bäst”, eller så förstod han. En fysioterapeut rådde honom att stretcha med ett gummiband och träna intensivt.

En snabb återhämtning skedde under halvåret. Lasse Holm kunde sedan successivt återuppta ansträngningen av nätverket, vilket stadigt förbättrades med tiden. Så på morgonen kunde han ta en kort joggingtur i skogen och klämma in en golfrunda. Enligt honom är han nöjd med sin egen ekonomiska situation. Men så har det inte alltid varit.

Under mitten av 1980-talet var Lasse Holm ett absolut fenomen. Han jobbar som konsult åt Bert Karlsson och är alltid på jakt efter nya hits. Han pendlar mellan Stockholm, Skara och Göteborg och för en nomadtillvaro. Enkelt uttryckt bor han i en studio på renässansen.

Röker sträcker ut hamburgaren och pizzan. Ger positiva vibbar och uttalar slagord som “Främling”. Han har vunnit Melodifestivalen fem gånger och har listat 70 låtar i Sverige. Det var oacceptabelt; det fanns inget uttryck för “att gå in på banan” på den tiden, men jag tror att jag var nära att göra det, säger han.

Lasse Holm Sjuk
Lasse Holm Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!