Lena Philipsson Föräldrar

Sprid kärleken
Lena Philipsson Föräldrar
Lena Philipsson Föräldrar

Lena Philipsson Föräldrar – För första gången öppnar 40-åriga konstnären Lena Philipsson upp om förlusten av sin pappa i cancer för en månad sedan.

För mig var det melodifestivalen när jag precis fått höra att det inte fanns något att göra och killen var riktigt dålig.

Lena Philipsson har drabbats av en stor förlust det senaste året. Hennes pappa Göran Philipsson, som sedan en tid kämpat mot cancer, dog den 15 november i år. Uppståndelseskapellet i Vetlanda, där han dog vid 66 års ålder, fungerade som inramning för hans begravning, som hölls i hans bostad.

För första gången har Lena berättat om sitt hemska år på sin hemsida. När hon var värd för Melodifestivalen sa hon att det var värst.

Samtidigt var hennes pappa Göran i fruktansvärd form. Lena Philipsson skriver om att vara överbelastad med arbete och att leva med en dödssjuk pappa.

Trots omständigheterna åkte Lena även ut på en längre sommarturné. Det var först efter att han repat sig som han njöt av en underbar sommar och höst. Sanningen kom så småningom fram. Dagen han dog var jag där.

Spekulationerna om att Lena och hennes 34-åriga älskare Martin Björk ska ha barn, förlovat sig och flyttat till landet florerade under denna svåra tid.

I nuläget är varken Lena eller jag förlovade och det finns inte heller något som tyder på att hon väntar barn. När det gäller att äga ett hem på landet, ser du dig definitivt göra det någon gång. Men där vi nu bor är vi fortfarande bara jag och Lena. Martin sa nyligen till Fredag ​​att de får se vad som händer i framtiden.

I en intervju med förlaget tidigare i år uttalade hon, “Jag har alltid varit väldigt privat av mig själv, ja, till och med hemlig”, och detta är ett sätt att dra tillbaka förlåtelsen och släppa in läsaren i mina tankar.

För några år sedan fick jag en idé till en bok. Jag försökte inte göra min vision till verklighet förrän 2021 eftersom jag inte kände mig mogen nog att göra det. Jag planerade att träffa ett förlag.

Mns Herngren och Lena Philipsson har båda två barn att ta hand om.

När Lena och Mns först började träffas sågs de ofta tillsammans på högprofilerade sammankomster som filmpremiärer och välgörenhetsgalor. Trots detta såg barnen till att ingen brydde sig om dem.

Men denna förändring har bara skett under de senaste åren. Från och med nu har Noa och Saga poserat på röda mattan på sina föräldrars filmpremiärer för att visa sitt stöd för dem.

Mamma, Lenas dotter Saga bor i Berlin och är en utmärkt fotograf, enligt Instagram-inlägget från hennes mamma. Hon stod till exempel för att filma Lena Philipssons musikvideo till “Maria Magdalena”. Så fort “Du ljuger” var ute spelades musikvideon in av hennes sons dotter.

Lena Philipsson Föräldrar

Under det senaste året har Lena Philipsson fått utstå mycket smärta. Hennes pappa Göran Philipsson avled den 15 november efter en lång och modig kamp mot cancern. Han hade precis fyllt 66 år.

När han dog samlades en liten samling av hans närmaste vänner och familj i hans Vetlandahems Uppståndelseskapell för att ta farväl. Det senaste året har Lena uttalat sig på sin hemsida om de svårigheter hon mött.

Lena Philipsson Föräldrar: Kerstin Philipsson, Göran Philipsson

I sitt författarskap avslöjar hon att det var särskilt svårt för henne att vara värd för Melodifestivalen. Som ett resultat var hennes far, Goran, ofta i en fruktansvärd attityd. Planerade aktiviteter var begränsade.

Det låter som om Lena Philipsson är hårt pressad på grund av sitt yrke och det faktum att hennes pappa kan dö när som helst.

Trots att Lena var sjuk gav hon sig ut på en längre sommarturné. Hon uppträdde över hela världen. – Däremot repade han sig och hade en underbar sommar och höst. Till slut avslöjades dock sanningen.

När han dog var jag där för att bevittna det. Det var under denna svåra tid som rykten spreds om att Lena och Martin Björk planerade att bilda familj, gifta sig och flytta till landet. Alla dessa händelser förutspåddes inträffa samtidigt.

Inte just nu, och Lena är för närvarande inte gravid. Ett hus på landet kan stå på din önskelista i framtiden. Men Lena och jag bor fortfarande i samma hus. “Men då får man se vad som händer i framtiden”, sa Martin nyligen.

Lena är sedan dess gift med Mns Herngren, en 41-årig man. Noa, 12, och Saga, 7, är parets två barn. “Lena + Orup” har premiär den 26 januari på Stockholms Kinateater, där Lena har jobbat med Orup sedan hösten.

Lena Philipsson Föräldrar
Lena Philipsson Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!