Meghan Markle Föräldrar

Sprid kärleken
Meghan Markle Föräldrar
Meghan Markle Föräldrar

Meghan Markle Föräldrar – Rachel Meghan Markle har en halvsyster, Samantha Markle Grant, och en bror, Thomas Markle. Hon föddes den 4 augusti 1981 i Los Angeles. Hans mamma och pappa heter Doria och Thomas Markle.

De utbytte bröllopslöften 1979 och 1987, och Thomas första barn är Meghans halvsyster. Det faktum att Megans mamma är av afroamerikansk härkomst möttes med öppna armar när nyheten om hennes kommande förlovning delades med samhället. Hennes morföräldrar, Alvin Ragdale (1929–2011) och Jeanette Ragdale, var båda sjuksköterskor (1929–2000).

Tack vare sin unika profil kunde Meghan också skapa ett konto. I september 2011 gifte hon sig med Trevor Engleson, en Hollywood-producent och kock. Paret bytte 2013. New England Historical Genealogical Society har bedrivit omfattande forskning om Meghans familjehistoria. Genom sin far har Rachel gemensamma anor med åtta amerikanska presidenter: George W.

Samhället fastställde att pastor William Skipper, som emigrerade till Boston 1639, också är en ättling till Meghans släktträd. Pastor var en ättling till kung Edward III, och han var känd som pastor (hund 1377). Sir Philip Wentworth, som dog 1464, och Mary Clifford, som födde den nuvarande drottningen och den bortgångna prinsessan Diana av Wales, är bland Williams förfäder.

Margaret Kerdeston, som levde på 1400-talet, var dotter till en fransk adelsman och mor till en drottning i Böhmen och Ungern; hon anses vara en stamfader till många moderna europeiska raser. På grund av den historiska benägenheten hos kungligheter för koppling kommer prins Harry att härstamma från Margaret Kerdeston med mer än tvåhundra rader. Därför delar Harry och Meghan anor med Margarets farföräldrar, Katherine Stafford (hund 1419) och Michael de la Pole (hund 1415).

Det finns omfattande register för prins Harrys avkommor. Charles, prins av Wales andra son med tidigare fru Diana Spencer föddes i september 1984. Hans farfar är den äldsta sonen till drottning Elizabeth II och prins Philip. Drottning Elizabeths härstamning kan spåras ner till hennes far, kung George VI, som besteg tronen efter abdikationen av sin bror kung Edward 1936. De två var båda de äldsta sönerna till drottning Victoria.

Meghan Markle Föräldrar: Thomas Markle , Doria Ragland

Den kommande lördagen den 19 maj på Windsor Castle kommer prins Harry att gifta sig med Meghan Markle. Finders Internationals grundare och verkställande direktör Danny Curran sa: “Som resten av landet kan vi inte vänta på det kungliga bröllopet i eftermiddag. Meghans släktträd är fascinerande, och kopplingarna mellan henne och hennes omtyckta gör det klart att detta är en liten värld gjort rätt.

Om vår söksektion har inspirerat dig att göra din egen forskning, kanske du är intresserad av att veta att Finders International också tillhandahåller en tjänst för verifiering av släktträd. Vi blir ofta ombedda att kontrollera släktträd för försäkringens eller egendomsdelningens skull, men när vi gör det hittar vi fel i hälften av fallen på grund av felaktig information. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig, vänligen maila oss på.

Meghan Markle Föräldrar

Hon lämnade det brittiska kungliga palatset för att börja ett nytt liv i Kalifornien, men efter drottning Elizabeths död hamnade hon och hennes familj tillbaka i rampljuset: det nuvarande tronskiftet innebär att hennes barn, Archie och Lilibet, snart blir prins och prinsessa.

2018 blev Meghan Markle medlem av kungafamiljen när hon gifte sig med prins Harry. Två år senare bestämde sig paret för att ge upp sina titlar som arbetande kunglighet och istället fokusera på att uppfostra sina barn som ett normalt gift par.

Meghan säger i en ny intervju med The Cut, “Jag vet att små barn jag möter tänker,” Herregud, det är en riktig prinsessa. Jag tittar på dem och tänker, ‘du har styrkan inom dig själv att skapa ett liv bättre än någon saga du vill nämna’.”

Meghan talar av erfarenhet; under de senaste åren har hon och prins Harry, tillsammans med deras 3-årige son, Archie, lämnat England efter att hon led av en djup depression präglad av självmordstankar, en traumatisk olycka och en intensiv oenighet med Harrys familj.

Meghan förklarar att den negativa pressbevakningen kungafamiljen fick var en viktig faktor i deras beslut att abdikera sina troner. Hon föreställer sig att om Archie hade gått i en skola i Storbritannien skulle fyrtio fotografer ha väntat utanför med kameror varje gång hon kom till skolan för att ta bilder på henne.

Detta, resonerade det rationella paret, skulle göra dem friare och mer självständiga. Eftersom de inte skulle acceptera stipendier kunde den irrationella presspaniken inte motiveras av det faktum att det finns ett utbrett intresse för att lära sig vad kungafamiljen har för sig, som Meghan berättar.

Idag bor Meghan och Harry i Montecito, norr om Los Angeles, med sin ettåriga dotter Lilibet. Från sitt palatsliknande hem driver de sitt eget företag, Archewell, som producerar program för Netflix och den nyligen släppta podcasten Archetypes på Spotify.

Som mamma försöker Meghan ge stabilitet och rutin för sina barn där det är möjligt; Ändå får hon också många nyfikna blickar på skoltillställningar och berättar hur de andra föräldrarna agerade otroligt när hon och Harry deltog i en födelsedagsfest för en av prins Harrys klasskamrater.

Meghan Markle Föräldrar
Meghan Markle Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!