Lili Och Susie Föräldrar

Sprid kärleken
Lili Och Susie Föräldrar
Lili Och Susie Föräldrar

Lili Och Susie Föräldrar – Den entimmes långa dokumentären om Lili och Susie innehåller privata filmer som aldrig tidigare visats, samt äldre filmer där Lili och Susies bror, musikern Totte Päivärinta, som spelat mycket med systrarna, och deras föräldrar medverkar.

Deras somrar på skärgårdsön Vrholma, där de växte upp och tillbringade sin uppväxt fram till våra dagar, får vi följa dem. Dessutom blev Lili och Susie vänner med (och fann kärleken med) ett antal andra framtida svenska popstjärnor medan de bodde på skärgårdsön.

När Lili & Susie gick med i bandet Suzzies Orkester 1984 började de sina professionella karriärer som korister. I kölvattnet av ett tv-framträdande upptäckte EMI Records dem och skrev på dem på deras lista.Lili och Susie sätter fortfarande ett högt värde på musik.

Dokumentären på Svt medverkar Lili & Susies vänner Jan Johansen och Anki Bagger, som båda tillbringade tid på samma ö i skärgården.Med Okey, Okey! gjorde Lili & Susie sin Melodifestivalen-debut och slutade femma.

Upplöst: Barmhärtighetens systrar upplöstes 2000 för att koncentrera sig på sina egna projekt. Lilis miniserie i TV4:s Nyhetsmorgon skildrade hennes arbete med att rädda och ta hand om skadade vilda djur.Året därpå fick hon möjligheten att vara programledare för sin egen show, Djurens, för det svenska tv-nätverket.Show Me Heaven av Lili & Susie gjorde comeback i Melodifestivalen 2009 och tog sig till andra chansen.

Inga-Lill Päivärinta och Susanne Päivärinta är de riktiga namnen på Lili och Susie. När Lili och Sussie slog igenom bytte de namn. När de bytte etikett 1990 stavades Sussies namn Sussie istället för Sussy.Stefan “Myran” Gustavsson, ishockeyspelare, är Susies man och medförälder till hennes tre barn.

Utöver sitt arbete som musiker är Lili även djurskyddsarbetare, djurrättsförespråkare och naturfilmare. Pär Sjödin har varit med i Lilis liv i många år.Lili & Susies föräldrar, Inga, en hemmafru, och Paavo, en musiker, är båda döda.

Lili och Sussie Familj; Anledningen till att Susie inte vill ge bort sig själv är för att hon vill resa med sin familj.Musikfestivalen: Lili och Susie Päivärinta med Vimmel på scenen Lili och Susie stod på scen med Vimmel från Musikfestivalen på 1980-talet och de svajade och dansade. Systrarna hade alltid varit fascinerad av naturen, redan före musiken, på 1980-talet.

De har alltid tyckt om att stå upp för andras rättigheter, både personligt och professionellt, så länge de har kunnat.När de var unga omtalades de som “Sveriges största symfoni”. I den verkliga världen har deras karriärer tagit dem på en berg-och-dalbana. Lili och Susie är ankare på ett mycket bättre skepp, ett som ger sig ut direkt.

De var länge några av de mest eftertraktade musikerna och artisterna i Sverige. Folk ville åtminstone ha eller vara som dem. Mycket tydligare visar hur Lili och Susies liv har förändrats sedan dess, men de har återgått till ett mer normalt förlopp. Deras första självbetitlade album släpptes 1985.

Det var första steget mot att bli ett igenkännligt namn inom svensk musik, och processen hade redan börjat. Susie Päivärinta, 56, gick bredvid den 54-årige hockeyspelaren Stefan “Myran” Gustafsson i början av matchen och tog tag i hans arm när han gick mot öppningsmålet.

Lili Och Susie Föräldrar

De har varit tillsammans sedan föregående kväll på Diskot Evergreens på Stermalmstorg. Trots att de har en bra relation och har fostrat tre barn tillsammans har de aldrig känt behov av att ge sig själva. De är för narvarande singlar, det är säkert.

Susie, som sa till Hänt att hon inte ens hade funderat på att ge sig själv tidigare, vilket inte är speciellt romantiskt för mig. Det har inte funnits några drömmar för Henne, och Stefan är på samma sida också. Han tycker inte om att stå i centrum för samhällets framsteg på något sätt. Susies bristande lust att ge bort sig själv beror på att hon vill umgås med sin familj.

För att tillbringa mer tid med sin familj har hon bestämt sig för att sluta sitt jobb.Mina barn och jag hade en fantastisk semester tillsammans. Och hittills har jag fått tag på mycket här eftersom Stefan jobbar mycket. Musiken, å andra sidan, har tagit en baksäte till andra evenemang.

Systrarna har alltid fascinerats av ämnet natur, ännu mer än musik. De har alltid tyckt om att stå upp för andras rättigheter, både personligt och professionellt, så länge de har kunnat. När Lili anlände till Djurö, Stockholms skärgrd, förverkligade hon sin livslånga passion för att hjälpa skadade och avlivade djur. Sedan 2014 har Pär Sjödin, 46, gjort ansprk på sitt eget hjärta som om det vore hans eget företag, Mog Grudd, sedan starten. Han och Lili samarbetar om ett stycke om.

Lili Och Susie Föräldrar
Lili Och Susie Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!