Vilken Sjukdom Har Louise Hoffsten

Sprid kärleken
Vilken Sjukdom Har Louise Hoffsten
Vilken Sjukdom Har Louise Hoffsten

Vilken Sjukdom Har Louise Hoffsten – I mitten av 1990-talet fick Louise Hoffsten veta att hon hade multipel skleros. Hon har varit väldigt rättfram om sitt tillstånd genom åren och den 17 augusti besökte hon “Kronérs sommargäster”, där hon återigen diskuterade det.
Du kräver inget annat än standardbehandling.

Att ha hälsoproblem kan vara ganska ansträngande. Att ha ett privatliv och samtidigt vara en offentlig person är en utmaning som väldigt få människor står inför. Louise Hoffsten har alltid känt att det var avgörande att vara rättfram, särskilt när det gäller hennes MS. MS, multipel skleros, har varit ett kroniskt tillstånd för Louise Hoffsten i snart tjugo år. Hon var 30 vid den tiden, vilket gjorde hela sitt liv med sjukdomen.

Hon hävdar nu att det har blivit mycket värre. Både att gå och att använda händerna är svårt för mig för tillfället. Det är för mycket för mig att hantera. . Det är därför jag fortsätter trots oddsen, fortsätter göra konst och fortsätter spela hårt. När det är så mycket dysterhet runt omkring, säger Louise Hoffsten i en intervju med Expressen, tycker hon att det är viktigt att fokusera på den ljusa sidan.

Det var därför som nyheten om Einars skottlossning chockade mig så mycket. Jag förstår inte vad fan alla gör. Det är tråkigt att jag blev så jävla. Hans historia är okänd för mig. Vilket skamligt slöseri med en så ung man. En 19-årings död bör inte ske på ett sådant sätt.

I våras kontaktade jag personalen på min vanliga träningsanläggning, rehab, för att få råd och tips inför inspelningen. Sanningen att säga är jag redan medveten om betydelsen av regelbunden motion, tillräcklig vila och en hälsosam kost.

Eftersom jag måste ha en särskilt disciplinerad livsstil och avstå från att dricka mycket för att må bra, tränade jag inför resan till Gotland som om jag sprang ett maraton. Hon säger att hon pratade med Mbra innan showen för att ta reda på hur hon skulle kunna hänga med i allt. Louise Hoffsten, 56, säger att hon blivit alltmer handikappad till följd av sin multipel skleros och är osäker på hur länge hon kan fortsätta sin kreativa karriär.

Louises dystra syn på livet är ironisk med tanke på att musiken var det enda som höll henne igång under pandemikrisen. Både hennes nya musik och hennes vän Tina Ahlin, som uppmuntrade henne att börja undervisa i munspel, hjälpte henne på vägen mot upplysning.

Det var det som fick mig att gå upp ur sängen idag. Min avsikt att undervisa var förstått. Egentligen var det människorna som tittade på mig som höll mig vid liv. Det här var den jag längtat efter. Det nya spåret av Louise Hoffsten börjar i Memphis, därför borde vi ha börjat där. Hon insisterar dock på att detta inte kan göras utan att först diskutera pandemins tumultartade era.som hon skrev ett känslosamt Facebook-inlägg om förra året.

Vilken Sjukdom Har Louise Hoffsten

Resultatet var förnedrande. Jag har undrat om Gud är upprörd på mig eftersom han känner att jag inte har gjort ett bra jobb med hans välsignelse. Är detta anledningen till vårt nuvarande straff? Om frågan ännu inte har besvarats, kanske det kommer i nästa. Förr eller senare hoppas jag kunna släppa några fler spår. Här, blås lite munspel i mitt jävla huvud.

Det tog bara några låtar till, men friggeboden är nu hem för ett stort munspelssamhälle. Mitt i coronakrisen samarbetade hon med låtskrivaren Johan Glössner för att skapa det kommande albumet “Crossing the border”.

Louise förklarar att hon ville “hitta ljuset i mörkret”, och hon fortsätter med att diskutera den märkliga processen genom vilken låtar till en början skrivs över telefon och sedan avslutas i studion.Det har gått 30 år sedan du spelade in “Message of love”, ditt debutalbum i Memphis i USA. Du gör en metaforisk comeback med den här nya singeln.

I en stad som heter Memphis “hänvisar till staden Memphis, Tennessee, och dess musik. Jag är säker på att jag har hållit på och om det många gånger tidigare. Ändå är det tilltalande för mig att så många olika musikgenrer dyker upp från den regionen. Kort sagt, jag kan inte få nog av den platsen. Det blev inget bra av det, tyvärr. Trots det finns det situationer när det visar sig vara verkligheten.

Nettoresultatet är en större förlust. När jag har varit det har jag haft många möjligheter att vara med. Många av mina tidigare medarbetare har gått bort och jag saknar dem. Men det finns andra jag har träffat från vilka jag har hämtat ovärderlig kunskap och insikt. Därför finns tillgivenheten fortfarande kvar.

Om man läser din första självbiografi, “Blues”, publicerad 1998, kan man dra slutsatsen att du har stött på två enorma hinder i ditt liv som du har haft svårt att övervinna. Det faktum att du hade så fruktansvärt svårt att komma över din exman, och din internationella karriär som alltid strulade och stampade i hallen, var båda faktorerna.

Vilken Sjukdom Har Louise Hoffsten
Vilken Sjukdom Har Louise Hoffsten

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!