Linda Bengtzing Sjuk

Sprid kärleken
Linda Bengtzing Sjuk
Linda Bengtzing Sjuk

Linda Bengtzing Sjuk – Linda Bengtzing har levt genom många olika situationer. Nu öppnar konstnären om en mörk tid som hon och hennes nära och kära gick igenom. Linda, en podcastvärd, förklarar sin erfarenhet av samtalsterapi och hur det hjälpte henne att få insikt. Den 47-åriga svenska sångaren Linda Bengtzing är en enorm framgång.

Vi har sett henne i en mängd olika musikaliska inställningar genom åren, och hon bröt först till mainstream med popmusik vid årtusen. Alla flickor, jag ljuger så bra, och Värsta Schlagern är bara några av de många låtarna skrivna och framförda av Linda Bengtzing. För allt vi vet kanske Linda inte har uppträtt i Melodifestivalen igen förrän år 2020.

Hon sjöng sedan sitt ursprungliga stycke, “Alla Mina Sorger.” Att behöva sluta turneringen under delfinfinalen innebar att hennes ansträngning skulle ha liten inverkan. Linda och hennes fästman, Peter Sthlgren, har ett liv tillsammans när de inte spelar. Paret har bosatt sig med sina två barn, Nils och Vera och leder en fredlig existens.

“Fiffi har gått bort. Även om du inte tekniskt sett var vår hund, lämnar din frånvaro ett tomrum. Men trots det upptäckte vår toniga lilla pärla. 1800-talet. Eller, du kunde ha gnällt under torktumlarens bollfyllda låda. Linda Bengtzing går med i värdarna till podcast-showen Bathina den här veckan. Hon fortsätter med att informera Bathina Philipson om ännu en tragedi som hon mötte nyligen.

Tyvärr kan jag inte ge för mycket bakgrundsinformation just nu. Till att börja med förklarar hon i podcasten, hon trodde att hon behövde hjälp efter att en nära släkting blev sjuk. Ta reda på först Sveriges mest spännande nyheter inom underhållningssektorn: få åtkomst till den helt nya Häng -appen just nu. Varför annars skulle Linda Bengtzing söka hjälp från en terapeut?

Så småningom sökte Linda terapi för att hjälpa henne att komma igenom denna upprivande tid. Lindas beslut att söka hjälp i en terapi -miljö verkar vara klokt nu. För att vara mer specifik såg hon att det nu fanns fler problem att lösa. Tack vare rådgivning får jag äntligen det. Som en nära familjemedlem till en allvarligt sjuk person fick jag säkert hjälp med den pressande frågan om att komma igenom.

Men jag insåg också att jag har otaliga svagheter som hindrar mig från att leva livet till fullo, och att jag kunde vara lite bitter, som Linda Bengtzing uttrycker det. Efter frågan i Nyhetsmorgon bröt Linda Bengtzing i tårar. Linda Bengtzing har nu avslöjat djupet i familjens smärta. Linda Bengtzing öppet även om hon har gått in i melodifestivalen sex gånger.

Linda Bengtzing Sjuk

Efter en lång sjukdom har hon nu beslutat att återvända till melodifestivalen. Linda Bengtzing skriver på sin Instagram -berättelse, “När den korrekta och Cruellest -låten kommer med, kommer jag förmodligen att leta efter det inom kort.” Medan Linda Bengtzing, nu 45, var en bekant figur på melodifestivalen ett tag, har det gått ganska länge sedan hon har deltagit.

Men hon tycker nu om Schlager Gut, tack vare årets musiktävling. Bengtzing, skriver Häng, har uttryckt intresse för att återinföra tävlingen på sin Instagram -berättelse. När en fan frågar Linda Bengtzing när hon kan återvända till melodifestivalen, svarar musiker: Fråga mig igen nästa år, men jag hävdar fortfarande att låten är den viktigaste delen av ceremonin för mig och mina medveteraner.

Så när den mest lämpliga och outlandish -låten kommer med, är jag på, och jag kommer sannolikt att leta efter den mycket snart! Artisten visade också mycket passion för lördagens tävling, när dansbandet Arvingarna avancerade till nästa omgång. Linda Bengtzing har tvingats avbryta föreställningar och besöka en läkare de senaste månaderna på grund av komplikationer från en långvarig sjukdom.

Musikern har publicerat ett antal negativa uppdateringar om sin hälsa på Instagram, inklusive en på alla hjärtans dag där hon medgav att hon fortfarande är sjuk. På senare tid har den kropp som jag var så stolt misslyckats med mig. Från och med oktober förra året har jag inte haft det bra på en enda dag på grund av min ständiga cykel av att fånga och sprida virus. Det är ganska stressande att vakna varje dag och har ingen aning om var infektionen är “ett brev riktades till ett nakenfoto av Linda Bengtzing.

Konstnären tillkännagav sitt beslut att få terapi i samma Instagram -inlägg. Under höjden av pandemin hade hon problem med att komma ur sängen. Linda Bengtzing, den nuvarande Mello -anställden i fråga, var tvungen att ta till att söka hjälp utanför. Jag tror att att gå till rådgivning hjälpte mig mest. Hon är en häftklammer i Melodifestivalens regelbundna roll av popartister och en medlem av vår pålitliga folkhemkärna.

Jessica Andersson, Sanna Nielsen och Linda Bengtzing är back-up-planen om SOnja Aldén är inte tillgänglig. I år kommer det att vara det senare som stiger upp för att slåss mot de unga, radiovänliga 90-talsmusikerna som har dominerat fältet tillsammans med de så kallade veteranerna under de senaste åren. Hon komplicerar ytterligare frågor på papper genom att återvända till sina schlager -rötter med bidraget “Fyrfaldigt Hurra!”

Så olycklig som denna epidemi är, jag känner att den har gett mig lite efterfrågad reflektionstid. Det verkar ibland att så snart jag går genom dörren har alla en åsikt om vad jag ska göra och hur jag ska göra det. Linda Bengtzing säger med ett brett flin, Låten var samskrivet av henne, den sena stora Tomas G: Son, Rising-stjärnan Daniel Jelldeus och Rising-stjärnan Myra Granberg.

Även utan stöd från en större etikett lyckas hon göra ett namn för sig själv. Måste du ha räkningen för allt på egen hand? ja! Det var underbart under hösten, men det har tappat en del av sin glans sedan dess. Jag är ekonom; Även om allt går till helvetet igen, mår jag bra. Förutom mina nya hängslen och bältet anlitade jag också nyligen en ny revisor. Jag är en ekonomisk badass.

Linda Bengtzing Sjuk
Linda Bengtzing Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!