Lovisa Worge Pojkvän

Sprid kärleken
Lovisa Worge Pojkvän
Lovisa Worge Pojkvän

Lovisa Worge Pojkvän – Lovisa Worge visar sin nya pojkvän på en av de tillgivna bilderna. Fokus har återgått till Lovisa Worges romantiska liv. Bianca Ingrosso har tidigare antytt att hon och hennes närmaste vän har hittat kärleken och under midsommarlovshelgen delade Lovisa parets första bilder tillsammans. Sedan Bianca Ingrosso anställde Lovisa Worge som sin assistent 2018 har de två blivit nära vänner.

Trots att Lovisa inte längre arbetade som Biancas assistent, förblev de nära vänner och arbetskamrater i ytterligare två år. Lovisa behöll sin position på Caia Cosmetics, en tillverkare av skönhetsprodukter. Sedan dess har Lovisas CV utökats. Bianca Ingrosso och Lovisa Worge är framträdande i smyckesdebutlinjen av “Ani Jewels”, som introducerades i våras.

Även om de delar ett nära arbetsförhållande, räknar tjejerna också varandra som nära vänner, därför är de insatta i många detaljer om varandras personliga liv, inklusive romantiska. Berättelsen om Bianca Ingrosso och Lovisa Worges kärleksliv Bianca Ingrosso diskuterade nyligen Lovisa Worges resor i en onlinevideo. Lovisa Worge, hävdade Bianca, hade tillbringat helgen i Norge med en kille hon träffade på nätet.

Jag skulle aldrig i mitt liv ha tillbringat en hel helg med en sådan kille, konstaterade Bianca då. Vad Bianca Ingrosso egentligen menade att säga om Lovisa Worges pojkvän Kort senare gav Lovisa sina beundrande beundrare ytterligare information om den romantiska fronten. Bianca Ingrosso släppte en vlogg-tips om Lovisas kärleksliv och sa att de två åt lunch tillsammans för några veckor sedan.

Bianca tryckte på, “Men hur mår din kille i alla fall?” Vad händer, sa Lovisa kryptiskt. Några av Lovisa Worges tidigaste bilder med sin sambo Innan nyligen var det okänt vem den norska “mysteriemannen” egentligen var. Lovisas Instagramföljare fick under julihelgen en hint om vem det kan vara. Lovisa släppte den första av många beundrande bilder på vem hon verkar dejta under semesterperioden.

Om man kollat ​​Bianca Ingrossos Instagram-story från mitten av sommaren hade man sett Lovisa sitta mellan benen på en man som ser ut att vara densamma. Är det någon som vet vem Lovisa Worge dejtar? Lovisa Worge sågs krama en man identifierad som @gulleknilsen på ett Instagramfoto som senare raderades. Tyvärr betyder det slutet på våra sista digitala glimtar av hennes mystiska kärlek, som håller en låg profil på alla sociala medieplattformar.

I sommar har Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen varit märkbart frånvarande från sina sociala medier. Lovisa Worges nya skönhet har dock dykt upp ofta. Tv-profilen diskuterar äntligen det nyförlovade paret. Det har varit flera semestrar, men hon har inte precis snålat med semesterutgifterna. Den framgångsrika affärskvinnan har nyligen hyrt ett massivt lyxhus i Palma och tagit emot både familj och vänner där. Hon besökte även Gotland för Stockholmsveckan.

Lovisa Worge Pojkvän

TV Spotlight On… Några av personerna som syns i villan inkluderar Alice Stenlöf (26), influencern Lucas Armando Feola (25), och Melina Criborn (31) och Jacob Criborn (31), som är nära vänner till Criborn familj. Biancas långvariga på-igen, off-again-pojkvän Phillipe Cohen, 28 år, har varit påfallande frånvarande. Som ett resultat antar fansen att Bianca och Phillipe inte längre är tillsammans.

Ryktena om att Bianca och Phillipe har gjort slut har hållit i sig i månader. När paret firade midsommar på olika platser i juni intensifierades fansens misstankar om deras förhållande. Ryktena om ett uppbrott sköts snabbt ner när Hänt kontaktade Bianca Ingrosso i juli. Jag är inte singel”, skrev tv-karaktären till Hänt d. Bianca och Phillipe har hållit sig geografiskt isär sedan dess.

Affärsmannens pojkvän var i Göteborg medan han var på Gotland. Bianca Ingrosso har inte följts av Phillipe Cohen på Instagram, precis som nyligen. hittat. Lovisa Worge började nyligen dejta honom. Lovisa Worge, 25, är Biancas bästa vän och någon som är lyckligt kär. Aldrig på en miljon år skulle jag ha riskerat en weekendresa till en annan nation för att se en sådan kille.

Om en liten stund ska jag kolla med Lovisa för att se om det är okej att säga så här. Bianca kontrade att hon gjorde det då. Lovisa Worge bestämde sig för att avslöja sin nya skönhet, Gullek Nilsen, för världen för första gången på midsommarafton. Hård kritik från Bianca Ingrosso mot Lovisa Worges nya låga. Hur känner Bianca Ingrosso om killen som hennes bästa vän dejtar?

Gruppen verkar ha kommit överens med Lovisas partner, som de tillbringade mycket tid med på sin senaste resa till Palma. Bianca har delat med sig av sina tankar om romansen mellan Lovisa Worge och hennes pojkvän i en Instagram-story. Hon bildar ett foto av de två, “Mitt favoritpare,” som kan läsas som “mitt favoritpar.” Och eftersom “ingenting slår en dag till sjöss med människor du älskar” har hon även tagit med ett bildklipp på utflykten.

Annonserna på detta forum är den enda inkomstkällan för denna webbplats. Därför ber vi dig att inaktivera annonsblockerande programvara innan du får åtkomst till Flashback. Tack! Helt korrekt om man finner utseendet av en österländsk hora tilltalande. Jag skulle inte lägga pengar på att den här personen är kvinna; han eller hon ser mer ut som en ladyboy för mig.

Eftersom du vanligtvis väljer att umgås med din vän som är mer oattraktiv än du är, är Bianca uppenbarligen ganska skarpsinnig. Naturligtvis ger hon beröm över sin stackars hjälpare och fortsätter sedan att böja sig till deras nivå. Hon måste ha gjort något rätt förutom att sitta på rumpan och vänta på att mamma och pappa ska ro allt om hon duger (fräckt) mer än resten av familjen tillsammans.

Lovisa Worge Pojkvän
Lovisa Worge Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!