Linda H Staaf

Sprid kärleken
Linda H Staaf
Linda H Staaf

Linda H Staaf – En introvert ledare för ett företag där allt håller högsta kvalitet. För att bekämpa gängkriminalitet och sabotage är Linda H. Staaf en nyckelspelare i ledningsgruppen. I Ledarskapspodden berättar Chef Dilemma om ledarskap utanför kontoret. I pressrummet i det historiska polska huset på Kungsholmen i Stockholm träffade Cissi Elwin Linda H. Staaf, chef för polisens hemliga insatser för Nationella organisationen för arrestering av Awans (NOA).

Det nya avsnittet av ledarskapspodden Chef Dilemma inleds med en diskussion om Linda H. Staafs formidabla uppgift. Hon övervakar polisens insatser för att kartlägga kriminella nätverk och avslöja penningtvätt och finansiering av terrorism. I podden beskriver hon landskapet som hon ser det. Hon delar också med sig av sina tankar om vad hon tror kan ligga bakom ökningen av gängrelaterade skjutningar i Sverige.

Unga män tenderar i vissa miljöer att gå in i kriminalitet i en oproportionerligt tidig ålder. Det finns minst två personer i deras omedelbara närhet som är goda förebilder, som faktiskt föregår med exempel och visar vad som är rätt och fel samtidigt som de sätter förväntningar. Det är inte fel att sätta förväntningar. Att ställa krav är att anstränga sig känslomässigt, säger hon.

Folk i dag bara skjuter rakt in i hjärnan för att ta livet av sig. Enligt Expressen, Linda H. Staaf, en jurist och civilekonom som ledde Noas rättshjälpstjänst, lämnar sin tjänst för att ta ett jobb på regeringens justitieavdelning.I en intervju med en svensk tidning sa Göran Millbert, chef för avdelningens polisavdelning, att hon kommer att arbeta med att utöka insatserna mot organiserade brottsliga grupper.

Sedan 2010 har Linda H. Staaf arbetat på Polisen och från och med 2015 är hon chef för landets undercover-verksamhet.Hon har varit väldigt uttalad i media om polisens inblandning i Encrochat, samt Anom och Sky ECC.Nu är det helt klart att hon kommer att lämna sin tjänst på departementet för att ta en på justitiedepartementet direkt efter det nya året, där hon kommer att hjälpa till att främja insatserna för att bekämpa grupporganiserad brottslighet.

Noapolischef Linda H. Staaf lämnar sin tjänst för att ta en tjänst på justitiedepartementet.Hon bör hjälpa till att främja insatser för att bekämpa grovt, strukturerat, skadligt beteende. Det är goda nyheter, enligt justitiedepartementets polischef Göran Millbert.

Expressen rapporterar att Linda H. Staaf har sagt att hon aktivt sökt anställning hos justitiedepartementet.Hon förklarar, “Jag tog initiativet att börja på justitiedepartementet eftersom hanteringen av organiserad brottslighet är en mycket högprofilerad politisk fråga.” Linda H.

Bemanningen på justitiedepartementet inleds den 11 januari, vilket bekräftas av Göran Millbert, chef för justitiedepartementets polisstyrka.Vi har ett råttproblem. – Det stämmer. Goeran Millbert säger att hon borde hjälpa till att utveckla insatser mot grov organiserad brottslighet.

Linda H Staaf

I en intervju med Jengel Publishing, där hon släppte sin bok “En ulv I farakläder”, berättade hon att hon studerat juridik i USA, arbetat som tjänsteman, varit långdistanslöpare och tagit sitt pilotcertifikat.2015 befordrades hon till chef för den nationella utredningsenheten på Noa.

Hon övervakade den svenska armen av undercover-operationen Trojan Shield förra året, som med hjälp av den krypterade meddelandetjänsten Anom lockade ut narkotikahandlare och våldsbrottslingar från hela världen. Orsakade att cirka 800 personer blev sjuka av gripande. Linda H.

Bemanningen på justitiedepartementet inleds den 11 januari, vilket bekräftas av Göran Millbert, chef för justitiedepartementets polisstyrka.Vi har ett råttproblem. – Det stämmer. Goeran Millbert säger att hon borde hjälpa till att utveckla insatser mot grov organiserad brottslighet.

11 januari – på svenska. Det kommer att bli en mycket välkommen överraskning. Det är lite molnigare än det har varit på länge.Oavsett om de tillhandahåller räddningstjänst eller inte.Det finns ingen hög dramatik här. Jag planerar att fortsätta arbeta för polisen.

Vi har kockkvoter på polisen, och jag har precis nått gränsen på åtta år efter att ha fått löneförhöjning, säger hon och tillägger: “Jag tog på mig att börja på justitiedepartementet eftersom att hantera organiserad brottslighet är mycket laddad politisk fråga.” Jag kommer att tillhandahålla mina tjänster under de kommande 12 månaderna.

Enligt Linda H. Staaf sökte hon sig till justitiedepartementet med full uppbackning av sin egen chef på Noa.Ja, med anställning på justitiedepartementet. Som jag ser det är det här ett stort steg framåt i mitt yrkesliv. Enligt mig är det en svart markering på mitt CV att jag aldrig tidigare har jobbat på en specifik avdelning. Jag vill lära mig politisk makt.

Linda H Staaf
Linda H Staaf

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!