Little Jinder Barn

Sprid kärleken
Little Jinder Barn
Little Jinder Barn

Little Jinder Barn – Little Jinder, som egentligen heter Josefin Jinder, har sett och gjort mycket bakom kulisserna. De senaste två åren har konstnären blivit mamma och skilt sig från sitt barns pappa; hennes nya album, Salta diamanter, släpps snart.Jag mår jättebra nu; Jag har äntligen kommit; Jag är på en bättre plats än jag någonsin varit tidigare.

Det finns viss sanning i båda dessa påståenden. Efter den sista sladden insåg jag att jag behövde göra något annorlunda den dagen. Även om jag har vetat länge att jag aldrig kommer att sluta göra musik, hade jag äntligen nått en punkt där jag inte alls var i konflikt med vad jag gjorde och vem jag var. Sedan tog jag ett steg tillbaka för att komma på vad som gör det roligt att tänka på igen. Istället för att försöka skynda på saker låter jag bara saker ta sin tid.

Grabbarna har anlänt till denna skidbacke på ett mindre friktionssätt. Jag har gjort det med mer entusiasm, men pausen fick mig också att undra: “Hur gör man det här nu igen. Det känns väldigt mycket som första gången jag gjorde en sketch, trots att det här är min femte.

Jag kunde inte ha varit i en mer optimistisk sinnesstämning när jag skrev detta. Jag har ingen aning om någon annan har haft den här upplevelsen, men det var definitivt utöver det vanliga för mig.Det har orsakat mycket stress och ångest.

Min plan var att ta ett steg tillbaka och få ordning på mitt privatliv, ägna mer tid åt saker som jag har försummat samtidigt som jag fokuserar på min karriär. Jag fick ett barn och han fick familj som ett resultat, men sedan inträffade en katastrof och vi gick skilda vägar. De senaste två åren har varit fulla av förändring, både utanför världen och inuti mitt eget liv.

Jag mår jättebra nu; Jag har äntligen kommit; Jag är på en bättre plats än jag någonsin varit tidigare. Till slut bestämde jag mig för vem jag är och vad jag tror på.Vad som händer härnäst ligger i luften, men för tillfället mår jag ganska bra.

Fokus flyttas från parets egen relation till deras barns. Kärleken som delas av en mamma och hennes barn är vacker att bevittna, särskilt när båda föräldrarna är lika involverade som mina. Vår relation är inte lika viktig för mitt liv som det en gång var, och det är faktiskt ganska trevligt.

Aldrig har jag haft en handväska, aldrig har jag varit en väsktjej; Jag har bara saker i mina fiktiva världar. Men om jag hade en båt skulle jag kanske hitta några intressanta flöten där. Jag använder exklusivt Decubal-produkter, och jag gillar också verkligen Pat McGraths solglasögon eftersom de är så snygga. Jag har använt Macs Pro Longwear concealer för vad som känns som en evighet nu, och min favorit ögonbrynsprodukt är Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Vampire Curler.

Det verkar som om allt en person köper är dåligt. Till exempel, jag föraktar mitt barns bil men vägrar att göra något åt ​​det. Det är fantastiskt hur glada och ljusa de är. Många gånger när jag köper kläder visar det sig vara ett dåligt köp och nästa morgon vaknar jag och undrar: “Vad är det här.Det här är inget jag vill ha med mig hela tiden.

Little Jinder Barn

Det kanske inte är det viktigaste, men jag har en illamående känsla av att framstå som vidrig. Men jag är så trevlig och snabb, det är ett svagt skämt. Aftonbladet ringde då och frågade om jag hade förtjust den som jag hade tänkt att rycka ur mitt liv. För första gången på vintern blev lilla Jinder mamma.

Dessförinnan hade hon bestämt sig för att inte lägga ut bilder på sina barn på nätet, men hon har precis lagt ut en av sin son.Konstnären Josefine Jinder, mer känd under artistnamnet Little Jinder, meddelade i slutet av april att hon väntade sitt första barn. Det gjorde hon genom att lägga upp en bild på sin mage på Instagram med texten “Jag producer mer än ett mixtape I r.”

Även om artister tenderar att vara ganska öppna om sina personliga liv, har många valt att inte diskutera ämnen som graviditet, förlossning eller bröllop.Hon avslöjade att hon var mamma för första gången i september. Det var i samband med att hon skrev om sin musik, och hon kallade det “en ny liten själ”.

“Skivan har anlänt, och soundtracket låter som att det hämtats från en annan era. Världen som jag känner den har vänt upp och ner och ut och in flera gånger sedan jag åkte över den för femtio år sedan. Släpp en länk i din bio för potentiella köpare! Hon är bara fantastisk i mitt favoritfärgschema av lila och guld”, fortsatte Josefine Jinder på Instagram då.

När jag inte är helt upptagen med mitt nya lilla jag kanske jag får mindre återbetalning, men jag njuter av att vara ensam att jag inte bryr mig.I början av december berättade hon hur hennes första veckor som mamma till Gio Nikolaus Jinder hade varit.

Har inget dagligt mönster, därför är ingen dag den andra lik. Det är molnigt, med lite solsken eller lätta skurar. Nittioåtta procent av min tid går åt till att prata och oroa mig för mina husdjursbeaglar.

Sedan skrev hon i en Instagram-story, “Efteråt går vi en promenad.” Kanske ska jag laga middag eller få lite levererad till mig. Costco för hundar. Pianolektioner på långa avstånd. Prova lite terapi. …har någon form av diffus process om nästa gång du lägger ner huvudet.

Little Jinder Barn
Little Jinder Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!