Little Jinder Längd

Sprid kärleken
Little Jinder Längd
Little Jinder Längd

Little Jinder Längd – Little Jinder, aka Astrid Maria Josefine Jinder (född Stove; född 20 februari 1988), är en svensk sångerska, kompositör och skivproducent. Född till Björn Stove och sa Jinder, hon är också barnbarn till Curt Einar Jinder. Hon gick till Liverpool Institute for the Performing Arts medan hon bodde i England. Det amerikanska skivbolaget Trouble & Bass Recordings placerade Little Jinders två första EP-skivor – 2008 års Polyhedron och 2009 års Youth Blood 12-tums EP – på sin lista.

Vidare har hon uppträtt i både USA och Europa. Hon medverkade i Sveriges Radios program Best I test som domare 2010. Hon gjorde framträdanden på Coachella, Ultra Music Festival och 2011 Winter Music Conference. Singeln “Shh” publicerades i november 2013, vilket markerade början på hennes övergång från att spela in och uppträda på engelska till svenska, vilket sammanföll med släppet av hennes debutalbum för Goldenbest Records den 22 maj 2013.

Efter den EP:n släpptes låtarna “Ful och trkig tjej” och “Inga E som vi E”. Hennes största hit hittills, “Vita Bergens klockor”, var ett samarbete med Rebecca och Fiona som släpptes i slutet av augusti 2014. Den 13 december 2014 spelade hon och Julia Spada “Nt e väldigt fel” i Musikhjälpen, ur hennes debutalbum Little Jinder, som gavs ut i november 2014.

Little Jinder utsågs till “Årets popsångare” av Grammisgalan den 25 februari 2015. Under de varmare månaderna 2015 publicerade hon låten “Sommarnatt” och gjorde framträdanden på många musikevenemang. Hon dök upp som en speciell gästartist på Way Out West och gick med som Rebecca & Fiona och Zara Larsson på scenen.

Hon samarbetade med sångaren Mauro Scocco för att skapa singeln “Hngellten” den 20 november 2015. Släppt den 14 januari 2016, Little Jinders tredje album Allting suger debuterade på plats nr 16 på Sverigetopplistan. Hon tog hem priset för Årets pop den 16 januari på P3 Guld-galan. I februarinumret 2016 av Gaffa, en musikpublikation, fanns Jinder på omslaget.

Den svenska popstjärnan Little Jinder avslöjade i mars 2016 att hon skulle gå med andra välkända musiker för den kommande sjunde säsongen av TV4-programmet S mycket bättre. Ett antal tidigare tävlande kom tillbaka för säsongen 2019, och hon var en av dem. Little Jinder: “Att ha barn har gjort mitt liv så mycket roligare.

” Artisten Little Jinder säger att det värsta hon någonsin hört var att att få barn var meningen med livet innan hon själv fick några. Hon konstaterar dock i en intervju med Elle att hon nu har kommit. Tidigare var jag en outsider, men nu kan jag med glädje sjunga med resten av dem. Till den grad öronbedövande!

Josefine “Little” Jinder, 34, även känd som sin sons mamma, är notoriskt privat om sitt familjeliv. Efter sin sons födelse 2020 postade hon följande på sin Instagram-story: “Han*n är den sötaste varelsen som “går” på denna jord!” Men jag är ingen sida för mammor. Men i en intervju nyligen med Elle avslöjar hon sina sanna känslor om livet och hur att få barn hjälpte henne att hitta sitt syfte.

Dessutom har hon insett att även om hon har många bekanta, finns det inte så många som kan anses vara sanna vänner. Det blev uppenbart när jag fick barn. Det verkar som att alla försvann, eller hur? De 400 vänner som jag trodde att jag hade visade sig vara falska, och jag hade bara kanske fem äkta. Jag har väldigt höga krav på mig själv och är väldigt lojal. I intervjun lovar hon:

Little Jinder Längd

“Om vi ​​blir vänner kommer det att vara för alltid.” Som nybliven mamma har Josefine upptäckt en nyvunnen glädje i hushållssysslor som att städa, shoppa och laga mat. Hon tillägger att innan hon fick barn kämpade hon för att hitta en mening med livet. Mycket har hänt de senaste åren; i själva verket känns det som om hon har levt fem liv under de två senaste.

Inom en kort tid hittade hon kärleken, bildade familj, gick igenom en skilsmässa, flyttade och satte en ny standard. Hennes enda undantag var under hela graviditeten. Hon njöt av den ensamhet som detta tillät henne, och hon tillbringade de följande nio månaderna med att ligga i sängen medan hon tittade på “Game of Thrones” och levde på smörgåsar.

Lilla Jinder tror att det är svårast att vara förälder på grund av den saknad hon känner för att hon inte är tillsammans med sin sons pappa. Min son kan inte ha mig hela tiden och jag kan inte ha honom, det är det värsta jag varit med om, säger hon i intervjun och hon tillbringade de första dagarna efter separationen i stort sett med att ligga och gråta. Det är inte ljust.

Förväntade mig inte att känna att jag hade misslyckats med kärnfamiljskonstellationen så illa. Ändå är jag en som gör det. Så nu försöker hon se på den ljusa sidan och luraövertygade sig själv om att detta beslut var bra. Den nuvarande situationen, där hon inte kan ge konstant vård för sin son, är den mest prövande.

Den första inskrivningen i förskolan var så frustrerande att hon bestämde sig för att hennes son skulle vara bättre av att inte delta alls. Men sedan insåg hon att hon behövde arbeta för att försörja sig själv, och de gav det en ny chans, och det blev bättre. Utslag, klåda och irritation. Eftersom hudens barriär ofta äventyras av kyla och vind är torr hud ett typiskt besvär i Norden.

Sanna Klang, barnsköterska, ger insikt i varför ditt barn kan utveckla torr hud, samt praktiska råd för hur man kan behandla problemet. Ett barns hud är mycket ömtåligare än en vuxens. Deras hud är känsligare och därför mer benägen att torka ut än en vuxens hud.

Med en svagare hudbarriär är torr hud mer mottaglig för torrhet och irritation från miljöirriterande ämnen och bakterier. Det bästa försvaret mot detta är en liberal applicering av smörjmedel. Även om ett barns torra hud förbättras efter några dagars behandling, enligt barnsköterskan Sanna Klang, är det fortfarande viktigt att smörja barnet för att förhindra att torrheten återkommer.

Little Jinder Längd
Little Jinder Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!