Maja Ivarsson Pojkvän

Sprid kärleken
Maja Ivarsson Pojkvän
Maja Ivarsson Pojkvän

Maja Ivarsson Pojkvän – Maja Ivarsson, 41, på The Sounds, har en son som heter Dante från ett tidigare förhållande med ex-pojkvännen Ben Fee. Till slut bestämde de sig för att gå skilda vägar och Maja har nu ett nytt förhållande. Daniel Nilsson är den lycklige som vann Majas hjärta. Vem är det.

Daniel Nilsson föddes den 26 januari 1980, vilket gör honom till 41 år idag. Han är född i Malmö och växte upp där, men tillbringar nu mycket tid i Italien där han är aktivt anställd.Daniel har två mellannamn, Patrik Krister.För flera år sedan flyttade Daniel till Milano och startade sin karriär som professionell modell. Stora varumärken som Marville, Champion, Stone island, Café Noir Colmar och Resteröds har alla anställt honom som sin officiella fotograf.

Han är en fotografs modell. Hans fysik är oöverträffad i världen. Det har tidigare rapporterats av Maja Ivarsson i en intervju med TV4 att han faktiskt är världens finaste kille. Betydelsen av modellhöjd och längd är något som kanske blivit mer och mer uppenbart. Vi kan nu hålla jämna steg med modeller i olika längder och storlekar. Lång och mager, Daniel Nilsson mäter in på 187 centimeter med en 43 tums midja.

Daniel Nilsson är född i Sveriges huvudstad och identifierar sig som malmöit. Han har arbetat i Italien. Från början var han fotomodell och han har varit med i den italienska showen Avanti un altro! sedan dess, som Maja berättade på festen.

En av de saker som gjorde Daniel känd var hans medverkan i den italienska anpassningen av Let’s Dance, känd som Ballando con le stelle. Han har även medverkat i den italienska versionen av Let’s Dance. Maja tycker att han är en stor grej i Italien nu när han är tillbaka från USA.

Daniel är inte bara aktiv framför kameran, utan även på flera sociala medieplattformar. Han går i handtaget @iamdanielnilsson på Instagram och följs av över 135 000 personer.På den här sociala mediesidan delar Daniel inte bara många bilder på modeller, utan också några fantastiska bilder på sin flickvän Maja.


Vi överfölls av en dysterhet. Men han visste fortfarande inte säkert vem jag var, och jag hade ingen aning om vem han var. Jag tror att det var en bra förutsättning för att vi skulle träffa varandra, som Maja har beskrivit vårt första möte. För att fortsätta, Hon:

Jag eftersträvade aldrig några romantiska anknytningar på allvar. Du vet det gamla talesättet, “Om du inte letar efter det, kommer det inte till dig.” Detta klassiska ordspråk stämmer. Och det gjordes faktiskt på det sättet. När Daniel kom in i mitt liv kändes det som om han hörde hemma där för alltid.

Maja Ivarsson Pojkvän

Som bonuspappa spelar Daniel Nilsson en central roll.Att försöka passa in som kompletterande föräldrar till ett litet barn är ingen lätt uppgift. Men det ser ut som att Daniel löste problemet med en bravur. Men också min helt nya tillgivenhet och extra pengar.

Han har bemästrat allt. Liksom resten av dunderheads och brats som har invaderat mitt liv, har han tagit med sig sitt eget bagage. För att avsluta sin berättelse för TV4 utbrister Maja: “Han är en superfin snubbe.”

Han är ganska bra på att inte bli frustrerad när min son inte ger honom så mycket kärlek som han borde. Och han tar det inte personligt. Han är riktigt skicklig på fiol. När mitt barn är redo och villig att knyta an, kommer han att vara där. Han fortsätter att stå där och se likadan ut. Det är faktiskt svårt att få tag på sådana fina män. Hans fäste är gjord av guld.

Maja Ivarsson har spelat med bland annat Foo Fighters, The Strokes och Panic! på Disco, och hon har turnerat världen över med sitt band, The Sounds. Hon och hennes 6-årige son Dante flyttade nyligen in i en Malmölägenhet. Han eller hon tog emot henne 2015 tillsammans med Ben Fee.

Hon börjar prata om sin relation med Dantes pappa när Anders fvergrd från vårt kvarter dyker upp i TV4-programmet Anders knackar sid. Programledaren är nyfiken på om han är med på bilden eller inte. Nu är han det verkligen. Hon hävdar att han just nu befinner sig i Sverige för medicinsk behandling.Om han inte bor här, så frågar hans annorlunda afvergard varför.

Han är inte svensk; han är amerikan och bor i L.A. Men han gör goda förberedelser för att flyga dit. Så nu har vi alla kommit överens om att Dante tillbringar tre nätter i veckan med sin pappa och kommer hem på helgen, säger Maja Ivarsson.

Det är en stor sak, säger hon, och hon är nervös för att hennes son snart ska slå sig ner och bli en integrerad del av hennes liv. Ändå är närvaron av Dantes pappa avgörande för henne. Det är en härlig gentleman.

Med andra ord, han är ingen skum pappa med en historia av psykisk ohälsa. Maja Ivarsson fortsätter, “Under de omständigheterna skulle jag aldrig drömma om att föreslå att Dante skulle göra ett ingripande med sin far.” Min pappa dog när jag var en liten flicka också.

Därför skulle jag vilja göra det helt klart att Dante måste ha en utmärkt fadersgestalt. Maja Ivarsson dejtar nu den svenska modellen Daniel Nilsson. Hon diskuterade deras romans i TV4:s morgonnyhetsprogram. Med andra ord, han är den bästa mannen i världen. Men han visste fortfarande inte säkert vem jag var, och jag hade ingen aning om vem han var. Och det tror jag var en bra förutsättning för att vi skulle hitta varandra, säger hon i programmet.

Maja Ivarsson Pojkvän
Maja Ivarsson Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!