Död Man Kronofogden

Sprid kärleken
Död Man Kronofogden
Död Man Kronofogden

Död Man Kronofogden – Kråkögonen visade en bostad i Göteborg som lagts ut på auktion sedan ägaren oväntat avlidit. Aftonbladet rapporterar att utredarna senare upptäckte att killen, som var i 80-årsåldern, hade hittats död i sitt hems badkar.

Den 20 augusti upptäckte en av Kronofogdens inspektörer en död kropp i ett hus han inspekterade, vilket fick honom att dra slutsatsen att bostaden borde säljas kontant snarare än som en del av en bouppteckningsförsäljning.

Det är oklart hur många som deltog i visningarna, men varken gästerna eller utvärderaren som tidigare hade sovit i lägenheten skulle sannolikt ha sett den avlidne killen. Enligt Kronofogdeninspektören var lägenheten extremt varm och “luktade starkt av sopor”, vilket båda kunde ha bidragit till att kroppen försvann.

Enligt polisrapporten verkade den avlidne mannen vara en “mumie”, och han tros ha glidit under en säng i vardagsrummet före sin död. Polisen uppskattar att kroppen legat i huset i två eller tre år, men de har inte kunnat avslöja några misstänkta omständigheter kring dödsfallet.

Kronofogden vill inte kommentera händelsen, men han säger att folk alltid letar efter någon att skylla på. Regeringen har inte implementerat några nya rutiner i spåren av händelsen. Kungens godsherre hade värderat, inspekterat och sålt bostaden, men han hade underlåtit att redogöra för döden av mannen i åttioårsåldern som förmodligen hade bott där i många år.

“Jag blev fruktdoftande olycklig”, säger mannens fru till DN.Frida Karlsson, chef för sektionen Kronofogden, förklarar att bara för att en person inte svarar dörren eller lyfter luren betyder det inte att de inte lever.En inspektör för Kronofogden upptäckte i augusti en 80-årig man död i en bostad i Kortedala. Enligt Aftonbladets rapportering har han varit död ganska länge, troligen år.

Under den tiden hade bostadsrätten sålts på auktion av Kronofogden bland andra nyligen värderade fastigheter. De uppskattade lägenheten och behöll utsikten, men de lyckades inte lägga märke till den döde mannen. DN har haft ett samtal med en mansdotter som inte träffat sin pappa på många år.

Död Man Kronofogden

Hon fick veta om hans avgång i augusti (lägenheten visades i maj och såldes i juni) och undrar högt hur lägenhetens tittare kunde ha missat att han lämnat ett öppet fönster i lägenhetens sovrum. Det är anmärkningsvärt hur väl berörda myndigheter har hanterat denna situation.

Ändå förstår jag inte riktigt vem eller vilka som har tagit den här saken i besittning. Jag undrade var han var och om eller om han fortfarande levde efter att ha tänkt på honom för några år sedan. Men hon förstår nu att han dog på en låg, lugn plats och berättade om det för tidningen.

Sektionschefen på Kronofogden, Frida Karlsson, har sagt att för att komma i kontakt med ägarna till de bostäder där vräkningsbesked behöver sättas upp brukar de ringa, mejla eller besöka arbetarna som bor där. Enligt henne ingår inte i Kronofogdens rutin att göra så mycket mer än så för att komma åt människor.

Om vi ​​inte har annan information kommer vi inte att anta att någon inte är hemma om de inte svarar på dörren eller telefonen.Vi kan inte gå in i det privata området eftersom det skulle äventyra vår ärlighet och trovärdighet. Det är inte bara ett fall; alla ärenden äro lika.

Olle Karlström, officiell talesman för grupperna som utreder dödsfall och försvinnanden i Göteborg, säger till GP att ingen förbiser några misstag i nuläget.Strax före klockan 23.40 ljöd ett SOS-larm som rapporterade en trafikolycka på Raoul Wallenbergs gata.

Enligt Mats Gränsmark, larm- och ledarskapsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg, “är det en frontalkrock som har inträffat, två bilar ska blandas ihop.” Kollisionen orsakades av att föraren av en bil svängde för att undvika polisen.

En polis skulle behöva köra över en fortkörande bil. Efter detta kraschade en hytt in i en parkerad bil utanför infarten till Nya Allén-Raoul Wallenbergs gata, enligt Fredrik Flyberg, vakthavande befäl vid svenska polisen. Fyra personer, inklusive chauffören, befann sig i taxin. Tre av dem kan skickas till sjukhus i ambulans.

En kvinna i fyrtioårsåldern satt bakom ratten i den mordiska bilen. Dessutom är hon redo att åka till sjukhuset i ambulans.Hon får felaktigt skulden för tung trafik och gnagarangrepp. Enligt Fredrik Flyberg kommer det snart att bli farligt nog att orsaka kroppsskada.

Polisen sa att ingen som fördes till sjukhuset har livshotande skador, men många har blivit trasiga. Bilarna skröt i god tid före klockan 01.00.Det råder ingen tvekan om det längre, även om trafiksituationen fortfarande är spänd, enligt Flyberg.

Ljuset i ditt sinnes öga är så starkt att det verkar vara för evigt. Här står Lina Engström Mbye bredvid sin man Assan Mbye och deras två söner och håller fram ett ljus för mammor som tappat krafterna under graviditeten. Lina byter några ord med en annan mamma som födde sitt barn samtidigt.

Vad jag kan se hamnar många av de barn som lämnar Kvibergs barnsjukhus på östra sidan i Kvibergs Minnesträdgård. När fler människor kommer och tänder ljuset blir området runt dem allt vackrare att titta på. Lina Engström Mbye förklarar, “Att komma hit idag var väldigt viktigt eftersom vi förlorade vår mamma i mars i år.”

Död Man Kronofogden
Död Man Kronofogden

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!