Majas Pojkvän

Sprid kärleken
Majas Pojkvän
Majas Pojkvän

Majas Pojkvän – Svenska sprintern Maja Dahlqvist, 27, är en mild själ.Hon planerar inte att låta det kalla vädret hindra henne från att träffa sin pojkvän, den amerikanske jordskredjägaren Kevin Bolger, hela säsongen.Jag ska inte behandlas sämre än andra människor, säger Maja Dahlqvist; det är bara orättvist.

Sprintspecialisterna Maja Dahlqvist från Sverige och Kevin Bolger från USA är ett par. Deras förhållande blev offentligt under VM i Oberstdorf i vår tid. Ja, det känns bra, men vi är i olika bubblor så vi ses inte lika mycket under VM, förklarade Dahlqvist för SportExpressen då.

Sedan dess har paret kunnat försonas ytterligare. I Falun har Kevin Bolger och Maja Dahlqvist tagit in en rejäl del av säsongens dusör. Det har varit en fantastisk sommar, säger Dahlqvist och suckar.Om en dryg månad drar den nya världscupsäsongen igång. Det kan dock bli vissa komplikationer för paret Dahlqvist-Bolger i framtiden. Varje nation förra säsongen var i sin egen “bubbla”, där medborgare sällan interagerade med någon utanför deras omedelbara gemenskap.

En pest släpps lös över världen. Och det är fortfarande oklart vilka regler som kommer att gälla för getter nästa säsong. International Ski Federation (Fis) har ännu inte utfärdat några definitiva riktlinjer.Den svenska landshövdingen Anders Byström har sagt att hans land ännu inte har fått en klar bild av hur det skulle gå med bubblor och socker.

Maja Dahlqvist insisterar dock på att ingenting ska hindra henne från att kyssa sin pojkvän. Vi har inte pratat med markägarföreningsledarna än, men Dahlqvist ser det inte som något problem.Medan några av de andra spelarna går hem till sina makar och barn, kan du vanligtvis hitta mig och Kevin som reser mellan världscuperna. Just av den anledningen att jag har min egen kille där ute, borde jag inte behandlas hårt; i själva verket skulle det vara en travesti. Det är inte bara du, man; han har en bubbla också.

Majas Pojkvän

Ja, vi kommer definitivt att träffas snart. Frågan är bara hur vi kan fixa detta. Byström sa till SportExpressen att han har tilltro till och hoppas att en lösning ska hittas. Nu är vi alla vaccinerade, så jag skulle inte förvänta mig samma hårda system på vintern, som Anders Byström uttrycker det.

Både USA och vi var bekväma nog att vara ensamma vid den tidpunkten, så nej. För närvarande fortsätter Anders Byström. Vi har dock inte pratat om denna specifika fråga ännu. Vad vi borde göra, men du kan inte stoppa kärleken. Årets säsong har varit Marcus Ericssons bästa under hela hans proffskarriär.

Nu 32 år gammal har Kumlasonen återvänt till sitt hemland Sverige för att fira den kommande semesterperioden med vänner, familj och fans, och för att bidra till motorsportens fortsatta tillväxt.Marcus Ericsson säger, “Jag har själv sett hur det exploderade.” Han berättar också om den lukrativa padelbranschen, varför han vill lära sig danska och sitt samtal med Daniel Ricciardo.

Det har gått över en månad sedan starten av IndyCar-säsongen på Laguna Seca.Marcus Ericsson, som också tävlade om mästartiteln, hade en nedslående sista dag, som till slut kostade honom en topp-tre-placering.

Det är uppenbart att jag fortfarande är upprörd över det som hände på slutet, när jag kunde ha vunnit på riktigt. Det är fortfarande lite rök i tunnorna; Jag hade ett par dåliga lopp som fick mig att slå på foten. Men det var fortfarande en fantastisk sommar. Jag vann det största som finns att vinna, som Marcus Ericsson uttrycker det.

När en lögnare uppmanas att tänka tillbaka på den 29 maj föregående år sprider sig minnet av en lögnare över hela hans besatthet. Han vann respekt från hela racinggemenskapen den dagen han stod som Indianapolis 500:s officiella tidtagare.

När jag först besökte IndyCar, påpekade jag att konkurrensen var mycket större än jag hade förväntat mig. Men ju längre du stannar, desto mer inser du att det stora loppet är Indy 500. Jag vet att jag är kräsen, men just nu vill jag hellre ha ett snitt på 500 poäng än en perfekt magisterexamen.

Och jag skulle älska att du går runt och frågar främlingar vad de tycker, för om du jämför Indy 500 med någon annan ras vi gör, kommer du att upptäcka att majoriteten av dem håller med dig. Intressen, media, allt står på spel här.

Det är Stanley Cup-finalen, motsvarigheten till Super Bowl i USA. Folk säger ofta att ditt liv kommer att förändras drastiskt när du väl har vunnit Indy 500. Detta verkar så utöver det vanliga för mig.

Om du vinner Indy 500 får du stå på pallen med 350 000 jublande åskådare. Vilken löjlig summa pengar “vinnaren tar allt” är. De som dyker upp i vågor av två och tre ingår inte i prispotten, och du får inga utmärkelser. Allt beror på segraren. På ett väldigt amerikanskt sätt verkar det som om vinnaren är det som betyder mest. Ska vi leta efter det här.Vi letar på många andra ställen, så kanske…

Att få sitt namn ingraverat på Borg-Warner Trophy är ett stort incitament för att vinna Indy 500. Den enorma prispotten delades ut för första gången 1936, och den har prisats av alla deltagare sedan loppet introducerades 1911.Efter att ha väntat en och en halv vecka fick Ericsson äntligen en egen titt på det legendariska rådjuret.Jag höll på att ge upp… Vi har alla sett några exempel på dålig stavning; Ronaldo kommer att tänka på. Läget är bra här, säger han och jag håller med.

Majas Pojkvän
Majas Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!