Jonatan Unge Mamma

Sprid kärleken
Jonatan Unge Mamma
Jonatan Unge Mamma

Jonatan Unge Mamma – Cecilia Hagen, 73, och Jonatan Unge, 40, är ​​ett av de första paren som går på SVT:s perenna “P spret” i början av den nya säsongen.En mamma och hennes barn.Vi sätter oss ner med dem för att prata, och det blir snabbt uppenbart att de inte alltid ser öga mot öga på allt.

“Aldrig i mina vildaste drömmar”, utbrister Cecilia.Vi träffas i Cecilia Hagens hem, som ligger på Djurgården i Stockholm, nära både Gröna Lund och Skansen. Jonatan Unge växte upp i detta hem av sin mamma och storasyster som är två år äldre. Cecilia kan inte minnas en tid då hon inte var husets löpare. Innan hon kom hade hennes mormor kallat hem huset.

För Cecilia är trygghet ett beroende. Hon har ägnat större delen av sitt vuxna liv åt att jobba för Expressen där hon under större delen av den tiden varit en profilerad reporter/krönikör. Hon gick i pension, men hon bidrar fortfarande med en kolumn varje vecka där.

Men hon är också känd för sitt engagemang som “On track”-konkurrent. 1995 triumferade hon och Tomas Tengby i SVT:s omtalade frågesporttävling. Och har nått mästerskapsspelet tillsammans med Lennart “Hoa-Hoa” Dahlgren och Adde Malmberg.

Jag minns fortfarande din “Hoa-Hoa”-seger. Men Adde Malmberg är ingen som jag minns alls. Jonatan skämtar till sin mamma: “Mamma, du har varit med.” Han kommer på semestern från Malmö, där han varit bosatt det senaste decenniet. Hans ex-sambo, skådespelerskan Sissela Benn, bor nu också där, liksom deras 8-åriga dotter Dalia.

Jonatan har etablerat sig som en professionell komiker. På Svenska Standupgalan förra året blev han framröstad till årets bästa komiker. Återigen har han erkänts som Sveriges roligaste genom att vinna årets Barncancergalapris som delas ut av Kanal 5. Dessutom är han en flitig podcastare och var med i P3:s “Thinking Center”, en populär radioprofil. I nuläget kan han ses i SVT 1 på fredagskvällar och SVT Play i den mörka komediserien “Kurs I sväutplning.”

Jag är inte säker på vad som förändrades som gjorde att de helt plötsligt gick med på att spela den här säsongen.Vi trodde inte att vi hade en chans att tävla i sommar på grund av alla slagsmål vi gjorde. Efter lite övervägande bestämde vi oss för att tacka ja, och som Jonatan uttrycker det har allt varit bra sedan dess.

Cecilia skakar på huvudet, “Det ska vi inte gå in på.”De separerade när hennes son Jonatan var liten. Hans far var Ingemar Unge, journalist på DN och senare Vi.Cecilia Hagens krönikor om att vara ensamstående mamma var alltid spot-on och fick mig alltid att känna en blandning av ilska och bitterhet.

Jag var bara sex år då, så jag tror inte ens att jag kunde läsa då. Enligt Jonatan var den vänstra kvinnans aggression som visades på ett sådant sätt med största sannolikhet aldrig tidigare skådad.Cecilia minns att hennes vän Ingalill Mosander rådde henne att “bromsa lite”.

Jonatan Unge Mamma: Cecilia Hagen

Efter att hans föräldrar skildes tillbringade Jonatan större delen av sin barndom med sin mamma. Han tilltalar henne på ett direkt sätt och sägerJag rangordnade mina föräldrar från mest kända till minst. Ett tag var pappa i täten, men du passerade honom så småningom.

Jag tror att det stigmat som du bara skrev om familj och barn försvann som ett resultat av en kombination av dina tv-framträdanden och den respekt du förtjänat över tid. När du tilldelades det stora journalistpriset kände jag en våg av stolthet för dig. När Jonatan berättar för Cecilia att han har jämfört deras föräldrars berömda nivå uttrycker hon en mild förvåning.

Jonatan Unge Mamma

Du kan i allmänhet karakterisera honom som att han saknar någon känsla för vad som är eller inte är acceptabelt i tal eller skrift. Han har nyligen anställts som anställd på denna tidning. publicerar uppsatser på aftonbladet.se som en del av Malmöexperimentet som tidningen Aftonbladet har pågått sedan en tid tillbaka. Du hittar den bara på nätet, i en Malmösektion eller något. Jag har skrivit mycket skit om Malmö, erkänner han.

Jag var ute med Aftonbladet Malmö-redaktionen på någon sorts fritidsverksamhet. Sportgubbarna som följde med tändes när jag skämtade om Erik Niva. Gud själv, han går bland dem (skratt).Jonatan Unge funderade på en karriär inom utbildningen ett tag.

På ett sätt var det min reservplan. Om jag bara hade en inspirerande professor. Tack och lov blev det inte så. Jonatan vänder sig till sin mamma och tillägger: “Det verkar grymt som fan.”Du knuffade mig mot en karriär inom juridik eller redovisning, men jag ville inte gå i de riktningarna.

Jag hade tänkt börja spela tennis för att träffa rätt människor.Det, insisterar Cecilia, är inget hon någonsin har sagt. Du förväntade dig lika mycket och du fick det. Du bryr dig om att människor ska känna sig trygga i sina jobb. Med en vanlig lön varje månad. Efter att jag berättade att jag skulle lämna “The Think Tank” ville du naturligtvis veta vad jag gjorde istället. Ingenting, sa jag till henne; Jag ska lansera en podcast. Tanken på att sluta sitt jobb med.

Jonatan Unge Mamma
Jonatan Unge Mamma

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!