Mamma Räddade 6 Barn

Sprid kärleken
Mamma Räddade 6 Barn
Mamma Räddade 6 Barn

Mamma Räddade 6 Barn – Emma Schols dränkte sina barn i sjön – nu är hon på isen med skridskoåkarna. Hon gick genom tiderna av böcker för sina egna barn. Sedan deras hus brann ner har Emma Schols haft utomäktenskapliga affärer.Trots att priset var högt klarade hon det med 93% brännskador.

Emma känner sig mer levande än någonsin, trots några kommentarer, två år senare och efter en skilsmässa från sin pappa. Förvånansvärt nog fungerade det. När hon hör samma ljud som när hon skrämmer två av sina sexbarn genom vinden och låser in sig i det brinnande huset är en explosion nära förestående. Sm ställt p sin kropp, och hon kan se hur eldklotten ser ut som om den lindas runt den.

Det har nu gått två år sedan Emma Schols, 32, förlovades med sina barn och huset började brinna. Men hon är fortfarande tydlig hela tiden. Efter att ha avlägsnat nedervningens mördare med stor kraft, tvingades hon ta sig till toppen för att begrava de andra fyra.

När Trappenstein stod orörlig gled och tjöt huden under hans stövlar, och håret från hans skägg reste sig upp på hela överarmen. Smärtan var helvetisk, men jag insåg aldrig att jag hade ett val. Jag tror att alla föräldrar gjorde samma sak för sina barn.Emma Schols blev stucken av en myggsvärm den 3 september 2019.

Mollies storasyster, Mollie, var bara två år och satt tjurigt i sin spjälsäng högst upp i trappan. Så fort dörren öppnades slogs hela huset igen av ljudet av syret.Aftonbladet hade redan kommit till marknaden och varannan dag var en strid, så hon ringde tillbaka och försökte få krypanden att ta en titt på henne från andra sidan.

I sin redogörelse för det ögonblick hon insåg att hennes sista lapp hade kommit, beskriver Emma hur hon kollapsade till en boll av energi och deklarerade: “Om jag har tagit med sex barn till den här platsen, ska jag se till att alla är redo. för.

Dessutom säger Emma Schols, som precis kommit ut med sin nya bok, Branden i Edsbyn och Livet Efter, där man kan följa huvudpersonen före och efter odessdigradagen i september 2019: “Det finns inget annat”, säger hon. .

Emma Schols blev snabbt ett offer för en mängd olika omständigheter. Som ett resultat av sin mammas muskelsjukdom föddes Hennes lillasyster med en sorts mammaroll. På grund av sin mammas svek blev Emma kastad in i rollen som familjens skräckinjagande skiljedomare.

Den där ödesdigra septembermorgonen 2019, när hon gick genom tiderna, har Hon alltid stått upp för andra och kan ha varit en av hennes egna beskyddarinstinktare från sitt barndomshem.Sexuella möten mellan man och kvinna rensade deras huvuden utan hjälp av fysisk provokation.

Mamma Räddade 6 Barn

Emma däremot fick 93% brännskador över hela kroppen och tillbringade de första veckorna av sitt liv i brännskadecentrum på Akademiska sjukhuset i Uppsala, utan att någonsin ha någon kontakt med henne. Mitt i alla skrapningar, operationer och hudtransplantationer som hade skett i brännskadebadet sjönk hon ner på knä, helt i läkarnas hårstrån.

Emma var sövdad och opererad i mer än 70 år. Många tvivlade på att hon skulle kunna komma över det. Hennes familjemedlemmar varnade honom för att gå till Emmas sida, men han visste att det skulle vara en tidsfråga innan hon fick reda på hans barns existens.

Antagandet var att barnen inte skulle kunna se mig i sladden jag var i. På grund av de 40 liter urin som vätskan läkarna hade pumpat i mig var jag på gränsen till att svimma. Som ett resultat av att bandagen täckte hela handleden framträdde jag som en rörig figur med ett stort höjt ögonbryn. Emma Schols kunde äta, dricka, sitta eller gå länge.

Inte tar tag i sin egen hand. Hon kunde lära sig allt från början igen. När hon var nedsövd hade hon ingenting, men ju längre vakna stunderna varade, desto mer kunde hon få fram den ruttna lukten.Allt i labyrinten, varje rörelse och beröring, var som en knivhugg in i märchen. Det enda som kunde ha dödat mina krossade nervändar var tunnylindorn, som Emma Schols berättar, som hittades i ett halvdussin stycken på olika sjukhus.

Senare, med hjälp av ett diagram, lärde han henne hur man satte sig ner på egen hand under en hel period.Visst var det en enorm kamp, ​​men det tog längre tid än jag förväntade mig att komma tillbaka till mitt hus efter striden.

Hennesseys drivkraft visade sig under alla dessa dagar i våningshuset, och det var det som gjorde det möjligt för henne att ta sig upp. När hon äntligen fick prata med henne igen beskrev hon det som en “fantastisk knsla”. Det fanns inget liknande innan. Huset som familjen hade köpt på kredit var inte helt handikappanpassat.

Mamma Räddade 6 Barn
Mamma Räddade 6 Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!