Måns Herngren Förmögenhet

Sprid kärleken
Måns Herngren Förmögenhet
Måns Herngren Förmögenhet

Måns Herngren Förmögenhet – Sven Felix Herngren är ett välkänt namn i den svenska film- och tv-branschen. Han är känd i Sverige som skaparen och stjärnan i tv-dramaserien Solsidan. Hur rik är Felix Herngren?

Han är en filmare. Född i Stockholm, Sverige, den 4 februari 1967, är han nu 50 år gammal. Felix Herngrens nettoförmögenhet uppskattas till cirka 200 miljoner svenska kronor. Hans andra bild, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, som han både regisserade och skrev, visades i över 40 länder och tjänade över 50 miljoner dollar.

“Bonusfamilj”, “Solidan” och “Sjölyckan”. “Störst av allt.” Vi har bioversionerna av några andra klassiker, som Soldan, Bert Dagboken och den två gånger omgjorda “Hundraringen som…”

Felix Herngren, 54, med produktionsbyrån FLX, är en ohotad monark av tv-serier och filmframgångar och uppfinningsrikedom. Den 56-årige storebrodern till “Adam & Eva”, “Klassfesten” och “Underbar och älskad av alla” Mns Herngren finns ofta vid hans sida.

I slutet av 2019 ägde SF Studios 68,9 procent av FLX och Felix Herngrens FLX-partner, Pontus Edgren. Det kostade Bonnierkoncernen 144 miljoner kronor.

Så vitt vi vet fick Herngrens aktiebolag 53 miljoner svenska kronor (53 miljoner kronor) på köpet. Det avslöjades också i årsredovisningen som avslöjar att han betalat sig själv 73 miljoner kronor.

Nästan så kände jag. Jag skulle inte säga att det växte utom kontroll, men jag tycker om film- och tv-produktion och upptäckte att det extra ansvaret gick mig på nerverna. Jag insåg att jag ville koncentrera mig mer på filmskapande än att driva ett företag.

När det kommer till ekonomiska och personalmässiga svårigheter och annat som jag är mindre road av säger han att det kommer att bli många beslut att fatta.

Felix Herngrens byråer genererar hundratals miljoner kronor i årliga intäkter. 2019 fick han 1 779 800 kronor från FLX, vilket är hans månadsinkomst. Det motsvarar 148 316 svenska kronor varje månad.

Den tid du spenderar på att titta på tv varje arbetsdag är mer än reklam eller film. Budgetar skärs ned i reklambranschen, och i en långfilm med stor budget finns det alldeles för många människor som är villiga att dela på rikedomen. Om “Hundraåringen” tog så många miljoner så fanns det inte mycket över när alla hade sitt.

Det råder ingen tvekan om att solsidan har varit en stor framgång. De arbetade båda med filmen: Felix Herngren och hans storebror Ms Herngren. Mickan spelas av Josephine Bornebusch, Johan Rheborg som Fredde, Felix Herngren som Alex och Mia Skäringer som Anna på den här bilden.

Det har varit en enorm triumf på solsidan. De arbetade båda med filmen: Felix Herngren och hans äldre bror Ms Herngren. Johan Rheborg spelar Fredde, Felix Herngren spelar Alex och Mia Skäringer spelar Anna i den här scenen från pjäsen.

Måns Herngren Förmögenhet

Felix Herngren och hans fru Clara Herngren bor vid Tysta Gatan i Stockholms välbärgade stermalmkvarter. Närliggande lägenhet på 193 kvadratmeter såldes för över 37 000 000 kronor hösten 2020. Felix Herngren, hans fru, och deras tre barn i en lägenhet på 151 kvadratmeter.

Utöver det har paret också en fritidsfastighet i Nacka, som de köpte för 13,5 miljoner svenska kronor. Däremot släpptes hans andra semesterhus, en fastighet på Gotland i Sverige, ut på marknaden för 4,9 miljoner svenska kronor (SEK).

Det finns 7 000 kvadratmeter mark som omger strukturen från 1850. Dessutom finns det ett aktivitetshus där du kan träna eller ha fest utöver orangeriet, gästhuset och poolen på fastigheten. För att vara värd för evenemang, ja. Felix Herngren verkar vara en tillbakadragen kille, och det är lätt att förstå varför. Men han föredrar att gå all out.

Felix Herngren står värd för en överdådig herrsupé i Stockholms Operakällaren varje år runt jul. På borden, hummer, löjrom och andra läckerheter, tillsammans med champagne och andra drycker.

Där ingår bland annat Kristian Luuk, Prins Daniel och Henrik Dorsin, Leif GW Persson, styrelseproffset Michael Storkers, Henrik Schyffert och Fredrik Wikingsson.

Det är uppenbart att de gjorde allt för att få det att hända. Om jag säger så kan det inte vara gratis. På grund av min ålder och utmattning drar jag mig normalt tillbaka till mitt rum efter middagen, medan de andra brukar stanna ute till långt in på morgontimmarna. De är å andra sidan en generation före mig i ålder.

Mns Herngren är givetvis med på listan. Även om han inte är lika framgångsrik som sin yngre bror i form av pengar, har det inte varit en total katastrof för honom heller. Södermalm, Stockholms Folkungagatan, där han och Katalin Bachry Herngren bor i en bostadsrätt till ett värde av 10 800 000 kronor.

Måns Herngren Förmögenhet
Måns Herngren Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!