Märtha Louise Pojkvän

Sprid kärleken
Märtha Louise Pojkvän
Märtha Louise Pojkvän

Märtha Louise Pojkvän – För några veckor sedan fyllde prinsessan Märtha Louise 50 år, och hennes sambo, Shaman Durek, tog till Instagram för att fira hennes speciella dag. Han tilltalade henne som “min drottning, min gudinna” bland annat i sitt brev. Och nu när det är Dureks tur att bli nummer ett vill Märtha Louise helst inte bli nummer två. Bland de många saker hon säger om dig på Instagram är “Du är en lysande ledstjärna i världen, min älskling.”

I ett tidigare liv minns jag dig. Du behöver inte presentera dig för mig. Norska prinsessan Märtha Louise ska ha sagt detta till Shaman Durek vid deras första möte i början av 2019, vilket rapporterades av den amerikanska publikationen Vanity Fair. Ja. Enligt legenden var Shaman Dureks svar att deras och hans möte hade planerats långt innan de föddes.

Allt eftersom tiden gick blommade deras vänskap ut i romantik. Och det ser ut som att den här tiden är för alltid. Märta Louises pojkvän gav henne juveler till ett värde av 100 000 kronor till hennes 50-årsdag i slutet av september och hyllade henne även på Instagram. Födelsedagsgudinnan och drottningen firas. Min otroliga flickvän som också är en mamma och en kär vän för många. Durek skrev.

“Det är ett privilegium att få dela din resa genom livet med dig. Motstridiga åsikter Shamanen fyllde 47 år den 17 november; Märtha Louise var den som bröt ut överdriften den här gången. Hon forsar över dig på Instagram och kallar dig “en lysande fyr i världen, min älskling.” Och utan tvekan den ljusaste stjärnan på min himmel!” Norrmännens förhållande till Shaman Durek har dock varit kyligt mellan matcherna.

Sambandet började med en attack mot norsk media efter att publiceringen av hans bok “Spirit Hacking” stoppades i sista minuten. Förlaget fick funderingar efter att ha läst shamanens bok eftersom han eller hon bland annat hävdade att barn kan ge sig själva cancer och att andar kan ge människor sexuella störningar. Jag tänkte inte säga något, men jag kan inte stå ut med att mobbningen fortsätter att hända.

Enligt Shaman Dureks Instagram livesändning är norsk media mobbare. En kort stund senare gick han tillbaka sina kommentarer och sa att han var ledsen “för att ha generaliserat norrmän.” I Norge har jag inte hittat alla som ogillar mig. Jag skulle hata att någon skulle få fel intryck av Norge eller om min flickvän, prinsessan av Norge. Uppenbarligen, sa han, jag håller min nation i högsta aktning och är djupt patriotisk.

Det är oklart om norrmännen accepterade ursäkterna, men prinsessan Märtha Louise verkade oberörd av kontroversen. Genom att säga: “Jag känner mig hemma med dig och ser fram emot att dela många fler födelsedagar med dig, min älskade,” avslutar hon sin födelsedagshälsning till honom. Prinsessan Märtha Louises och Durek Verrets kungapar är väldigt öppna med sin tillgivenhet för varandra online.

Men tyvärr har shamanen Durek Verrett varit sjuk nyligen. I Norge finns en prinsessa som heter Märtha Louise. Hon föddes av Harald V och Sonja, Norges monarker. Hon är den fjärde i kön till Norges tron, efter sin yngre bror Haakon Magnus. Sedan barnsben har Märtha Louise aldrig följt mängden, och hennes dystra läggning har gjort henne internationellt ryktbar.

Märtha Louise Pojkvän

De senaste åren har hon träffat shamanen Durek Verrett. Trots den blommande romantiken har vi fått det förödande beskedet att Durek har blivit sjuk. Det var där Durek Verrett och Märhta Louise först korsades. Hon säger sig vara en sjätte generationens shaman och andebesvärjare som kan tala med döda och änglar, och Expressen rapporterar att det är så.

En gemensam vän presenterade Märtha Louise och Durek Verrett i Lindsey Simciks amerikanska livsstilspodcast, Nästan 30. Det hon verkligen ville göra var att sätta upp ett datum för dem två. Här är vad hon hörde av sig: “Shamanen Durek är den enda andra människan jag någonsin har haft kontakt med på ett så djupt plan. Jag tror att ni två skulle komma överens, så jag uppmanar er att träffa honom “Märtha Louise nämnde det i hennes podcast med sin kompis.

Prinsessan Märtha Louise är bosatt i Norge, medan Durek tidigare var baserad i Los Angeles, så det dröjde innan de två kunde träffas. Enligt Märtha Louise kände han sig avslappnad vid deras första möte. Sist men inte minst besöker jag honom hemma hos honom. Så jag går in i kammaren. Hon tillade i showen, “När jag ser honom tänker jag genast: “Jag känner dig redan.”

Prinsessan fyllde också 50 i år och hennes Durek lade upp en bild på Instagram till hennes ära. I den lovade han att alltid visa prinsessan sin kärlek och att han ser det som en ära att få vara en del av hennes liv. Märtha Louise är där för Durek Verrett medan han kämpar med njursvikt. Den norska publikationen Se og Hr hävdar att Durek har en dödlig sjukdom och förlitar sig mycket på prinsessan för vård och assistans. Nyhetsartikeln beskriver det som att det fokuserar på njursvikt.

Detta förhindrar eliminering av potentiellt farliga kemikalier och vatten genom urin. Akut och kronisk njursvikt är två distinkta former av sjukdomen. Beroende på detaljerna för din njursvikt och andra hälsoproblem, kommer din behandlingsplan att variera “rapporter 1177 Vrdguiden. Dialys är en teknik för att spola blodet och eliminera överflödig vätska från kroppen. Blodförgiftning, ofta känd som sepsis, är en infektion av blodet som kan vara dödligt om kroppen inte rengörs ordentligt.

Allt började i början av februari, när det började viskas om ett eventuellt kungligt bröllop som äger rum i år. Norska prinsessan Märtha Louise och hennes amerikanska skönhet Durek Verrett är de lyckliga som så småningom kommer att säga “jag gör det.” affisch För första gången har Shamanen tagit upp de förmodade vigseln. Många människor har pratat om dem ända sedan de började dejta. Prinsessan Märtha Louise av Norge, som han avgudar, har varit föremål för mycket kritik.

Märtha Louise Pojkvän
Märtha Louise Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!