Mats Ronander Sjuk

Sprid kärleken
Mats Ronander Sjuk
Mats Ronander Sjuk

Mats Ronander Sjuk – Tyvärr har Mats Ronander mått dåligt. Musikern fördes till sjukhuset tidigare idag, därför spelar han inte ikväll på Allsng p Skansen. Att inte kunna uppträda på schemalagda evenemang är det svåraste, säger han. Det var meningen att han skulle uppträda ikväll på Skansens Solliden tillsammans med Anne-Lie Rydé och Anita Strandell som en förhandstitt på deras kommande Cornelis-turné i höst, men han hann inte med.

Mats Ronander, 50, vilar istället upp sig efter att ha varit arbetsoförmögen i tre veckor på grund av ett svårt fall av lunginflammation. Det är sista dagen av min antibiotikabehandling och jag känner mig äntligen som mig själv igen. Men ett tag var det hemskt, och jag blev kvar på sjukhuset för jag hade fruktansvärt hög feber, säger Mats Ronander. Bara vädret blir bättre, så det är goda nyheter.

Han tar lite tid att vila sig innan han ger sig ut på en kort turné med sin exfru Sanne Salomonsen och deras keyboardist Benneth Fagerlund. Det stinker, men vädret lär i alla fall bli bättre. Vi ska spela en lågmäld, nakenshow. Mats Ronander lovar att det kommer att bli “extremt individuellt”. Förra sommaren åkte de två männen på en resa mycket identisk med den här. Sanne Salomonsen kommer även till “Acoustic” i sommar.

Slappna av, vi uppmanar honom att ta det lugnt. Skönheten i deras framträdande förra året gjorde mig djupt rörd. Sanne säger: “Jag är så glad att jag fick umgås med mitt favoritex.” Det finns fortfarande en stark vilja att spela mellan de två. Enligt Sanne Salomonsen har “Malla” en stor personlighet, och deras musik har alltid en unik kemi mellan de två. Trots det fortsätter hon att oroa sig för Mats Ronanders välmående.

Det är absolut nödvändigt att han saktar ner tills vidare. Hon understryker att lunginflammation inte är något att pyssla med. Mats Sture Ronander föddes den 1 april 1954 i Sundsvall, Sverige, och är en svensk rocksångare, gitarrist och låtskrivare mer känd under sitt artistnamn, Malla. Född i Sundsvall tillbringade Ronander sina uppväxtår på rebro och bor nu på Södermalm i Stockholm.

Han har varit gift med danska sångerskan Sanne Salomonsen och har tre barn från en mängd andra kvinnor. Mats Ronander började sin musikaliska karriär vid 15 års ålder, då han gick med i rebrobandet Crossway Blues och spelade i bland annat Göteborg, Malung och Västers. Med början i början av 1970 fyllde han in för Peps Persson när den senare var tvungen att lämna Peps & Blues Quality på grund av hälsoproblem.

Som ett resultat avslutade Peps sitt partnerskap med Blues Quality under våren, och gruppen splittrades så småningom. Mats tog över sånguppgifter och munspel när bandet reformerades som Nature. Nature gav ut några album, åkte på en lång turné och arbetade med ett brett spektrum av musiker. De turnerade med ett antal artister inklusive Ulf Lundell, och ett livealbum spelades in som ett resultat.

Vidare var Ronander medlem i Lundells turnerande band och bidrog med gitarrarbete till tre av artistens album inspelade i studion. En råttmonander citeras i Lundells roman Sömnen (1977). Wellander & Ronander var bandet som Ronander och Lasse Wellander startade efter att Ronander lämnade Nature. Ronander följde med ABBA på deras turer över dammen och över Stilla havet. På film gestaltade han titelfiguren i Sömnen, en roman av Ulf Lundell.

Mats Ronander Sjuk

Hans genombrott kom 1992 med släppet av duettspåret “Gör mig lykkyng nu” med Kim Larsen, och det Max Lorentz-producerade albumet Heaven cries for Elmore James. Han var en del av bandet Low Budget Blues Band, som hade tre album ute och där han sjöng och spelade gitarr. Ronander ersatte Pugh Rogefeldt i bandet Grymlings, en annan outfit som han deltog i.

Dessutom har han varit ganska upptagen i studion som musiker och producent. I denna egenskap har han producerat och/eller spelat gitarr på flera kritikerrosade album, inklusive Py Bäckmans The Last Show (1983) och Kikki Danielssons Första dagen p resten av mitt liv (Första dagen i resten av mitt liv) (Wagon Wheels) ) (2011) Han har uppträtt som en speciell gäst på Robert Wells Rhapsody in Rock, åkt på turné med,

The Refreshments och kommer att gå med i The Original ABBA Orchestra våren 2007 för en konsertturné. Tillsammans med Tommy Körberg, Claes Malmberg och Johan Rabaeus grundade Ronander ensemblen Ravaillacz, som tävlade i Melodifestivalen 2013. 1972 introducerades Hennes första skidor på marknaden. Hon var mest involverad i bandet Sneakers från 1980 till 1985.

Både Smugglarkungen (1984) och Swindlinge affarer (1984) medverkade henne, med den förra som filmens kvinnliga huvudroll. Hon hade framgång med “Den I Elsker” 1988, men en Grammy-seger överskuggade det till slut. Sanne Salomonsen kom tvåa i Melodifestivalen 2005 med sitt framförande av “Higher Ground”. Hon och hennes sambo Marie Bergman gick in i Melodifestivalen det året, men de slogs ut i den preliminära omgången och slutade död sist.

Sanne Salomonsen,en 50-årig dam, är i ett mycket osäkert medicinskt tillstånd. Efter att ha fått en stroke, vårdas konstnären just nu på en anläggning utanför Köpenhamn. Hennes exman, Mats Ronander, säger till Aftonbladet att hon har en partiell ansiktsförlamning och att hennes ena lem också är förlamad. Hon hävdar att hon mår bra och är hel igen efter en blodpropp i hjärnan för cirka åtta år sedan.

Men att komma tillbaka hit var ingen lätt bedrift. Att flytta från sin 325 kvadratmeter stora bostad i den välbärgade stadsdelen Charlottenlund till en 60 kvadratmeter stor lägenhet i stadsdelen sterbro hjälpte inte Sannes livssituation. Due diligence krävdes eftersom EBH, banken som finansierade husköpet, hade ekonomiska svårigheter då. Den enda utvägen ur det här syltet var att komma därifrån så fort du kunde.

Folkmassorna här stör mig inte så mycket eftersom jag har mina två hundar och jag bor ensam. Om det här är rock and roll eller inte är jag inte säker på. Hon genomförde ett träningspass hemma när hon hade en svår yrsel som gjorde att hon inte kunde fortsätta. Situationen uppges ha förvärrats till den punkt där han insåg att hon behövde ringa 911.

Mats Ronander Sjuk
Mats Ronander Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!