Michael J Fox Död

Sprid kärleken
Michael J Fox Död
Michael J Fox Död

Michael J Fox Död – Michael J. Fox, som har kämpat mot Parkinsons sjukdom, har öppnat för ett svårt år med hälsoproblem. Fox avslöjade i en omslagsintervju med People Magazine att han hade drabbats av en personlig förlust och flera benbrott under det föregående året.

Fox, 29 vid tiden för sin diagnos med Parkinsons sjukdom, är mest känd för sina framträdanden som Alex Keaton i “Family Ties” och Marty McFly i serien “Back to the Future”. Sju år efter sin diagnos gick han ut offentligt med den och har varit en uttalad förespråkare för mental hälsa sedan dess. Han var den som från början Michael J.

Michael J. Fox Foundation grundades 2000 och har sedan dess vuxit till att bli “världens största ideella finansiär av Parkinsons läkemedelsutveckling”, som det står på organisationens officiella hemsida.

Magazine People rapporterar att Fox, nu 61, kommer att skriva om att 2018 är det värsta året i hans liv i sin kommande memoarbok “No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality”, som kommer att släppas 2020. Fox genomgick en ryggmärgsoperation för att ta bort en tumör och krossade även hans vänstra arm 2018.

Han berättade för allmänheten att saker och ting “växte värre” under det senaste året. Han började med sin kind, sedan sin hand, sedan sin axel, sedan sin nya axel och slutligen sin [höger] arm och armbåge.

Efter att han opererat sin brutna hand säger han att han utvecklat en infektion. Han tillade att eftersom han inte kunde använda sin hand, fortsatte han att falla och skada sig.Vid det här laget kunde han dock rapportera: “Jag kommer igenom där resten av mina skador läker upp, min arm känns underbar.”Fall inte ner”, sa han till People och sammanfattade uppgiften. Så jag använder en rollator, en rullstol, en käpp och till och med en kille med ett bälte runt midjan för att inte tappa balansen.

Som ett resultat gör vi stora framsteg med det målet. De senaste veckorna träffade Fox sin “Back to the Future”-medspelare Christopher Lloyd på New York Comic Con, där han kunde stå och gå för att välkomna honom. Han åstadkom detta med minimal hjälp utifrån.

Jag kommer precis dit jag går stadigt igen,” sa Fox till People. “Jag tycker om att gå ensam promenader. För att parafrasera, “det har varit en svårighet, men jag är glad”, informerade han allmänheten. Jag säger det eftersom jag innerst inne tror att alla förtjänar en chans till lycka oavsett vad de möter just nu. Michael J. Fox, den legendariske hockeyspelaren, fick diagnosen Parkinsons sjukdom 1989. Han säger till People att han inte längre kan hålla sina repliker hemliga.

Michael J. Fox är mest känd för sina roller i komedierna Spin City och dramerna The Family Guy och Tilly Goes Back to the Future. På grund av Parkinsons sjukdom, som han varit öppen med att ha sedan 1998, måste han nu avsluta sin karriär som professionell skateboardåkare. Fox berättar för People att han alltid har varit lömsk med att använda reptiler som rekvisita och lära sig att leva utan dem.

Det har nu påverkat sinnet, förutom de vanligare fysiska symtomen som värk och trötthet. Mitt korttidspsyke är havererat, sa han till media. Som ett alternativ fokuserar schackspelaren på en annan färdighet för tillfället: att skriva. Han har tidigare skrivit tre böcker och hans femte biografi, Ingen tid som framtiden, kommer ut i november.

Michael J Fox Död

Det finns inget mer jag kan göra med mitt gitarrspel. Min skidförmåga försämras; Jag har aldrig varit bra på att dansa, och isig terräng blir allt svårare att navigera. Nu har jag allt jag skrivit ner. Om jag ska vara ärlig tycker jag verkligen om det.

Det är inte bara Parkinsons sjukdom som har bromsat Fox under de senaste åren. 2018 fick han diagnosen en tumör i bröstkorgen, ett tillstånd som orsakade honom mycket ångest och krävde omfattande rehabilitering efter operationen. Nu vill han koncentrera sig på att spendera mer tid med sin fru och deras fyra barn.

De senaste åren har varit de tuffaste jag kan minnas. Men jag har också blivit förtjust i de konstigaste sakerna. Livet är bra och livet är rätt. Michael J. Fox har meddelat att han går i pension från professionell skridskoåkning 22 år efter att han först avslöjade att han hade Parkinsons sjukdom.

Den legendariska Hollywood-stjärnan har avslöjat för People att han inte längre kan hålla på med framträdanden. Mitt korttidsminne är soligt, som han uttrycker det. Han fick diagnosen 1991 och bestämde sig för att säga ifrån om det sju år senare, även om han har fortsatt sin skådespelarkarriär och medverkat i program som “Spin City” (från 1996 till 2001) och “The Good Wife” (från 2010 till 2016) , bland andra

Men nu säger 59-årige Michael J. Fox att han har tvingats lägga sin skridskokarriär på is. Utöver de mest uppenbara symtomen som skakningar och stelhet, beskriver han den belastning som Parkinsons sjukdom har tagit på hans liv i en intervju med People.

Mitt korttidsminne är soligt, säger han. Det betyder att han inte längre kan komma ihåg sina tidigare svar.Jag har alltid varit lite tveksam till att lära mig nya saker på egen hand utanför formella klassrumsmiljöer. Och jag har hamnat i ganska svåra situationer där några av mina senaste uppdrag har varit riktiga ordbråkare. Båda gav mig en kamp och jag vann.

Hollywoods A-lister lägger ner mer tid på att skriva manus istället för att agera i komedier. Hans femte självbiografi, med titeln “No time like the future”, kommer att släppas i USA senare i november.

Michael J Fox Död
Michael J Fox Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!