Mikaela Mässing Familj

Sprid kärleken
Mikaela Mässing Familj
Mikaela Mässing Familj

Mikaela Mässing Familj – Svenska handbollsspelaren (vänsternia) Mikaela Eva Marija Mässing föddes den 13 mars 1994 i Mölndal. Mikaela Mässing tävlade i div I Västra för Kärra HF 2010. Match magazine erkände henne som en av Sveriges främsta talanger 2012. (Hon var nr 13 på listan). Mässing flyttade från Kärra till BK Heid efter att säsongen 2012 var över.

Mässing flyttade från Heid till H65 Höör i Skne 2014. Mot VästersIrsta HF drabbades Mikaela Mässing av en korsbandsskada den 5 februari. 2016, innan hon åkte med en skada, var hon ligans främsta målskytt. Den 20 december 2016 spelade hon igen, denna gång mot IK Sävehof, efter att ha återhämtat sig från skadan.

I en tävling som hölls i maj 2017 tävlade Mässing med H65 Höör och vann SM-guld. Mässing erbjöds ett kontrakt för att spela professionell handboll efter säsongen 2017-2018, men det tackade han nej till. Men nu spelar hon för tyska Thüringer HC efter att ha lämnat H65 efter säsongen 2019. Efter att ha insett att hans tid i Tyskland inte skulle bli vad han hade hoppats på och att han inte skulle få många spelmöjligheter, gick Mässing över till HCM Baia Mare.

Men på grund av en knäskada höll hon bara ut en säsong där och dök inte upp i en enda officiell match. Hon började så småningom använda Copenhagen Handball istället. Även efter den första operationen fortsatte Mässings vänstra knä att ge honom besvär, så mycket att han behövde ytterligare en operation för att reparera skadan på brosket.

Hon hade varit skadad ganska länge och bestämde sig för att lägga av från handbollen 2022. Mikaela Mässing gjorde 116 mål på 48 ungdomslandskamper. I juni 2018 debuterade hon för sitt land vid Seoul Cup, en träningsturnering som hölls i Sydkorea. Hennes två första matcher var mot Sydkorea och Ukraina. Den gångna sommaren i Frankrike, vid EM, valdes Mässing ut att spela för bruttotruppen.

Junior då Johanna Westberg tackade nej till EM, vilket tvingade Mässing att göra debut i turneringen. Åtta av Sveriges mål kom från Mässing, som hjälpte laget att sluta sexa totalt. Mikaela Mässing kommer inte att tävla i OS på grund av en knäskada: “Extrem plåga.” Sport Mikaela Mässing, en framstående spelare för Mölndal, kommer inte att tävla i det kommande OS i Tokyo.

Tyvärr gör den stora knäskadan det alternativet värdelöst. Det stora skottet från hävdar att det var nästan en lättnad att höra att jag inte dök upp. År 2020 den 14 augusti. För den rumänska klubben Baia Mare passar Mikaela Mässing upp för sin fjärde försäsongsmatch. Strax utanför startar hon en snabb motattack mot sin försvarare.

Även om hennes överkropp fortsätter att röra sig framåt, vänder hennes vänstra knä inåt, och ingen tid på gymmet kan få henne att parera upp knät. Vi har lidit den värsta tänkbara skadan. Under ingreppet i Göteborg i början av oktober tas korsbandet, ligamentet i närmaste avsnitt och menisken bort. Tyvärr har den typiska handbollsskadan en läkningstid på cirka ett år.

Ingripandet var riktigt våldsamt. De första två veckorna var jag orörlig och hade olidlig smärta. Säger Mikaela Mässing, “Jag var så drogad på morfin att mina föräldrar var rädda att lämna mig ifred eftersom jag var så nära att svimma av smärtan.” Hon bestämde sig till slut för att återvända till sina föräldrar med dem från Rumänien.

Mikaela Mässing Familj

Nästan omgående började Marie Wedberg sina återhämtningsövningar under vakande öga av landslagets sjukgymnast och på egen hand i gymmet. Mikaela Mässings slutmål var att tävla i det olympiska handbollsevenemanget som börjar den 25 juli i Tokyo. Skytten från by har dock inte återhämtat sig snabbt, och OS-laget tillkännagavs officiellt på lördagen utan honom.

Som ni kanske förstår blev jag förkrossad när jag hörde nyheten. Jag hade en smygande misstanke, men du har hopp också. Fast jag kunde absolut inte ha gjort rättvisa mot mig själv. Jag var nästan lättad när jag fick veta att jag inte hade överlevt. Som medlem i landslaget, rotar du efter seger, hoppas att det gynnar truppen som helhet men hoppas i hemlighet att det inte gynnar de andra spelarna i din position?

Idén har aldrig fallit dig upp. Självklart hejar jag på Sverige, och jag håller tummarna för att jag ska bli uppringd när jag kommer hem. De av oss som föredrar vänsternio har vår egen distinkta kultur. Bristande anpassningsförmåga och tajming Den senaste veckan var hon med landslaget i Spanien för ett batteri av fysisk konditionsutvärderingar. Knäskadan har inte minskat hans hastighet eller benstyrka i någon nämnvärd grad, men han har fortfarande en bit kvar innan han återfår sin hoppförmåga före skadan.

Dessutom har jag inte tävlat i en match sedan mars 2020. Min känsla för tajming och förmåga att spela har minskat avsevärt. Dessutom håller min axel starkt med tanken att den ska användas till handboll. För vårt möte har vi valt traditionenl träningsplats för Mölndals HF-fostrade handbollsspelare. Hon hade kört några pass i backen upp till kyrkan i Fässberg.

Mikaela, som började spela MHF vid 4 års ålder, medger, “Löpning har aldrig varit min favorit, jag har andra styrkor som handbollsspelare”, men hon tycker om sporten överlag. Om du gjorde all din behandling hemma, vad säger det om dig? Mycket. Att ha mina föräldrar som mina hyresvärdar har gjort det möjligt för mig att göra hela min umgängeskrets till mina grannar.

Att inte ha någon att sänka sig för har varit en stor nackdel. 2016 drabbades jag av en korsbandsskada och fick hoppa av träningen (H65 Höör) väldigt snabbt; ändå skulle jag aldrig ge upp detta för livet i Rumänien. Bortsett från det är det sedan april känt att Mikaela Mässing inte kommer tillbaka till Baia Mare utan istället spelar för Kobenhavn hndbold.

ANNONS Att jag inte kommer att tävla i OS var utan tvekan en lättnad för dem. Jag fokuserar hellre på att komma i form till när säsongen i Danmark officiellt börjar. Innan man börjar handbollsträningen i slutet av juli innebär det mycket mer tid i viktrummet, träffa sjukgymnasten och avverka mil på banan.

Mikaela Mässing Familj
Mikaela Mässing Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!