Marcus Och Martinus Föräldrar

Sprid kärleken
Marcus Och Martinus Föräldrar
Marcus Och Martinus Föräldrar

Marcus Och Martinus Föräldrar – Efter släppet av deras hitsinglar “Electronic 2015” och “Girls Revolt” blev den 18-åriga norska duon Marcus Gunnarsen och Martinus Gunnarsen en välkänd akt i Sverige. De påbörjade sedan en turné som tog dem till bland annat Liseberg och Skansen efter det.

Skrämmandena var ute i kraft när inramningen började. Detta var första gången på över ett decennium som de nordiska twangers musikaliska twangs gjorde sin debut på detta sätt. Tvillingarnas mamma är Gerd Anne Gunnarsen, född i Danmark. Hennes ursprung ligger i Norge. Marcus och Martines, samt Emma, ​​Marcus yngre syster, är alla i hennes vård.

När Gerd Anne medverkade i dokumentären “Marcus & Martinus”, som sändes på norsk tv, skakade hennes tankar. I serien fick hjältinnan höra om sin önskan att fly rampljust när båda hennes söner upptäcktes vara försvunna, och hon insåg snabbt att hon hade misstats för en popstjärnas mamma.

Om du behöver hjälp med att starta din yrke-karriär, här är några förslag. Under hela den tid hon arbetade, agnerade hon sig för deras välmenande och följde dem på deras USA-turné.Mamman tror att bandets nuvarande framgång och framtidsplaner inkluderar att hålla en serie konserter över hela ön Tyskland.

Gerd Anne är bekymrad över att hennes son måste lämna skolan i förtid. Fotbollen tvingades också upp. Fru Gunnarsen hoppas att de ska kunna gå vidare från sin vardag och inte skiljas från sin nyvunna roll som ungdomsidoler.

På grund av deras framträdande vid Melodi Grand Prix Junior 2012 fick de möjlighet att tävla i Eurovision Song Contest.I familjen arbetar Marcus och Martinus föräldrar som socialsekreterare. Han hjälper nya popsångare i utvecklingen av deras karriärer, och hans ml lyfter ofta till tillfället.

Han kommer ursprungligen från Norge. Tidigare arbetade Kjell Erik som engelskspråkig gymnasielärare. Så snart hans söner hade blivit igenkänd reste han sig. Han skröt om sina band till sin familjs knuckleball-samling. Han hjälper dem att fortsätta deras yrkeskarriär genom att erbjuda råd och vägledning.

Med jämna mellanrum håller han ett vakande öga på sina två yngre barns akademiska framsteg. Han hjälper dem att fylla i sin stipendieansökan. Kjell Erik Gunnarsen har stor respekt för sina söner uttrycker, och han är avundsjuk på dem.

Marcus och Martinus signalerade med att en flicka föddes sommaren 2008. Trofors, Norge, var dit Emma kom till denna värld. När Hennes bröder blev världskända musiker inom musikbranschen var den lilla dottern bara fyra år gammal.

Hennes stöd för M&M-paret har just stigit till en ny nivå. Hon kunde säkra ett stort antal följare på sociala medieplattformar som Instagram tack vare sin starka akademiska bakgrund och ett massivt utbud av blå ögonskugga. Emma är inte främmande för musikens värld, eftersom hon tidigare arbetat som sångerska. Hennes dikt “Inglar i snö” har kommit ut.

Det dröjde inte länge efter att Elektrisk 2015 avslutades som Marcus och Martinus Gunnarsen, två 18-åriga norska elever, blev en välkänd duo i Sverige.De bröder blev kvar på land, mellan Lottas hemman i Liseberg och Allsng i Skansen, som de mötte med stor förväntan.

Marcus Och Martinus Föräldrar

Tvillingars musikaliska äventyr började. Melodi Grand Prix Junior har vunnits av Couple of Drops, vilket säkrar dem en plats i Eurovision Song Contest 2012 för ett barn.Marcus och Martinus fick vänta 126 år på att släppa sitt första album, Hei, som släpptes 2015.

En trio av nominerade artister i år: Rets Popgroup för deras debutalbum, Rets Lts for Electric, och Spellemannprinsen’ll Newcomer (nykomling).Tvillingarna, ett samarbete med Madcon, släpps under nästa år. Tillsammans släpptes Marcus och Martinus andra studioalbum kort efter deras debut, som nådde toppen av listorna i en rad skandinaviska länder och blev en kritiker- och kommersiell framgång.

Vi är ett land som bara existerar på grund av de mest katastrofala misslyckanden. Grannland, Sverige, höll uppträda utom räckhåll för allmänheten och väckte samma sorts uppmärksamhet som uppträda.Duon Värd har det senaste året varit värd för en 21-konserter Europaturné med 14 olika länder. Det finns inga tomahawk-avsatser någonstans i byggnaden.

Den europeiska kontinenten har invaderats av Marcus och Martinus vurm. Resten av världen måste nu bestämma hur de ska svara på krisen. Två musiker som spelar ett instrument med resonansmelodi mitt i natten övar i Säckpipe Inspelling Studio i södra Stockholm.

“Jag är imponerad av hur entusiastiska och entusiastiska dina supportrar är”, säger löparen. De kommer att vänta på oss på flygplatser, hotell och studior “enligt hans ord.” Så här beskriver han situationen.

Marcus Och Martinus Föräldrar
Marcus Och Martinus Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!