Molly Pettersson Hammar Pojkvän

Sprid kärleken
Molly Pettersson Hammar Pojkvän
Molly Pettersson Hammar Pojkvän

Molly Pettersson Hammar Pojkvän – En andra chans i “Melodifestivalen” var inom räckhåll för Molly Pettersson Hammar, och den tog hon. Singerskan berättar om sitt förhållande till sin syster och hur svårt det var efter att expojkvännen Robin Stjernberg vann tävlingen i podcasten “Livshjulet” från Expressen.

“Jag var så frustrerad”, säger hon.Efter andra tävlingsomgången i “Melodifestivalen” stod det klart att Molly Pettersson Hammar och hennes låt “Hunger” gått vidare till nästa omgång och chans att uppträda i Halmstad.

Sångerskan Expressen var nyligen värd för en podcast som heter “Livshjulet”, där hon diskuterade sin relation med expojkvännen Robin Stjernberg, som vann Melodifestivalen 2013 med låten “You”. Han vann året efter att vi var på “Idol”, så jag var någonstans i bakgrunden och tittade på allt. Och jag var väldigt frustrerad måste jag erkänna.

Molly Pettersson Hammar får också frågan om hur Melodifestivalens seger påverkade deras förhållande. Sanningen är att jag har några dåliga nyheter att dela med mig av. Jag tror inte att jag fattade det riktigt. När man är ung och i någon mening bär med sig en hel del av sin egen utveckling. I skolan dagdrömmer eleverna om att bli artister och allt det underbara som finns i denna glittrande värld, men de får höra att de inte kan nå sina mål.

Det var inte så att jag inte ville vara glad för Robin; Jag kunde bara inte acceptera situationen som den presenterades för mig. Om jag hade varit mer säker på mina musikaliska förmågor hade jag kunnat hjälpa honom ännu mer. Men vi försökte så gott vi kunde. Det var en mycket lycklig tid i mitt liv. Tillsammans klockade Molly Pettersson Hammar och Robin Stjernberg in på ett och ett halvt till två år.

Att vara tonåring på den tiden var mycket jobb.Hon kommenterar också att Robin Stjernberg är fem år äldre än henne.Med andra ord snuskgubbe.För närvarande har paret en sund relation.

Vi är bara en liten mormor. Ärligt talat så är Robin den enda jag kan prata med om Melodifestivalen. Jag vet att om jag ringer honom kommer han att känna igen min röst och förstå vad jag vill. Även om han känner igen den lite äldre Molly kan han ändå vara till stor hjälp vid det här laget.

Molly Pettersson Hammar Pojkvän

Moa Pettersson Hammar kom fyra i “Ido 2011”, och hennes syster Moa Pettersson Hammar deltog också i programmet året innan men lämnade senare. Detta har varit en stor källa till stress för mig. Jag har alltid varit den som regelbundet pratade i telefon med mina föräldrar. För mig har det alltid varit lätt att veta exakt vad jag vill göra, men Moa har aldrig haft samma tydlighet.

Jag tycker att det är jättebra att hon tar sig fram i rampljuset; hon är lika begåvad som alla andra i branschen.Först ville Molly Pettersson Hammar inte att hennes syster skulle vara med i “Idol”, och nu berättar hennes syster för alla hur hon mådde dåligt över att hon inte fick lika mycket uppmärksamhet som hon.

Jag är medveten om att hon har utnyttjat mig, och jag är maktlös att göra något åt ​​det utöver att ta med henne på olika utflykter och försöka introducera henne till näringslivet, vilket jag tänker göra.Ferry Svan vilar på en öbrygga, men det känns mer som att han sitter på het lava.

Om kort tid ska han undersökas av ambulerande vårdpersonal.Svan säger att de dramatiska scenerna i “Revolutionsloppet” verkar lite överdrivna.Hon planerar att meditera på “Hunger” efter fem hektiska timmar på sin telefon.

Molly Pettersson Hammar, en artist som vi har träffat och som berättar om sin klassiska Melodifestivallåt, hennes crush på Danny Saucedo och hennes professionella ambitioner, har intervjuats av våra vänner på Click. Händelserna under nattens pojkvanne blev en källa till skam för henne.

Men nu har Molly Pettersson Hammar hittat tillbaka till exet Robin Stjernberg, och hon vill hjälpa honom att upprepa sin Melodifestivalen-succé. Den största utmaningen, säger hon, är att lära sig att acceptera mig själv känslomässigt. Hennes rival och nära vän Robin Stjernberg tog sig till Melodifestivalens final 2013 tack vare Andra chansen och slutade med att vinna tävlingen.

Relationen var då ansträngd och hans tankar gick till Molly Pettersson Hammar. Som den fräscha artist hon var kände hon att hon hölls tillbaka.Så här i efterhand var det utan tvekan en tumultartad tid, med allt som hände och min unga ålder. Men samtidigt blev jag verkligen glad över hans skalle, vilket var både överraskande och lite oroande, säger hon nu.Likaså upphörde tillgivenhet så snart sommaren tog slut.

Jag har aldrig gått ut med hur saker och ting var då, men när jag ser tillbaka så var det en konstig och underbar tid. Men också väldigt bra, säger hon. Sedan dess har platsen för känslor förändrats, och nu ser vi ex överallt.

Dessutom har Robin blivit en av hennes viktigaste källor till uppmuntran när hon förbereder sig för att uppträda i Melodifestivalens Andra chansen på torsdag. Hon dök in i Malmö med självförtroende; nu vill hon föra fram en djupare ton.

Efter att ha insett då att jag ville bevisa för publiken att jag kunde sjunga, går jag nu in i ringen på ett mer omtänksamt och lugnande sätt. Den största utmaningen är att vara känslomässigt självmedveten; Jag försökte inte så mycket första gången. Jag vill lägga mer uppmärksamhet på mig själv och min bebis.

Dessutom älskar hon vintage scenkläder. Den vita klädseln var stilren, men jag är 20 år och skulle föredra en mer avslappnad look för min bröllopsdag. Det låter livligt och uppfriskande; Jag skulle vilja kolla upp det.

Molly Pettersson Hammar Pojkvän
Molly Pettersson Hammar Pojkvän


Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!