Molly Sanden Familj

Sprid kärleken
Molly Sanden Familj
Molly Sanden Familj

Molly Sanden Familj – Hennes artistnamn är Molly My Marianne Sandén; hon föddes den 3 juli 1992 i Stockholm. Hennes alterpersona My Marianne, som är hennes andra förnamn, har sedan 2020 använts i samarbeten och andra situationer utanför hennes typiska sångstil.

Molly Sandén är född och uppvuxen i Huddinge, flyttade till Los Angeles i två år och är nu tillbaka i Stockholm. Både hennes storasyster Frida och hennes yngre syster Mimmi heter båda Sandén. På Rytmusgymnasiet i Stockholm var Sandén elev i Adolf Fredriks musikklasser från sex års ålder fram till våren 2011. Kents låt “Dom som svarn”, från EP:n The Heart & Pain EP, inkluderade bland annat hennes och hans systrar. andra, 2005.

‘Det finaste nok kan f’ av Sandén var det vinnande bidraget från Sverige i Junior Eurovision Song Contest 2006. Tredjeplatsen i Bukarest, Rumänien, den 2 december 2006 gav låten 116 poäng, det bästa resultat Sverige någonsin uppnått i en Final i Eurovision song contest.

Den 31 december 2006 gjorde hon ett framträdande i SVT1 som en del av Skansens nyårsshow. Talangtävling Stjärnskott vanns av Molly Sandén. På Magnus Carlssons julalbum Spr I snn framförde hon en duett med honom i låten “Julens tid är här” (2006). Dessutom sjöng hon några låtar från Markoolios Snö vid julens rockalbum.

‘You are the Music in Me’, en duett mellan Sandén och Ola Svensson, kan höras i Disney-filmen High School Musical 2. Deras framträdande i Sveriges Junior Eurovision Song Contest 2007 var likaså en succé.

Sol, vind och vatten, en hyllning till Ted Gärdestad, inkluderade 2008 Molly Sandén, Janne Schaffer, Jan Johansen, Johan Boding och Sara Löfgren, med låten med samma namn.2008 deltog hon även i sommarkryssningen.

‘S vill stjörnernna’ av Sandén var med i Melodifestivalen 2009:s soundtrack. Efter en offentlig omröstning röstades låten omedelbart fram till Globe-finalen den 21 februari 2009. Hon slutade elfte och sist i finalen och fick bara två poäng från de internationella domarna. Samma himmel, Sandéns första album, släpptes samma år som “Så vill stjärnorna ha det”.

Vid Junior Eurovision Song Contest 2009 fungerade Sandén som Sveriges kommentator och följde med sin syster Mimmi Sandén på scenen som Sveriges representant.Trots sin dåvarande “dansfobi” medverkade hon i tv-programmet Let’s Dance på TV4 vintern och våren 2010. Jonathan Näslund var hennes pojkvän. Fredagen den 12 mars gick duon upp på scenen och slutade på fjärde plats.

Tidigare i år spelade Sandén in Rapunzels svenska röst för den kommande Disney-filmen Tangled. På Disney Channel röstar hon för Teddy Duncan i sitcomen Good Luck Charlie! och Olivia i Disney Channel Original Movie Lemonade Mouth! Det var med låten Why am I crying, skriven av Sandén, Aleena Gibson och Windy Wagner, som hon tävlade i Melodifestivalen 2012.

Den 18 februari deltog hon i den tredje tävlingen i Tegera Arena i Leksand. Låten gick direkt till finalen där den placerade sig på femte plats. Danny Saucedo och Molly Sandén dök upp i ett lag i So ska det lt med Pauline Kamusewu och Stephen Simmonds strax efter finalen i Melodifestivalen.

‘Unchained’ var Sandéns andra album, släppt den 23 maj 2012. Det finns tre låtar med Christopher Nissen på albumet, inklusive “Why Am I Crying”, “Spread a Little Light” och “A Little Forgiveness”. Molly Sandén turnerade med Reliable Productions, EMI Music Sweden och United Stage 2012 som en del av Unchained Tour.

Molly Sanden Familj

På Skansen den 3 juli uppträdde Molly Sandén på Sommerkrysset, Lotta på Liseberg, och RIX FM-festivalen i Falun, Göteborg, Helsingborg, Linköping och Sundsvall som en del av sin turné. Sandén och Kim Ohlsson var värdar för Lilla Melodifestivalen 2012 den 6 juni.

Sandén hade ett framträdande på TV med Pauline Kamusewu och Arja Saijonmaa i Rosa Bandet-galan, en produktion av TV3 och Cancerfonden den 27 oktober 2012.Molly Sandén utsågs till ambassadör för Friends antimobbningsinitiativ den 1 februari 2013. Tillsammans med Mns Zelmerlöw fungerar hon som ambassadör för anti-hiv- och anti-aids-organisationen Star for Life. För sin kommande skiva samarbetade hon med Redone och andra i LA.

Freak, en låt om att övervinna låg självkänsla, släpptes i juli i år. Det är ett uttalande mot kroppsbildsbesatthet och löjliga kroppsideal. Du kan förvänta dig att kunna se filmen när den kommer upp på YouTube i augusti. Singeln “Phoenix” släpptes i januari 2015. Gärdet i Stockholm var platsen för inspelningen.

Molly Sandén sjöng Youniverse, en låt hon skrivit tillsammans med Danny Saucedo och John Alexis, under Melodifestivalen 2016. Den 27 februari tävlade hon i Gävles Gavlerinken Arenas fjärde heat och gick direkt till finalen där hon placerade sig som sexa.

Molly Sanden Familj
Molly Sanden Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!