Nadja Holm Föräldrar

Sprid kärleken
Nadja Holm Föräldrar
Nadja Holm Föräldrar

Nadja Holm Föräldrar – Dr Nadja Holm Lennart och Kitty Holm är stolta föräldrar till sin son. Den svenska sångerskan Nadja Kasanesh Holm har krönts till “American Idol” 2020. Hon kom till världen i Etiopien den 10 oktober 1997. Hon växte upp i den närliggande byn Roknas och tillbringade en tid som bankkassör innan hon bestämde sig för att lämna det yrket för att ägna mer tid åt hennes musik och provspela för American Idol.

Hennes första år tillbringade hon i grannsamhället Roknas. Den 27 november 2020 var det uppenbart att Holm och Paulina Pancenkov skulle mötas i Idol-finalen den 4 december. I den tävlingen kom hon överst genom att framföra sin låt “(Better Get) Used To Me.” som i slutändan blev vinnarlåten. Norrbotten Nadja Holm, ursprungligen från Pite, fick mycket tid att njuta av livet innan lanseringen av sin “Idol”-turné.

Efter att ha funderat på en karriär inom medicin kämpade hon med beslutet att istället göra en karriär inom konsten. Sedan jag var liten har musik varit en integrerad del av mitt liv. Å andra sidan hade jag alltid sett mig själv som en läkare och hade inte ens tänkt så mycket på det alternativet. Fast efter det insåg jag vilken enorm plugg det var, och det slutade locka lika många människor.

Tittarna vet förmodligen inte att Nadja har besökt USA på egen hand tidigare, men det är ett viktigt sammanhang för att förstå vem hon är. Ett av mina tidiga livsmål var att flytta till USA och etablera mig som en framgångsrik artist i landets inhemska musikindustri. Därför har jag satt 2017 som året jag äntligen ska göra resan. Hon tillägger med ett skratt och förklarar att hon åkte dit i en hyrbil men gick vilse i Los Angeles.

Med ett flin på läpparna säger hon så här. Nadja kände sig vilsen och förbryllad över sin vistelseort när hon försökte hitta hotellet där hon bodde. Det var absolut nödvändigt att jag stannade och lånade en GPS från en av taxibilarna. Däremot såg jag när jag reste på mellanstatliga vägen att GPS:en visade vägbeskrivningar på spanska, ett språk jag inte behärskar flytande. Slutresultatet blev total anarki.

Bli personlig med tre olika “Idoler” och interagera med dem på djupa och meningsfulla sätt. Nadja säger att “Idol” har gett henne “en plattform” eftersom det har introducerat henne för nya människor. Enligt min mening är detta den mest imponerande delen av “Idol” totalt. att prata med alla. Jag hoppas kunna fortsätta engagera mig med människor med många bakgrunder långt efter att detta är över.

Känns som att jag har bättre koll på Caspar, Simon och Affe, mina tre närmaste vänner. I april 2021 fick jag frågan om jag var intresserad av att söka jobbet. Efter att ha pratat med mina nära och kära och kollegor på jobbet insåg jag hur mycket av röran jag hade orsakat låg på mina axlar. Efter det hade jag en ökad medvetenhet om hur desperat jag ville ha rollen.

Nadja Holm Föräldrar

Så det borde inte komma som någon överraskning att det här får Nadja att forsa: “Jag är ganska nöjd med det här.” På grund av hennes engagemang i Idol 2020 och efterföljande seger blev Nadjas namn allmänt känt för första gången. Programmets struktur stötte på betydande utmaningar det året som ett resultat av den massiva spridningen av Corona-viruset.

På grund av detta fick deltagarna öva sin sång i tysthet och även i sina hotellrum. Trots de utmaningar hon ställdes inför på Idol, slås Nadja av lycka när hon tänker tillbaka på sin tid där. Att säga att Idol har haft en betydande inverkan på mitt liv är en underdrift. Som ett exempel fungerade det som ett bra tillvägagångssätt för att få skådespelarna och besättningen i denna speciella produktion på humör att arbeta med just den här showen.

Den tid jag tillbringade på scen varje vecka var en fantastisk utbildning, och jag har sedan dess gjort det till en punkt att sätta mig själv i rampljuset när det är möjligt. Många spekulerar i huruvida jag hyser någon ånger över att jag föddes under epidemins år, men jag tror verkligen att mitt liv utvecklades precis som det borde ha gjort.

På grund av detta behövde jag inte slösa tid och pengar på att turnera landet och spela i köpcentra; istället kunde jag göra de där spelningarna och sedan gå direkt in i studion för att skapa ett album. Nadja tillbringade sin barndom i den lilla byn Roknas, som ligger nära den större staden Pite, där hon föddes 1997. Hon ansträngde sig mycket för att bli en bra fotbollsspelare och student.

Hon var också väluppfostrad och ambitiös. Nadja växte upp i en lugn och stabil miljö och som ett resultat visade sig hon vara ett ansvarsfullt och drivande barn. Dessutom kallades jag ofta för “klassens clown”. Jag var känd som den elev som talade mest under klassdiskussioner och var mycket uppmärksam när läraren talade. Detta ger mig en känsla av att mina professorer inte gillade mig särskilt mycket.

Enkelt uttryckt var jag ett underbart hopkok av alla möjliga element. Mina föräldrars primära fokus har alltid varit att se till att jag är frisk och lycklig. Hon har alltid haft en stark kärlek till sång och musik, även om hon har spenderat mycket tidär fritid att spela fotboll. Hon visste att det fanns potential där, men hon kunde inte förmå sig att acceptera det. Det fanns något annat för henne, tänkte hon.

Nadja Holm Föräldrar
Nadja Holm Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!