Nikki Amini Längd

Sprid kärleken
Nikki Amini Längd
Nikki Amini Längd

Nikki Amini Längd – Negar svenska marknadsföraren Nikki Amini föddes den 23 oktober 1984 i Teheran, Iran. Hon arbetade senast vid Universal Music Groups huvudkontor i London. Mellan åren 2016 och 2020 satt hon i Idol-juryn. Amini har samarbetat med sådana som Rihanna, Taylor Swift, Avicii och Justin Bieber. Let’s Dance presenterade Amini 2018, och hon placerade sig på en tionde plats.

Amini och hennes familj emigrerade till Sverige när hon var ett och ett halvt år och hon tillbringade en stor del av sin barndom i stadsdelen Akalla i Stockholm. Hon fick sin start i branschen som publicist för skivbolaget Warner Music. Hon fanns med i 2018 års Storm p Lugna gatans julkalender.
Från och med januari i år är hon värd för podden Bulle I Ugnen tillsammans med stylisten Sara Biderman.

Amini har varit medlem i NRJ Morgon-teamet och poängpersonen för New Hits Friday sedan januari 2020. Känd under sitt persiska namn, Nikki Amini (Negar Nikki Amini) är en iranskfödd affärskvinna som föddes den 23 oktober 1984. Nikki Aminis höjd vid 36 års ålder är fortfarande okänd. Så snart vi kan kommer vi att lägga upp Nikki Aminis nuvarande höjd.

Här får vi den senaste informationen om Nikki Aminis liv, inklusive hennes ålder, längd, vikt, relationer, barn och jobb. Ta reda på hur mycket pengar hon har i år och hur mycket hon spenderar av dem. Ta reda på hur hennes 36-åriga jag tjänade majoriteten av hennes nettovärde. Om du är intresserad av att lära dig mer om de anmärkningsvärda personerna som delar din födelsedag (23 oktober), bör du läsa hela artikeln.

Hon är en del av elitklubben för 36 och äldre kändisar. Mannen hon gifte sig med är Niklas Twetman (m. 2017) 2018–2019 har hennes förmögenhet skjutit i höjden. Hur mycket är då Nikki Amini, nu 36 år gammal? För Nikki Amini är prestation inom området den primära inkomstkällan. Hon är född i och har en fascinerande bakgrund. Vi har tagit kvalificerade gissningar av Nikki Aminis pengar, lön, inkomst och tillgångar och kommit med våra bästa gissningar.

Marknadsförare på Universal Music Group i London, Negar Nikki Amini (född 23 oktober 1984) är en svensk medborgare av iransk härkomst. Hon gick med Fredrik Kempe och Quincy Jones III i domarpanelen i musiktävlingsserien Idol 2016 2016. Amini började sin karriär som marknadsföring för Warner Music, där hon samarbetade med artister som Rihanna, Taylor Swift, Avicii och Justin Bieber.

Säsongen 2018 av Let’s Dance på TV4 presenterade henne som tävlande. Aminis föräldrar tog henne och hennes syster när hon var ett år gammal från Teheran, Iran till Stockholm, Sverige. Hon har stockholmsrötter och är uppvuxen i kvarteret Akalla. En välkänd företagsledare, Nikki Amini föddes i Iran den 23 oktober 1984. En professionell musikbranschen som har samarbetat med stjärnor som Rihanna, Taylor Swift och Justin Bieber.

Hon dök upp första gången 2016 som domare i den svenska versionen av Idol, och sedan dess har hon blivit ett känt namn i landet. Nikki Aminis stjärntecken, enligt astrologer, är Skorpionen. Aminis föräldrar tog henne och hennes syster när hon var ett år gammal från Teheran, Iran till Stockholm, Sverige. Hon har stockholmsrötter och är uppvuxen i kvarteret Akalla.

2017 knöt hon ihop säcken med Niklas Twetman. Negar iranskfödda svenska marknadsföraren Nikki Amini (född 23 oktober 1984) arbetar på Universal Music Group i London. Hon gick med Fredrik Kempe och Quincy Jones III i domarpanelen i musiktävlingsserien Idol 2016 2016.

Amini började sin karriär som marknadsföring för Warner Music, där hon samarbetade med artister som Rihanna, Taylor Swift, Avicii och Justin Bieber. I TV4:s Let’s Dance 2018 var hon tävlande. Många människor är nyfikna på Nikki Aminis ras, kulturella och språkliga bakgrund. Jag säger: “Låt oss undersöka det! I denna uppsats kommer vi att diskutera den senaste utvecklingen i Nikki Aminis religiösa och politiska övertygelse.

Nikki Amini Längd

När artikeln har haft en chans att lösa, vänligen besök den igen. Nikki Aminis rikedom Bland de rikaste och mest välkända företagsledarna idag förekommer Nikki Aminis namn ofta. Vår forskning visar att Nikki Amini har ett nettovärde på cirka 1,5 miljoner dollar, och andra källor som Wikipedia, Forbes och Business Insider bekräftar detta. Hon kom till Sverige när hon var mycket ung och tillbringade sina uppväxtår i Akalla-kvarteret i Stockholm.

Innan hon började på Universal arbetade hon med marknadsföring för Warner Music. Hur lång är Nikki Amini? Otillgänglig just nu. Vi kommer att få mer uppdaterad information om vikt och statistik så snart som möjligt. Om man ska tro på våra uppgifter är Nikki Amini för närvarande inte heller har hon varit förlovad. Från och med maj månad år 2022 är Nikki Amini för närvarande singel.

Ingen information om Nikki Aminis romantiska historia finns i våra register. I så fall kan du vara till stor hjälp när vi sammanställer Nikki Aminis dejtinghistorik. Listad som en av de top Business Executives i världen. Även med på elitlistan över världens mest kända iranier. Den 23 oktober är det Nikki Aminis födelsedag. När den nya säsongen av Idol har premiär den 19 augusti 2019 kommer Nikki Amini återigen att synas på din tv-skärm.

Nikki Amini har haft några hektiska år, med att gifta sig och skaffa sitt första barn samt gjort många tv-framträdanden. Lär dig allt om Nikki Amini här! När Idol kommer tillbaka den 19 augusti 2019 kommer Nikki Amini återigen att synas på din tv-skärm. Nikki Aminis liv har varit mycket hektiskt de senaste åren, med hennes äktenskap och födelsen av hennes första barn samt hennes täta TV-framträdanden.

Lär dig allt om Nikki Amini här! Nikki Amini är lyckligt gift med en kollega hon träffade på arbetsplatsen och ägnar sitt privatliv åt att agera som ett barn. Upptäck hela historien om Nikki Amini här! 1984 gick Nikki Amini in i världen i Teheran, Irans huvudstad. Nikki Amini och hennes familj emigrerade till Sverige när hon var ett och ett halvt år gammal, och hon tillbringade resten av sin barndom där.

Nikki Amini Längd
Nikki Amini Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!