Nanna Blondell Föräldrar

Sprid kärleken
Nanna Blondell Föräldrar
Nanna Blondell Föräldrar

Nanna Blondell Föräldrar – Föräldrarna till Nanna Blondell; hennes uppväxt i staden och Stockholms förorter gav henne en distinkt världsbild. Hon var ett enda barn under hela sin barndom. Medan Marie-Ann Olsson och hennes pappa, Joseph Gyamfi, kallade Skärholmen hem, var de lägenhetsgrannar i Vasastan. Black Widow, Nanna Blondells andra film, är nu under produktion i Hollywood och förväntas ha en budget på över en miljard dollar.

Men betydande penningbelopp saknas påtagligt. Svend Blondell är känd för sina roller i filmer som “Black Widow”, “The Internal Circle” och “Hassel” och är en svensk skådespelerska som har fått internationell uppmärksamhet. Hon är född och uppvuxen i den svenska huvudstaden. Londell har också varit en del av biografbranschen under ganska lång tid och gjort ett framträdande i över tjugo filmer.

Nanna gjorde sin skådespelardebut tillsammans med sin syster Ingrid i filmen Lifet enligt Rosa från 2005. Filmerna Noni & Elizabeth och The Princess Bride är bara två av Nannas många krediter som författare och regissör. Förutom sina många andra roller har Blondell varit värd för program på TV-nätverket MTV. Om Nanna Blondell skulle berätta hennes ålder, hur gammal skulle du gissa att hon är?

När det gäller sin faktiska ålder släpar Nanna Blondell efter tiden med hela 34 år. På födelsedagen den 6 augusti 1986 kom hon in i världen i Stockholms stad, där hon fick efternamnet Blondell. Nanna Blondell är sedan många år gift med Oskar Blondell; paret har två barn och bor i huset där Nanna föddes. 2011 sa paret sina löften och året därpå föddes Pippi.

Nanna står på höga 5 fot 9 tum, vilket gör henne till den högsta personen närvarande. Jag skulle vilja veta mer om Nanna Blondells anor och bakgrund. Nanna Blondell kommer för sin del från en mångkulturell familj. Hon är en blandad mamma till två barn, av svensk och ghanesisk härkomst. Nannas farföräldrar emigrerade till Sverige från Ghana, och båda hennes föräldrar är födda i Ghana.

Nanna Blondell Föräldrar

När jag går förbi Nanna Blondell, När jag kommer in på Södra teatern, där presskonferensen för “The Inner Circle” hålls, ser jag Nanna Blondell (32), som väntar på en drink i baren. När jag går förbi hör jag hennes samtal med två arbetare. När vi sitter i fönstret med utsikt över en vacker vinterstockholmsgata, hör jag ett samtal om att ta 3-åriga Pilo till sjukhuset, och jag känner mig tvungen att fråga vidare.

Som någon som bara hade en övergående förtrogenhet med sjukdomen före Diabetesgalan, tyckte jag att händelsen var djupt rörande. Min dotter transporterades till sjukhuset och lades in för en diabetesundersökning när hennes tillstånd förvärrades över natten och hon svimmade följande morgon, enligt Nannas uppgift. Närvaron av ketoner i barnets blod tyder på att hon kan ha typ 2-diabetes, vilket indikeras av resultaten av ett blodprov.

Jag föreställde mig att jag var modellen för en cool och samlad mamma, men i verkligheten tappade jag det helt. Jag hade precis kommit tillbaka från den här galan kvällen innan och hörde alla skräckhistorier om hur dödligt det var, så jag tog alla försiktighetsåtgärder jag kunde tänka mig genom att ta bort potentiellt farliga föremål från mina händer.

Innan det ögonblicket hade jag aldrig upplevt något så hemskt att det fick mig att skaka av rädsla. Efter 48 timmar på sjukhuset drog läkarna slutsatsen att Pilo inte hade diabetes. Hon tillskriver sin kollaps till lågt blodtryck, som hon anser vara den främsta orsaken. Eftersom Pilos mamma har en historia av svimningsepisoder, är det möjligt att han bara är irriterad på henne. Mitt blodtryck har gått ner lite som ett resultat.

Min oförmåga att kontrollera mina svimningsanfall är en kronisk källa till frustration för mig. Nannas närvaro på TV, särskilt på Dramaten under en längre tid, tyder på ett stort genombrott i hennes karriär 2019. Både “Sisters in Arms” och “Sisters in Arms” (båda baserade på sanna historier) filmades i samma år (“De andra skådespelarna och besättningsmedlemmarna var alla franska”, anmärkte hon).

På grund av min totala brist på franska språkkunskaper var jag helt vilsen. När hon spelade in “Den innerste krets” och den norska tv-serien “Tvilling” repeterade hon även pjäsen “Persona, persona, persona” på Dramaten. Det hade varit ett särskilt dränerande halvår, mindes hon. Deras barn bor hos sin pappa, går i förskola och har ett helt typiskt familjeliv när Nanna är borta på jobbet eller reser.

Om du väljer att låta en barnskötare eller barnvakt ta hand om ditt barn medan du spelar in, kommer du att ta juridisk vårdnad från din pappa. Du har ett heltidsjobb, så att ge upp sömnen så att jag kan spendera mer tid med min dotter verkar lite osjälviskt. Nanna hade alltid velat uppträda, men hon tänkte aldrig så mycket på det eftersom hon inte trodde att hon någonsin skulle få chansen att göra det eftersom det inte fanns några svarta skådespelare i Sverige på den tiden.

Hon blev inspirerad att börja satsningen delvis becbaserad på hennes podcast, “Phenomenal Women”, där hon intervjuar framgångsrika svarta kvinnor från en mängd olika områden. Historiska bevis tyder på att svarta kvinnor ofta ignoreras. Tyvärr får vi sällan chansen att uttrycka vår egen berättelse i media eftersom vi antingen är hypersynliga eller osynliga beroende på medium.

På grund av fördomar möter i synnerhet unga svarta kvinnor en brist på “hjältar” och förebilder som ser ut som dem. Nanna säger att poddens uppdrag är att “höja profilen för svarta kvinnor i Sverige genom att förmedla deras berättelser.”

Nanna Blondell Föräldrar
Nanna Blondell Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!