Nellie Berntsson Pappa

Sprid kärleken
Nellie Berntsson Pappa
Nellie Berntsson Pappa

Nellie Berntsson Pappa – Nellie Berntsson, en 16-årig hästbloggare från Sverige, betraktas som en av sportens mest lysande stigande stjärnor på hopparenan. Det svenska junior- och young rider-laget avtäcktes på onsdagen vid EM.

Berntsson rekommenderades av majoriteten av de tillfrågade. Varken hon eller landslagsförvaltningen gick med på det, och pettingbeslutet grundade sig på oenighet.

Berntsson, Sveriges tredjerankade yngling, kallades till konferens med landslagsförvaltningen efter Falsterbotävlingarna. Berntsson brast ut i gråt mot slutet av samtalet.

Teamet fick veta att hon inte passade in i kulturen och att hennes berömda status på sociala medier hade en effekt på truppens prestation. Berntssons tidigare kritik mot en landslagsrepresentant på Instagram föll inte i god jord hos landslagets administration.

“Majoriteten av mötet gick åt till att lyssna.” Jag gråter och skäms över hur jag mår. Vid det laget backade de från mattan, trots att de klarade sig bra. När högt uppsatta tjänstemän föraktade min häst på ett obefogat sätt uttryckte jag min sorg.

Vi är BARN, minns du? Mycket uppmärksamhet ägnades åt mitt sociala media och onlineinflytande. Hur man använder det och mer. Som ett resultat av detta möte beslutades att vi skulle gå vidare. De tog tag i varandras handleder. Jag kände mig helt uppgiven, skräckslagen och helt utan energi och entusiasm. En av dem flögs in för att hålla ett öga på mig och se hur jag beter mig? I ett blogginlägg beskriver Berntsson upplevelsen som “obekväm, rädd och ledsen”.

Jag har blivit misshandlad av dem. Vi blev alla häpna, inklusive jag själv, min pappa och min tränare. De måste upprätthålla en hög professionalism när de arbetar med barn. Som Berntsson säger till SportExpressen när de ringer, “det blev inget häng” i Instagram-inlägget.

Hon fick också besked om att hon hade en negativ inverkan på lagets moral genom att framstå som “för sur” under hela tävlingarna.

De skickade en engelsk tränare som tidigare hade forskat och undersökt mig. Allt handlade om mig i det mötet. Som barn förklarade de för mig hur jag skulle uppfattas av omvärlden. Anledningen till att jag framstår som jag gör när jag tävlar är för att jag är så koncentrerad, förklarar hon.

De har i huvudsak sagt till henne, “Du, förbli tyst, om du vill lyckas.” Som ett resultat av hennes frispråkighet har hon blivit ett mål. För Nellie är rättvisa ett djupt känt patos. En 16-åring blir mobbad av en vuxen, i huvudsak i frys. Han säger att det tar hårt på henne.

Unga människor störs inte av någonting. De spenderar tid tillsammans. Detta är ett tillstånd som drabbar vuxna runt om i världen.

Enligt Antonio Berntsson har valet att gifta sig påverkats av mer än bara dotterns frispråkighet.

Det är en nackdel med ridtävlingar. Vissa politiker är med för pengarnas skull, och det är inte bra. Hans löfte är enkelt: Gör en sak för mig och jag kommer att göra en sak i gengäld.

En senior medlem i Svenska Ridsportförbundets landslag för hoppjuniorer har läst Berntssons blogginlägg.

Nellie Berntsson Pappa

Jag beundrar hennes ärlighet när hon berättar hennes sida av historien. Hennes tankar och känslor får vara precis som hon vill att de ska vara. Facket har däremot ett helt annat perspektiv, säger han.

Vi har pratat med Nellie om förbundets värderingar. Det är en del av mitt jobb att se till att vi alla är överens om vad vi ska skriva och hur vi ska agera. Det finns vissa områden av oenighet mellan oss. Nellie och hennes familj hade ett annat perspektiv på situationen.

Hon skrev en svidande kritik av en av våra ledare i ett blogginlägg. Min yttersta skyldighet är att se till att lagets sammanhållning är så stark som möjligt när vi skickar en grupp till ett mästerskap, och du är en kändis i din egen rätt.

De felaktiga sakerna kommer att uppmärksammas. Så nära ett mästerskap finns det för många känslor att hantera.

Det är en tanke hon har haft. Om hon är kopplad till de andra ryttarna eller inte kan jag inte säga. Vi, ledningen, kräver öppen och ärlig kommunikation och ber att, i den mån det är möjligt, ingen känslig information läggs ut på nätet eller på annat sätt sprids utanför organisationen.

Dörren är definitivt inte låst från vår sida. Vi skulle gärna vilja ha henne, men jag tror att vi måste lära känna varandra lite bättre innan vi kan ha meningsfulla diskussioner om kärnvärden. Annars har vi inte för avsikt att hindra någon från att delta.

Nellie är en ambitiös, begåvad och hängiven ryttare, men det finns andra faktorer som spelar in när man gör ett sådant val.

Berntsson har däremot inga planer på att återvända till landslaget i nuläget. Nej, jag kommer inte att vara en representant för Sverige. Jag har blivit mobbad till att känna att det här är mitt fel. Hon säger att hon kommer att tävla på egen hand och komma på en egen strategi för att göra det.

Nellie Berntsson Pappa
Nellie Berntsson Pappa

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!