Olle Jönsson Familj

Sprid kärleken
Olle Jönsson Familj
Olle Jönsson Familj

Olle Jönsson Familj – Att av Olle jönsson; som bonus har de även kungen av dansbandet. Under vintern det året bröt en coronapandemi ut. Sångaren Olle Jönsson bestämde sig för att bosätta sig på en bondgård nära Skne i Sverige. Många killar har åkt omkring på motorcyklar och jamt i nästan 50 år. I dag är han 65, men Olle Jönsson säger att han inte går i pension när som helst.

Det ger mig lite tid att tänka. I princip allt jag kan göra är att sjunga. Ska jag vara ärlig så saknar jag ingenting när det kommer till att köra på motorvägen. Och ändå längtar jag efter att få vara med i en folkmässa. Du kan välja den här karriären om du värdesätter säkerhet.

Det är svårt för mig att tro att jag någonsin kommer att se dansen i dess nuvarande tillstånd igen, med tanke på hur mörkt det är på grund av corona.Det skulle vara ganska spektakulärt att ha sjuhundra eller fler personer som står och dansar med munskydd, men det vore mindre romantiskt än det låter.

Trots att Lasse Stefanz drar ner på sina liveshower från cirka 220 till cirka 110 varje år vill dansgruppen ändå testa något nytt så att de kan fortsätta efter 56 originalalbum och nästan 700 låtar. De gjorde det igen precis som de gjorde det innan jul när de spelade fyra krogduschar i Kajskjul 8 i Göteborg, där de gjorde sin första föreställning.

Det är fortfarande väldigt roligt för oss att gå upp på scenen och chatta med våra fans. Olle Jönsson uppskattar lugnet och lugnet på landsbygden från sitt hem på trädgården, men han hävdar att han skulle bli uttråkad om han bara strövade runt i området.

Även efter 52 års erfarenhet är det fortfarande roligt att testa nya konfigurationer. Du bör komma till hotellet kl 23:00 istället för 03:00 för en traditionell dansk kväll. Men den nuvarande energikrisen kan förbättra saker och ting.

Olle Jönsson är namnet för svenska skateboardåkare och domare. Följande scenario: När jag sjunger med Lasse Stefanz är jag mitt i stöket. Jag gillar att sjunga på olika platser över hela landet. De uppträdde bland annat i Göteborgs Kajskjul 8 som en del av en barshow.

Det fanns ingen giltig ursäkt för honom att inte göra det tidigare.Om jag inte kommer på det snart kommer jag inte att kunna göra det för mina bandkamrater eller fans, och det kommer att göra dem väldigt arga.

Den som köper en biljett och blir för glad över att komma till oss kan helt enkelt gå. För min del hade allt jag kunde ha gjort om jag inte hade mått bra varit att sitta på en stol på scenen och se handlingen utspela sig. Han erkänner att det har funnits tillfällen då han önskat att han hade fokuserat mer på sig själv och sin kropp.

Vad jag har gjort mot mig själv framgår här: Jag har alltid varit samma person som jag är för mig själv, och samma person som jag är för världen. Tränaren säger, “Gamla hundar är svåra att träna för att sitta”, och pekar på hans tassar. Jönsson drabbades av en hjärtinfarkt 2006 och fick sedan diagnosen diabetes några år senare. Åtminstone insåg han vad som var fel vid den tidpunkten.

Det var som att titta genom ett tomrum. Jag går faktiskt inte till doktorn först. Min blodsockernivå var 36 när jag kontrollerades och blodprov togs, vilket är högre än genomsnittet för de flesta.Mer än en halv miljon svenska män är drabbade av den obotliga lupussjukdomen.

Olle Jönsson Familj

Du vet att om jag hade valt, även om allt annat hade gått bra, så hade jag fått en hjärtattack. . Folk gillar såna som jag ger tre doser medicin varje dag ändå vägrar äta så mycket god mat de kan. Han säger att det är mycket jobb eftersom han tycker så mycket om att läsa med en slug blinkning och en nick.

Det finns många gånger när jag har insett att jag tänker mer på allmänheten än på mig själv. När det kommer till äldre hundar kan det vara utmanande att få dem att sitta stilla. Men du måste acceptera verkligheten att saker och ting är som de är. Det är en utmanande uppgift eftersom det kräver omfattande resor och användning av flera strategier.

I slutändan är allt andra människor kan göra att ta piller. Olle Jönson säger att han tar injektioner på morgonen och på natten, men andra kan bara ta dem oralt.Han berättar om hur han har tvingats ändra sin livsstil och hur han försöker omvärdera sin kost och träningsrutin som ett resultat.

Eftersom jag inte kan äta bra eftersom de inte fungerar, har jag försökt vara mer aktiv än vad jag brukade vara. Om du vill förbättra dig som människa finns det inga enkla vägar att välja. Du måste ha lite mer respekt för din egen skugga för att få till det här.

Olle Jönsson har haft en hjärtinfarkt tidigare och nu när han vet hur farligt det kan vara säger han att han hellre får en hjärtinfarkt till än att tvingas leva med diabetes resten av livet. Generellt sett är det inte trevligt när de invaderar din kropp. Men det är inte så enkelt som att bli påmind om det varje dag, som med det här, säger Olle Jönsson.

Olle Jönsson Familj
Olle Jönsson Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!