Niclas Norlindh Sjukdom

Sprid kärleken
Niclas Norlindh Sjukdom
Niclas Norlindh Sjukdom

Niclas Norlindh Sjukdom – Många människor är liberala. Ett andra-baserat system. Synnedsättningar är en självklarhet. Vi kan inte alla falla på samma nivå. Perspective kontaktade två av de mest framstående humorprofilerna i den synkadiserade sfären och diskuterade självdistans, reaktioner och tolerabilitet.

Annas sista uppgift är att förändra scenen. Materialet är inövat till sista stavelsen och förhoppningen är att kursen inom stand-up, som hon gick förra året, ska ske i den timing som är nödvändig för att kvällens ska nå fram.

Sedan 2004 har Big Ben ståuppkomediklubb i Stockholm varit värd för armaturer som Björn Gustafsson, Petra Mede och Soran Ismail, som alla utförde några av sina allra första standuprutiner. Men vid det här laget kommer innehållet inte bara att vara irrelevant, utan det kommer också att väcka reaktioner som kommer att hota komikerns själva överlevnad.

Anna gör om sitt eget verk.. Står mitt i händelsernas centrum med en jublande publik. Skämtet syftar på Annas blindhet. Hur ska hon veta vem allmänheten är? Anna fortsätter sin spelning, som hon filmar och lägger upp på YouTube, och hon inser att hon har åstadkommit något värdefullt. Det har bara gått några dagar sedan svaret, men saker och ting ser upp. Anna kan höra att hon är självmedveten via sociala medier.

Enligt henne var det en diskussion där många var oklara om syftet med presentationen och andra delar av materialet.Det har gått ett år sedan Anna Bergholtz skapade rubriker när hon meddelade för allmänheten att ryggen medvetet hon hade på sig var gjord av fel.

Det var tills och om inte en skojare var på väg mot en chans att rätta mig. Han trodde faktiskt att jag inte hade något minne av vad jag skulle stå på. Hur nöjd hon än är med resultatet så finns det detaljer hon kanske hade ändrat om hon hade genomfört uppträdandet på en dag.

Jag hade inget annat val än att fokusera mer på lidandet för dem som lider av blindhet än på min egen felaktiga funktion. Jag är övertygad om detta. Det första jag insåg var att de enda människorna som var kritiska mot mig var “mina egna”, och det var något jag fick ansvar för.

Anna Bergholtz, 41 idag, är journalist och föreläsare i en mängd olika ämnen, inklusive, men inte begränsat till, vanligt arbete. Humor har alltid varit en viktig del av hennes yrkesliv för henne. Hon är kanske mest känd som den första filmkritikern i världen och tidigare reporter för Sverige Radios P3 Morgonpasset under pseudonymen Blindchick.

Niclas Norlindh Sjukdom

Dessutom har hon, med en bakgrund från både SVT och Sveriges radio, lyckats avsluta sina föreläsningar och ingjuta humor i dem. Som ett led i sitt arbete med att säkerställa tillgängligheten har hon funderat på hur humor kan användas som en avväpnade mekanism. Ett exempel på ett av Annas standardsvar på någon av hennes officiella uppträdanden är: “Nu ska jag säga hur underbart det är att se så många här.”

Allt handlar om att sätta sig själv först. En alternativ metod att dramatisera sin egen situation har dykt upp för mig, även om det faktiskt finns en hel del grejer i skafferiet. Människan vill att alla ska somna samtidigt som de reflekterar.

Det här är en tvåmannastudio belägen på Birger Jarlsgatan i Stockholm där de sitter. En person utbrast: “Hur kom han till doktorn med alla de där nålarna i näsan?” För de som använder sociala medier är chansen stor att de har hört talas om frasen “skrattar you förlorar you.”

Avhandlingen är lika självförklarande som titeln. Försök få den andra personen att brista i skratt och tydliga tårar i en besvärlig situation. Enkelt. Konceptet är lika populärt som det är spralligt. Byrn N365 och 29-årige Niclas Norlindh kör en av de populäraste svenska upplagorna.

Tecknsprksskämte i den andra skinnflolj förövas också av honom. Precis som tidigare har Niclas misslyckats med att leverera det budskap han försökt förmedla så länge. Med bara en stavelse löses mottandaren. Sedan lanseringen i januari 2019 har N365s kampanj genererat över en miljard visningar på en mängd olika sociala medieplattformar. Liksom för Niclas är det en sammanslagning av olika aspekter.

Anledningen till den så kallade “dliga” skämt. För oss, å andra sidan, är vi helt enkelt envisa om det. I dag jobbar Niclas på företaget där han varit de senaste två åren och har titeln humorredaktör. Niclas har till följd av en sjukdom levt hela sitt liv med inskränkt synförmga, vilket har format hans kommunikationsstil.

För honom, precis som det gjorde för Anna, fungerade humor som ett sätt att få sig själv till full överensstämmelse med sin egen känsla av självmedvetenhet under lektionen. För både förmågan att kringgå och för att dramatisera ett brett spektrum av situationer. Det är med andra ord möjligt att jag driver mitt eget psyke till vansinne.

Niclas Norlindh Sjukdom
Niclas Norlindh Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!