Nina Rung Familj

Sprid kärleken
Nina Rung Familj
Nina Rung Familj

Nina Rung Familj – En svensk kriminolog och debattör, Nina Rung (född 26 december 1981) är en genusvetare, pedagog och debattör. På Stockholms universitet har Rung studerat kriminologi och genusvetenskap, och är intresserad av frågor om vld och sexualiserad vld.

Tidigare har hon arbetat på Stockholms polisavdelning med att utreda och förebygga groteska sexövergrepp i nära relationer och sexuella övergrepp mot minderåriga och hon har lång erfarenhet av normativt och förebyggande arbete kring dessa frågor.

Den första är att lära barn om deras rättigheter och privata egendomsintressen, enligt Hon. Det andra är att utsätta barn för rätten till yttrandefrihet.Han har gett flera exempel på hur man kan minska påverkan av vld i nära relationer, till exempel genom att höja kompetensnivån i skolan och genom att sätta regler för idrottsföreningar om hur man ska bekämpa “macho”-kulturen.

Grundades 2014, Stiftelsen Huskurage med hjälp av Peter Svensson, sambon, för att minska och eliminera vld i hemmen genom att använda morföräldrar som svarar. Huskurage-policyn sprids av dem till fastighetsbolag och kommuner.

Rung arbetade som expert på EU-projektet Judex+ från 2016 till 2018. Målet med projektet var att utveckla ett system för att säkerställa att barns rättigheter skyddas under sexuell vld-testning.Rung undervisar också inom ramen för Treskablinoll, en organisation som främjar sexualundervisning för barn.

2020 fick Rung Zaida Catalán-priset för sitt arbete mot döden och för ställdhet.Nina Rung, en kriminolog, säger: “Jag oroar mig för mina barn om skolor läggs ner.”Jag och coronaviruset är anledningen till att så många familjer stannar kvar.

Enligt en kriminolog, Nina Rung, innebär det att kvinnor och barn löper större risk att bli kidnappade och mördade i sina egna hem.Allt i samhället påverkas av Corona-viruset, och debatten om huruvida skolor ska läggas ner eller inte pågår på obestämd tid.

Trots att inget beslut är taget finns det fortfarande många barn i landet som vill minska smittspridningen. Nina Rung, 38, kriminolog, föreläsare och tvåbarnsmamma, är orolig för att det innebär att barn med osäkra homförhllanden har större risk att bli misshandlade av sina föräldrar.

Enligt min mening är detta en av de mest irriterande sakerna som någonsin har hänt mig. Dels för att vi vet att utsatthet stiger när barn är närmare varandra för att det finns fler konfliktrisker, och dels för att föräldrar nu riskerar att bli av med jobbet. Enligt henne kan många barn ha bara en plats i både sin grundskola och gymnasieskola. Som förälder måste vi hålla utkik efter tecken på att ett barn kan vara ostyrigt.

Det kan vara genom att fråga våra barns kompositörer hur de lyckas få tid och ork att jobba med något som inte känns bra i mörker. Det kan handla om att ett barn har kläder som är för stora, för små eller båda, eller att han eller hon ständigt är i mörker eller är nedstämt.

Nina Rung Familj

Om du inte vet hur eller vad du kan göra åt det, oroa dig inte för det. På grund av att många elever nu tar med sig mer tid till skolan, spenderar eleverna ofta mer tid borta från datorn och iPaden. Det är möjligt att många av de högre personerna gör sitt arbete online, vilket gör det svårt att få deras uppmärksamhet som en vampyr kan vara.

– Det kan vara svårt att tro att så många människor bor i sina egna hem. För att minimera risken är det nödvändigt att hela tiden vara vaksam genom att fråga vad som händer på nätet eller om någon har gjort något som inte verkar vara i företagets bästa.

För att ta reda på vilka sidor av rummet han hade varit i och för att förklara att om någon hade problem med bilder eller hotar för att få bilder eller filmer, så skulle de bara berätta för dig med en hand. Nina förklarar att det egentligen inte är barnets fel, utan snarare att det bara är den som ser snuskiga bilder och har skuld i sig.

Risker finns i alla spel där barn kan bli kontaktade av andra, så att vara närvarande i ett barns onlinespel på samma nivå som deras skoldag är en viktig faktor. Bekanta dig med hur spelen och forumen fungerar, och kom ihåg att barn bara har privata konton på sajten, och prata mycket med dem om deras önskemål om att vara något annat än en komplikation.

Nina säger att förutom allt vab, vobb och karantän riskerar kvinnor att bli ännu hetare och svällare i sina egna hem. På samma sätt som vi gör med barn måste vi vara vaksamma och medvetna om att allt kan hända, oavsett om det är i vårt eget hem eller hemma hos en morförälder, en kollega eller en släkting.

Fråga hur allt är och berätta för henne att du tänker på henne när du tänker på oro. Även om du är på en kyrkogård, håll öronen öppna för alla ljud. Du kan också ta tag i henne och springa iväg.

Nina Rung Familj
Nina Rung Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!