Pernilla Månsson Colt Sjukdom

Sprid kärleken
Pernilla Månsson Colt Sjukdom
Pernilla Månsson Colt Sjukdom

Pernilla Månsson Colt Sjukdom – Pernilla Mnsson Colt, 54, har varit tillbaka på operationssalen i ett år redan. Hennes liv har förbättrats avsevärt efter att hon utstått så mycket lidande så länge. “Jag känner mig underbar i min fysik, bättre än på väldigt, väldigt länge”, tillägger hon på Instagram. Återuppfinnandet av Pernilla Mnsson Colts liv efter ryggoperation RINA MNSSON COLT Släpptes initialt den 16 april 2021 kl 07.

Efter år av lidande har Pernilla Mnsson Colts ryggsmärtor äntligen lagt sig. SVT:s “Trädgrdstider”, med Malin Persson, Pernilla Mnsson Colt, John Taylor och Tareq Taylor i huvudrollerna. I maj förra året opererade doktor Pernilla Mnsson Colt sin ryggrad. NästaFöregåendePernilla Mnsson Colt, 54, opererades i ryggen för ett år sedan. Hon har äntligen hittat lite lugn efter alla dessa ansträngande år.

“Jag känner mig underbar i min fysik, bättre än på väldigt, väldigt länge”, tillägger hon på Instagram. Förra våren, under inspelningen av “Trädgrdstider”, upplevde Pernilla Mnsson Colt plågsamma ryggsmärtor. Avsnitten som visas på SVT visar just nu hur mycket hennes smärta har påverkat henne. Efter att ha fått många lyckönskningar och förfrågningar om hennes återhämtning från en ryggoperation bestämde hon sig för att dela sin historia i detalj på Instagram.

I den beskriver hon hur hennes ryggsmärtor och problem har fortsatt i nära två decennier. “Under de senaste åren har besök hos kiropraktor, massör och smärtstillande blivit norm snarare än undantag. Sammantaget var det värdelöst “bredvid ett foto av hennes operationsärr, gör hon anteckningar. Fästen som involverar skruvar och metallstag.

Skivorna i Pernilla Mnsson Colts ryggrad knäckte sig på grund av de kumulativa effekterna av dessa problem över tid. Det var inflammation i kotorna, och besvären vandrade ner för vänster ben. Hennes läkare visade på plastmodeller av ryggen hur en operation som först skulle verka smärtsam faktiskt kunde hjälpa, utan att göra henne orörlig.

Vad jag kunde och inte kunde åstadkomma begränsades av den kroniska smärtan jag hade upplevt. Även med skruvar och hängslen i ryggen skulle jag återfå min rörlighet om jag bara kunde bli av med plågan “Författare av Pernilla M. Colt. Det var därför den stela operationen skedde mitt under inspelningen av “Trädgrdstider” i maj förra året. Läkaren stärkte tre av hans kotor genom att skruva ihop dem.

Metallspikar som sticker ut från ryggraden cementerades på plats med murbruk. Det är “hur äckligt är det inte!” utbrister hon på Instagram. “Jag är överlycklig” Pernilla Mnsson Colt kunde återgå till jobbet bara några veckor efter operationen, efter en period av sjukskrivning. Nu, ett år senare, känner jag mig helt okej. Enligt hennes profil har hon högre total rörlighet samtidigt som hon är stelare.

Pernilla Månsson Colt Sjukdom

Jag är så glad över att balansen kommer tillbaka, att jag kan gräva i trädgården, ligga på alla fyror och ogräs, cykla, träna, bära matkassar, åka skidor, yoga med Sofia på tv och gå på min vibroträning med tanterna i Limhamn, tillägger hon innan hon tillägger: “Men den tekniken kan man leva utan.”Inte en sekund ångrar jag det. Hon gillar sin nya, mindre komplicerade och mer fysiskt krävande livsstil.

Aldrig en enda gång har jag anat mitt beslut att opereras. Att säga att jag är en av de få lyckliga som uppnår full återhämtning vore en underdrift. Pernilla Mnsson Colt, stjärna i några av Sveriges populäraste tv-program, hade nyligen kommit hem från Göteborg för en ryggoperation när tidningen pratade med henne. Månader av förberedelser gick in i operationen. När slutet närmade sig växte Pernillas ångest bara.

Operation är något jag aldrig har upplevt förut. Dessutom är ryggkirurgi endast en sista utväg. Det fanns bokstavligen ingen väg ut för Pernilla. Min rygg har gett mig problem ända sedan jag var mellan 20 och 25 år. Strålning i benen är hur den onde har gjort sin närvaro känd. Krisen har alltid funnits där. Du kanske känner igen Pernilla Mnsson Colt från hennes roller som producent för .

“Antikrundan”, kommentator på Nobelsupén, ersättare för Lisa Syrén i “Ring så spelar vi” eller som programledare för SVT:s “Trädgrdstider”. Den välkända programledaren har tidigare nämnt för oss att hon var nära att bli utbränd eftersom hon tog på sig för mycket arbete. Även Pernilla dröjde med att lägga sig under kniven i hopp om att hitta alternativa lösningar på sina medicinska problem.

Efter mycket övervägande rekommenderades en sexmånadersregim med extrem träning. Hon sa att plågan bara blev värre efter det. Hon kunde börja behandla på Göteborg Spine Center tack vare sin sjukförsäkring. Det är ett mycket specialiserat center som hjälper människor som har problem på grund av sin ryggrad, bröstkorg eller nacke. Pernilla opererades i torsdags. Därefter sövdes tre ländkotor och ett metallstång implanterades.

Samtidigt som detta gjordes förstorades ryggradskanalen för att möjliggöra lättare passage av nervfibrer. Pernilla delar en Instagram foto av sig själv som återhämtar sig efter operationen. Hon rapporterar att allt gick smidigt under operationen och att hon börjar känna känslor i vänster ben igen. En rollator är eftertraktad, som Pernilla uttrycker det. Hon tyckte att det var konstigt att registrera sig för operation medan coronaviruset drabbade så många människor.

Det fanns dock inga coronapatienter på sjukhuset där jag behandlades. På frågan om eventuella skillnader säger hon att det enda som stack ut var att läkarna använde en annan typ av bedövningsmedel än vad som vanligtvis används för covid-19. Pernilla kände sig uttömd från den föråldrade bedövningen som hon var tvungen att opereras under.

Men det verkar mer än rättvist, säger Pernilla som berömmer vårdpersonalens hårda arbete. Planen var att ge dem alla en guldbeläggning. De kommande två månaderna kommer att ägnas åt att återhämta sig hemma i huset utanför Malmö, där patienten sannolikt kommer att bli sjukskriven. Jag kan bara gå i tio minuter åt gången och kommer inte att kunna flytta något tungt på ganska länge. För ökad säkerhet kan ett bälte fästas runt mitten.

Pernilla Månsson Colt Sjukdom
Pernilla Månsson Colt Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!