Norsk Miljonär Mördat Sin Fru

Sprid kärleken
Norsk Miljonär Mördat Sin Fru
Norsk Miljonär Mördat Sin Fru

Norsk Miljonär Mördat Sin Fru – Det har gått tre år sedan Anne-Elisabeth Hagen, hustru till den bortgångne norske mångmiljonären Tom Hagen, gick bort. Nu säger polisen att ett fall av bedräglig identitetsstöld med en man från Srlandet i södra Norge är i fokus för deras utredning.

Polisen tror att mannens identitet sålts på det mörka nätet, och att den sedan använts för att öppna de kryptovalutakonton som Tom Hagen tvingades överföra en lösesumma till som svar på ett kravbrev.Vi tror att det finns potential i att identifiera vilka entiteter som kan kopplas till denna id-hantering genom att använda en kartläggningsteknik. Gjermund Hanssen, chef för polisutbildningen, sa till NRK att vår gärningsman borde vara bland dem.

I oktober 2018 anmälde 68-åriga Anne-Elisabeth Hagen försvunnen från sin bostad. Polisen trodde att hon hade blivit bortförd mot sin vilja; den ledande teorin var att hon hade blivit mördad.Tom Hagen arresterades felaktigt för mord eller medhjälpare i efterhand den 28 april 2020; han släpptes mot borgen åtta dagar senare.Miljonärens fru, Anne-Elisabeth Hagen, gick bort sommaren 2018. Hanteringen kommer att fortsätta i Norge i minst två och ett halvt år till.

Min gissning är att det bara är ett mysterium. Kenneth Fossheim, som skrivit en bok om fallet tillsammans med Magnus Braaten, hävdar att de inte har en aning om vad som gick fel. Den svenska författaren Anne-Elisabeth Hagen gick plötsligt bort den 31 oktober 2018.

Tom Hagen, hennes miljonärspappa, stannade kvar på kontoret men gick hem eftersom han inte kunde umgås med sin fru och sina barn. Kravet på förlikningsbeloppet skrevs på svenska och denominerades i kryptovalutan monero, som han upptäckte i villan. Det fanns ett villkor i beslutet som han följde innan han kunde träffa sin fru igen: han kunde inte prata med polisen eller media.

Trots det kontaktade Tom Hagen polisen som utredde fallet i hemlighet i två veckor innan försvinnandet blev allmänt känt.Över tre år har gått sedan den norska mångmiljonären Anne-Elisabeth Hagen försvann från sitt hem i slutet av året.

Nu har norsk polis släppt ny information om den hetbrevet som hittats av bagaren Tom Hagen kort efter hans försvinnande, enligt det norska nyhetsmediet Norsk VG.De återstående obesvarade frågorna handlar om vem och var.

Bara några timmar efter att hans fru försvann upptäckte Tom Hagen, tillverkaren, ett brev i hallen. Affären höggs i sten: Anne-Elisabeth Hagen har blivit bortförd, och krav på lösen ska ställas i form av en återställningsnyckel för kryptovaluta plånbok.Nya uppgifter om utpressningsbrevet släpptes av den norska polisen på fredagsmorgonen. Detta görs för att nya användbara förslag ska kunna införlivas i arbetet och projektet kan gå vidare, enligt VG.

Norsk Miljonär Mördat Sin Fru

All information om detta dokument är känd för oss, inklusive vem som skrev det och var. På grund av detta räknar vi med att kunna nå våra mål med detta så fort vi har lämpliga verktyg eller författare att jämföra med, enligt klagaren Gjermund Hanssen i ett pressmeddelande.

Gard A. Lier, Anne-Elizabeth Hagens kriminalförsvarare, är öppen för ny information om det kan bidra till att driva ärendet vidare.Gard A. Lier sa till VG att det nyligen kommit fram ny information som cirkulerar i Norge och norska institutioner.

Gjermund Hanssen hävdar att omfattande undersökningar av hotbrevet har innefattat att titta på bland annat DNA, fingeravtryck, avtryck, papper, mynt och språkbruk.Polisen anser att den eller de mest sannolika författarna till patentet är en eller flera personer som antingen talar norska som sitt första språk eller på annat sätt behärskar språket.

Dokumentet har fotnoter på både svenska och engelska, och en gammal rapport visade att författaren inte talade ett skandinaviskt språk flytande. Polisen säger dock att bevisen tyder på att gripandena var legitima.

Papper håller jämn kvalitet med det anteckningsbokpapper som säljs hos Clas Ohlson. Det är möjligt att andra leverantörer lagerför pappersvarianter med liknande egenskaper. Även kylskåpet, en vit C5-modell, är av den sort som säljs på Clas Ohlson.

Dokumentet skrevs nästan säkert på en Hewlett-Packard (HP) laserskrivare, närmare bestämt en HP 302 eller HP 304.Författaren eller författarna använde sannolikt ordbehandlaren WordPad på en Windows-dator med Windows 10 eller Windows 8 och utrustad med ett Intel HD Graphics 630-grafikkort.

Polisen har ytterligare information om passet som utelämnats i ansökan av respekt för provningsförfarandet.Utrikeskommentatorn Rolf Porseryd lämnade morgonprogrammet TV4 Nyhetsmorgon.Innan kameran slutade filma honom sa han: “Jag måste ta mig själv härifrån.”

Under måndagsförmiddagens sändning diskuterade TV4 News:s internationella korrespondent Rolf Porseryd situationen i Brasilien.Men plötsligt varnade han för att dra tillbaka sitt deltagande genom att markera platsen med orden “vi slappar här” och förklarade sedan att han var tvungen att lämna studion. Kameran panorerade för att visa det tacksamma uttrycket i ansiktet på Sorya Lavasanimed, programledaren.

Tack, Rolf Porseryd, för Utrikeskollen, säger hon med en vemodig blick och en sista uppblomstring. Det här verkar bra. TV4:s presschef Liv Sander skickade ett sms till Expressen med meddelandet “Nyhetsmorgon hälsar att det är ingen fara med Rolf.”

Rolf hör genom en hörsnäcka att han plötsligt blev sjuk och fick abort, men han mår bra nu och sköter sitt ansvar väl. Flera personer har frågat om Rolf Porseryds vistelseort och tillstånd i sociala medier sedan morgonnyheterna gick ut.

Norsk Miljonär Mördat Sin Fru
Norsk Miljonär Mördat Sin Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!