Olivia Newton-John Död

Sprid kärleken
Olivia Newton-John Död
Olivia Newton-John Död

Olivia Newton-John Död – Skådespelerskan Olivia Newton-John har dött. På Instagram bekräftade hennes familj hennes död vid 73 års ålder. Sandy i succén Broadway-musikalen “Grease” gjorde henne till ett känt namn på grund av hennes roll mot John Travolta.

Som Sandy i 1978 års succémusikal “Grease” gjorde Olivia Newton-John sin debut på storbildsskärm mot John Travolta. “Sandy” och hennes låtar, “You’re the One That I Want”, “Summer Nights” och “Hopelessly Devoted to You” har blivit en del av popkulturen, enligt TMZ.

Efter “Grease” var “Xanadu”, bland andra filmer. “Physical” var artistens största hit 1981 och slog alla rekord för 1980-talets topplistor. Trots att han är född och uppvuxen i Australien adlades han 2019 av den brittiska monarkin. Hon har vunnit Grammy-priset flera gånger. Enligt hennes man John Easterling dog Olivia Newton-John fredligt på måndagsmorgonen på sin ranch i södra Kalifornien.

När Olivia Newton-John fick diagnosen bröstcancer för 30 år sedan fick hon helt klart. I ett inlägg på Instagram förklarar familjen att “Olivia har varit en symbol för seger och hopp i över 30 år när hon delade sin resa med bröstcancer.”

Du hade en djupgående effekt på världen. Jag är kär i dig. Vi kommer alla att återförenas i slutet av vägen, så vi ses då. Så fort jag såg dig, och så länge jag lever. John Travolta skriver: “Din Danny, din John!” . När hon gick bort kl. 73 år gammal var hon omgiven av nära och kära i sitt hem i Kalifornien av dem hon brydde sig mest om. Skådespelerskans officiella Instagramkonto lade upp meddelandet på måndagskvällen svensk tid.

Olivia Newton-John Foundation Fund, som inrättades för att ytterligare forskning om örtmedicin och cancer, fortsätter sitt banbrytande arbete inom detta område “Läser bland annat av maken John Easterlings namnteckning.

Olivia Newton-John meddelade i september 2018 att hon genomgick behandling för cancer i nedre ryggraden. CNN rapporterar att detta var hennes tredje cancerdiagnos, efter bröstcancerdiagnoser i början av 1990-talet och 2017.

Olivia Newton-John Foundation, som hon grundade 2020 för att stödja växtmedicinsk forskning som cancerbehandling, är uppkallad efter henne. Miljö- och djurrättsrörelserna har också ockuperat hennes tid.

Rollen som Sandy Olsson i musikalfilmen Grease från 1978 är hennes mest kända.Greases motspelare John Travolta uttryckte sin sorg på Instagram:Du hade en djupgående effekt på världen. Jag är kär i dig.

Våra vägar kommer att korsas igen, och vi kommer alla att vara tillsammans igen. Tills den dag jag dör , I’m yours. Tillsammans med sin karriär som skådespelerska hade Olivia Newton-John en blomstrande sång- och danskarriär. Albumet “I Honestly Love You” gav henne fyra amerikanska Grammy Awards, och hon har fem nummer ett singlar till hennes kredit.

Det var inte förrän hon dök upp i Grease som hennes karriär sköt i höjden, men hon var redan innan filmen en välkänd sångerska. “You’re the One That I Want” av Newton-John och Travolta från Grease är en av de mest populära singlarna genom tiderna.

Sjunger på “Summer nights” och “Hopelessly devoted to you”, två andra stora hits från filmen. Med sin största hit någonsin, “Physical”, som tillbringade tio veckor på Billboard Hot 100-listan, fortsatte hon att njuta av framgångar på 1980-talet.När hon arbetade med Gene Kelly på “Xanadu” spelade hon också i John Travolta-fordonet “Two of a Kind”, som också var ganska påkostad.

Olivia Newton-John Död

Det kom ett pressmeddelande på måndagseftermiddagen som meddelade direktörens diagnos.Inför premiären av Kingdom Exodus gick det många rykten om hans välmående “Regissören, som grundade och äger en del av produktionsbolaget, skriver manuset.

Ed Sheerans två kvällar på Ullevi och Way Out West, som går av stapeln i Slottsskogen för första gången på tre år, drar igång en riktig superkonsertvecka på stan om några dagar. Det har varit minst en gång i det förflutna när man besökte Way Out West som regn och lerkastning följde. Men saker och ting verkar förändras.

Det blir strålande sol och temperaturer på 20-talet till Sheerans första Ullevi-konsert på onsdagskvällen. Och det verkar som att vi kommer att stanna på den banan. Emma Härenstam, meteorolog på SMHI, spår att vädret kommer att bli lugnt i södra halvan av landet på grund av ett högtryckssystem.

Olivia Newton-John Död
Olivia Newton-John Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!