Oscar Zia Bror

Sprid kärleken
Oscar Zia Bror
Oscar Zia Bror

Oscar Zia Bror – Alla tjämt böjer sig för Ingrosso-dynastin. Familjen Zia satsar dock hela gänget på en hård knockout. När jämförelsen mellan de två familjerna tas upp i samtal säger Oscar Zia: “Jag är bara en söt liten norditalienare” och sträcker ut armarna.

Låt det sägas att om det gick för bra för mig skulle familjen Ingrosso inte ha några problem med att anställa någon att döda mig. När jag dör kommer Emilio Ingrosso att vara den. världens mest kända DJ.Oscar Zia och Benjamin Ingrosso är bröder, två duktiga 25-åringar som umgås tillsammans på fritiden och samarbetar professionellt, men det går inte att komma runt det faktum att de ofta betraktas som Sveriges mest älskade italienska hingst.

Säg det med mig nu: “Det är lustigt. Med tanke på att både jag och Benjamin är italienska som modersmål, verkar det som om den här staden är för liten för oss. Vi är ständigt i halsen på varandra.Zias är en familj på åtta som har djupa rötter i skandic mylla. Elisabet, en läkare, och Paolo Zia, en ingenjör, ryckte upp sina sex barn till den sömniga staden Holmeja halvvägs mellan Malmö och Lund. Familjen Zia på båda sidor av bråket kommer ursprungligen från Veneto-regionen i norra Italien, men de immigrerade till Sverige på 1960-talet som så många andra italienare i jakt på arbete.

Jag växte upp i Italien på ett sådant sätt att familjen alltid gavs första prioritet. Att komma samman som en grupp för saker som måltider och fester var avgörande. Det fanns också en generös anda inspirerad av italiensk kultur. Det var en gruppinsats och alla kunde vara med på grund av det.

Koalan åt inte lunch ensam som resten av familjen gjorde; istället satt han vid bordet med oss. Men förutom det så var vi onekligen stereotypa svenskar, även om just vad detta innebär undflyr mig för tillfället. Men min familj och mitt sociala liv är mina mest anmärkningsvärda italienska egenskaper.

Mitt system är också tillgängligt för dem.Oscar Zias tvåvåningslägenhet i Stockholm har en trevlig cigarrrökande atmosfär. När var sista gången du faktiskt hittade den på ett hotellrum? Den oväntade lukten stiger.

Oscar Zia Bror: Dante Zia

När solen går upp kan du höra de nyöppnade uteserveringarna längs Rörstrandsgatan och den klassiska musiken som svävar mjukt från vardagsrummets Sonos-högtalare skapar en trevlig stämning.

Oscar Zia Bror

Det skulle vara som att återvända hem till en italiensk bondgård om Oscar inte lade alla produktprover på sin köksbänk som olika PR-företag hade skickat honom i hopp om att han skulle lägga upp dem på Instagram. Toscana olivolja glittrar i en glaskaraffel, och den akustiska gitarren som hänger i taket är lika stor.

På tal om italienska syskon. Ett svartvitt fotografi som kan vara från en gammaldags katalog hänger i lobbyn. Oscars farfar, skombaren Severino Zia, emigrerade till Malmö från Venedig och är avbildad på detta fotografi.

För att komma in i Oscars verkstad, som han stulit från Pinocchio när han var liten, byggde Malmökvinnorna långa köer. Ingen har brutit så många ben och krokiga så många mystiska chiastjälkar som Severino Zia.

“Farfar var en mycket färgstark karaktär och en välkänd, pålitlig skomak som riktade förolämpningar mot kungafamiljen och de småtjänstemän som tjänade dem. Det han tyckte bäst om med att prata om sig själv var att han var en kung av hovleveratorer. Hans arbetsplats strålade ut. originalitet, och han bodde i ett rosa hus på Jägersro, Malmö, med orden “Zia Design” målade med stora blockbokstäver på taket.

Medan han arbetade var Radions volym alltid på max. Alla damer i Malmö svimmade över honom, och det var fullt med tantras och nonnos. När han knuffade till deras fötter kom de helt för sig själva. När han gick var det som att ett starkt ljus slocknade. Sedan han blev en byxmyndig har Oscar Zia haft stor berömmelse.

När han var 15 år tävlade han i X Factor, en kortlivad talangshow på TV4 som skulle ersätta American Idol som nätverkets flaggskeppsprogram 2012 men som istället skickades till tv-historiens soptunna efter bara en säsong.

För ett år sedan framförde Oscar sin jungfrufärd i Melodifestivalen och presenterades som Sveriges nya poplöfte med singeln #fail. Samma år tävlade han i Let’s Dance för säkerhetens skull och förlorade mot Markoolio i finalen med en enda poäng. Bara Tony Irving vet svaret på den urgamla frågan om hur en finsk medelålders kan utdansa en italiensk danstränad popstjärna.

2014 återvände Oscar till Mellon och släppte sitt debutalbum, I Don’t Know How to Dance, som följdes av den första delen av en lång turné. I samma veva testade han vattnet som programledare i radio och tv, programledare för ett antal program i P3 och ordförande för den årliga musikfestivalen Rockbjörnen två år i rad.


2016 tävlade han i Melodifestivalen för tredje gången med låten “Human”, och han vann (enligt protokollet erkändes han som vinnare av den internationella juryn). Sedan dess har Oscar slutat behärska det engelska språket till förmån för att sätta ihop catchy låtar på sitt modersmål svenska (mer exakt, sknska), inklusive Kyss mig I slo-mo, Nice och D tror du fel, av artister som Linnea Henriksson och Annika Norlin, medan programmets exekutiva producenter fortsätter att bråka om P3 Guldgalan och senaste Melon.

Oscar satt vid frukostbordet i lilla Holmeja som liten, gick till “Sökes”-delen av kultursidorna och tog sedan bussen till auditionerna han hittade. På grund av detta fick han roll i produktioner som “Aladdin” i Stockholm och “Trollflöjten” i Köpenhamn.

Oscar Zia Bror
Oscar Zia Bror

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!