Thomas Di Leva Föräldrar

Sprid kärleken
Thomas Di Leva Föräldrar
Thomas Di Leva Föräldrar

Thomas Di Leva Föräldrar – Född Sven Thomas Magnusson den 23 oktober 1963 i Gävle, Sverige, Sven Thomas Di Leva är en mångbegåvad artist som har släppt musik, skrivit låtar och medverkat i filmer. Sven Thomas Magnusson, född i Gävle, kom in i världen 1963. Inspirerad av sin mors italienska flicknamn Leva och sådana som Leonardo da Vinci och Charlie Chaplin, bestämde han sig för att lagligt ändra sitt namn från Magnusson till Di Leva när han var 14 år gammal.

1980, den 2 januari, gjorde Di Leva sin musikdebut med The Pillisnorks via deras EP 4 Visitors. Gävlebandet Modern Art, som senare döptes om till Modaern Art, bildades av Di Leva. När skivbolaget Adventure tecknade Di Leva som soloartist senhösten 1981 släppte de hennes debutalbum, Marginal Cirkus, året därpå.

Efter en kort stund med Stranded tog Billy Bolero Di Leva till nybildade Papa Records, där han släppte albumet P ett fat, som slungade Di Leva till nationell berömmelse. “Jag vill göra utmärkt konst i stil med enkel musik för den stora publiken”, förklarade Di Leva en gång. 1985 fick Di Leva sitt första inträde på spårlistan med låten “Kom till mig”, som innehöll stråkar framförda av Pork Quartet och Raj Montana Band.

Hans tredje studioalbum, Pussel, släpptes året därpå. Frågan är vem jag litar på? hade sin debut hösten 1987 och slutade med att bli Di Levas breakoutalbum. Albumet spelades in i Roslagsgatans källare hos skivbolaget Mistlur Records, med Kaj Erixon som medproducent. Vem ska jag tro pa? är albumets ledande singel.

När statsminister Olof Palme dödades satte Di Leva pennan på papper snabbt. Nya tonala atmosfärer och ljudeffekter kan höras på “Tomorrow”, albumets öppningsspår, tack vare Johan Vävares framträdande med oscillator- och klaviaturljud. Albumet utsågs till årets bästa album av Slitz och blev tvåa för bästa svenska album i en Aftonbladet-omröstning på Rockbjörnen.

Efter att ha tolkat sin stora inspiration David Bowie under sitt engagemang i Diggiloo-turnén 2016, hade hans senaste hyllningskonserter till Bowie, Changes, premiär till kritikerrost på Hamburger Börs våren 2018, och turnerade sedan landet runt våren 2019 Han gjorde sin skådespelardebut 1987 i Bertolt Brecht och Kurt Weills.

Mahagonnystadens uppgång och fall på Folkteatern i Gävleborg, och fortsatte sedan med att spela Hamlet i en specialuppsättning från 1989 i regi av Peter Oskarsson. Under 1987 var han också upptagen i en annan egenskap som programledare för Sommermorgon, ett barn-tv-program som sänds av Sveriges nationella programföretag under sommarmånaderna.

Redan 1990 spelade han som en av huvudpersonerna i SVT-programmet Smash. 1997 orträtterade han en nötig musiklärare i SVT: s Kenny Starfighter, och 2010 spelade han tillsammans med Plura, Petra “September” Marklund, Barbro “Lill -Babs” Svensson, Petter, Lasse Berghagen, och Christer Sandelin i första säsong av TV4: s kritikerrosade serie Så mycket bättre.

Di Leva är ovanlig i den svenska musikscenen tack vare sitt unika sound och utseende. Hans androgyna framtoning och navel, barnsliga texter går tillbaka till flower power-eran på 1960-talet och artister som Donovan. Enligt honom var David Bowies the Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars en viktig faktor för hans beslut att överhuvudtaget ägna sig åt konst.

Thomas Di Leva Föräldrar

Hans kosmiskt-andliga estetik och syn har gjort honom till en populär figur i new age-gemenskapen. Sedan 1993, när han först började göra det på scenen, har han burit kaftaner med utarbetade kreativa utsmyckningar till varje föreställning. Di Leva säger, “Det betyder förening… en enhet mellan himmel och jord.” på frågan varför han bär kaftan.

I de tidiga stadierna av sin karriär blev han känd för sitt karakteristiska utseende: en kostym och en keps knuten till huvudet. Det är allmänt känt att Di Leva är en vegetarian som avgudar djur. Förutom sina konstnärliga sysslor leder han även företaget Zen Mind Affirmations och är meditationscoach och föreläsare i en lång rad andliga ämnen.

Telo och Cosmo, Thomas di Levas två söner, som de ser ut nu. Sångaren Thomas Di Leva är en frånskild person som fostrar två barn från sina tidigare relationer. Sönerna Telo och Cosmo som de ser ut just nu. Thomas Di Leva, en 56-årig sångare och låtskrivare, är ett inslag i den svenska musikbranschen tack vare sitt distinkta sound och persona.

Efter att ha fått nationellt erkännande med släppet av P ett fat, vann han flera priser med Vem ska jag tro p?, ett album som skrevs i kölvattnet av statsminister Olof Palmes död. Hans mors italienska flicknamn, Lena, uppmuntrade honom att ändra sitt efternamn från Magnusson till Di Leva när han var 14 år gammal. Ett släktnamn han har gett till sin avkomma. Di Leva är de senaste sju åren gift med Sofie Oscarsson, 37, som är 20 år yngre och medlem i Thomas familj.

Det här sa musikern på sin officiella Facebooksida om dagen då han och hans nya fru gifte sig vid en sjö i skogen: Sofie och jag gifte oss nära vår favoritskogssjö på den indiska högtiden Janmashtami, som inföll den 28 augusti. När våra hjärtan sammanlänkades i evig kärlek, solen sken och vattnet gnistrade.

“Sofie och jag vill berätta allt om det underbara som har hänt i våra liv. Vårt förfallodatum är satt till i sommar, med undantag för oförutsedda komplikationer. Den traumatiska olyckan som skickade Thomas Di Live till sjukhuset: Läs mer om nästan orörlig De skrev: “Det kommer att bli extremt fantastiskt, och vi är otroligt glada.” Det skrevs innan Telo föddes. Det här Instagram-inlägget är för närvarande inte tillgängligt.

Ändå var det inte Thomas Di Levas första faderskap. Han har också en son, Cosmo, som är 19 år gammal, från sitt äktenskap med Katarina Di Leva. Det är inte första gången han berättar för Hänt om sin son. Nuförtiden läser jag knappt några nummer av Cosmo. Att veta hur livet var för mig vid arton års ålder och hur ofta folk kontaktade mig,

Thomas Di Leva Föräldrar
Thomas Di Leva Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!