Osman Talang Död

Sprid kärleken
Osman Talang Död
Osman Talang Död

Osman Talang Död – Osman, sex år, imponerade på “Talang”-panelen och Sveriges folk. Osman föddes med en allvarlig hjärtavvikelse, som ingen visste om vid den tiden. I “Talang” är Osman bara fem år när han går upp på scenen. Och ändå lyckas han fortfarande slå sig in i juryns hjärtan, trots att han har genomgått tre hjärtoperationer.

Osmans hjärtfel upptäcktes vid fyra månader efter hans utveckling i livmodern. Ahmet Salijevic, Osmans far, minns: “Läkaren erbjöd oss ​​chansen att göra abort, men vi övervägde det aldrig ens.” Osman har övervunnit motgångar och genomlidit ett trestegsförfarande. Vi tillbringade mycket tid på sjukhuset i Lund och även när han var där har musiken en unik betydelse för honom.

Han mådde bättre när jag spelade lite musik för honom. Vi fortsatte spela låtar efter det. Både Osman och Ahmet fungerar bra tillsammans. Framför kamerorna, publiken och talangjuryn kommer Osman att sjunga en låt som han och hans medarbetare skrivit. Ahmet är dock den enda som oroar sig för någonting.

Eftersom min pappa är rappare har jag också tagit upp traditionen. De senaste fyra åren har jag varit rappare. Osman tar självsäkert plattformen och tillkännager: “Jag fortsätter.” Efter hans presentation avancerade domarna honom direkt till mästerskapsomgången. En ny låt med titeln “Dom vill veta” framförs av honom några månader senare.

Inte bara smälter talangjuryn när Osman rappar: “Krig sedan jag var liten, mitt hjärta var felaktigt, så jag lever för musiken”, utan det gör även åskådare hemma när de tittar på sina soffor. Osman, den yngsta tävlande i “Talangs” historia, röstas fram på andra plats. Osman har en mycket lovande framtid. Han hoppas att en dag göra karriär som musiker eller låtskrivare.

Ahmet erkänner att det fortfarande är en lång väg kvar att gå eftersom han bara är sex år idag. Låt oss gå i hans egen takt. Helst kommer fler kirurgiska ingrepp inte att behövas. Enligt Ahmet har Osman tagit sin son på ultraljud för att se till att allt går smidigt. Jag är lättad över att han har musiken för även om han inte sover lika ofta som de andra barnen, blir han tröttare snabbare och behöver slappna av oftare än de gör.

Jag är orolig för att ha ett hjärtfel kommer få honom att känna sig isolerad. Han kommer att se det när han blir äldre, men Ahmet tror att det inte är en bra idé att ta upp det nu. Trots att han bara var fem år häpnade Osman juryn och publiken med sin karisma och skrytrap. Nu har han hittat berömmelse på videodelningsplattformen YouTube och hoppas kunna göra en karriär inom musiken.

Han har dock också genomgått tre hjärtoperationer. – Jag vill inte att han ska känna sig annorlunda på grund av sina hjärtproblem, säger pappa Ahmet till Hjärtebarnsfonden Hjärtebarnet. Domarna i “Talang 2018” blev förvånade över 6-årige Osman Salijevics rapframträdande. Domaren och publiken gav honom båda en stående ovation, och han gick vidare direkt till finalomgången.

Osman Talang Död

Då var han bara fem år gammal. Efter följande månader släpptes hans singel “Dom vill veta”, som innehöll rader som “Krig eftersom jag var liten, hjärtat var felaktigt, därför lever jag för musiken.” Underbarnet är inte bara talangfullt; han är en fighter som har genomgått tre hjärtoperationer. När “Talang”-juryn skulle lämna höll Osmans far, Ahmet, ett tal om sin sons svåra uppväxt.

Osmans hälsa har varit riktigt dålig; han har genomgått en hjärtoperation tre gånger. När han var ett litet barn och på sjukhuset hos oss slappnade han av till ljudet av musik. När det tog slut, tillade han, fortsatte vi bara att jamma. Osman, den yngsta konkurrenten någonsin, placerade sig på andra plats i “Talang”. Han är programmets yngsta tävlande hittills.

Denna triumf har väckt hans aptit för musikbranschen. Ahmet, Osmans pappa, gav nyligen en intervju till Hjärtebarnsfondens tidning “Hjärtebarnet”, som kom ut i onsdags. Han sa att den unge storrapparen har en stor framtid framför sig. Men deras brådska är ganska långsam. Låt oss gå i hans egen takt. Helst kommer fler kirurgiska ingrepp inte att behövas.

Och jag är glad att han har musiken för han sover inte lika ofta som de andra barnen, han tröttnar fortare, och han måste vila oftare än vad de andra gör, tillägger Ahmet i intervjun. Osman har ultraljud för att se till att allt är som det ska, och hittills har det varit det. Det var Osmans framförande av “Dom vill veta” som gav honom andraplatsen i årets “Talang”-final.

Det finns för närvarande 1,5 miljoner visningar av musikvideon till låten på YouTube. Jag är orolig för att ha ett hjärtfel kommer få honom att känna sig isolerad. Ahmet informerar Hjärtebarnet om att det är meningslöst att påpeka det för pojken nu eftersom han skulle se det på egen hand när han blir äldre. Osmans lyckolopp fortsätter därför. Osman planerar att skriva mer musik, enligt pappa Ahmets kommentarer i Nöjesbladet.

Aspirationen att bli konstnär är inte död. Osman tycker om att varacentrum för det hela och i fokus för andras intresse. Just nu jobbar vi på en ny låt som ska släppas, men vi vill inte skynda på för han har en hjärtsjukdom. Han ringer, och allt jag gör är att uppmuntra honom i hans valda riktning; Ändå är han engagerad i en livslång karriär inom konsten, och du kan lita på att han fortsätter att göra musik – först rappar och snart kommer han att sjunga.

Även om han tycker om det nu, är hans långsiktiga mål med detta intresseområde någons gissning eftersom han fortfarande är ett litet barn. Osman Salijevic, som då var sex år gammal, rappade sig in i sista omgången av TV4-programmet Talang. Även om han inte hamnade på topp gick det bra där också. Eftersom Osman är hemma sjuk från skolan har han inte hört vad hans kamrater har att säga om det, men han verkar inte vara särskilt orolig.

Osman Talang Död
Osman Talang Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!