Pelle Alsing Familj

Sprid kärleken
Pelle Alsing Familj
Pelle Alsing Familj

Pelle Alsing Familj – Föreställningen på People’s House är känd som en “Dunkers trumshow”. Men titeln kastar Ingemar av sig med en blinkning. Det är mer en teatralisk stand-up-komedi-rutin, där Ingemar Dunker delar med sig av berättelser om sina upplevelser som turnerande musiker.

Han har även stor erfarenhet bakom kulisserna som arrangör. Ingemar älskar att vifta med flaggan på Lillpubens tomma torsdagskvällar, då han och hans många gäster kan njuta av platsen för sig själva. Och den årliga “Glitter, Glögg & Rock’n’roll”-festen på Bolagets restaurang en torsdagskväll kommer att bjuda på tre riktiga stjärngäng: Svenne Rubins, The Husbands (med Lasse Lindbom och Pelle Alsing), och The Trouble Boys, med ingen.

Någon gång under det nya året kommer Dunker och Finell att repetera sin 15-åriga hit “Trött p att turnera”, som kommer att innehålla cirka 40 korta spelningar under fem dagar i hela regionen. Då kommer Lennart Grahn, en karaktär i Shane-serien, att sjunga i stället för Rock-Ragge.

De flesta i rock- och schlagerscenerna kommer att känna igen Anna-Lie Rydé. Hon har flera böcker i sin hylla, en av klassikerna är En sn karl. Men vem är egentligen Anna-Lie, och hur har hennes karriär styrt om hennes livs gång? Ta in alla detaljer om Anna här.

En sn karl som Anne-Lie släppte r 1992 är en av ltarna som mnga nog har hört p ngon tillfälle. Därefter släppte hon album som “Du vet var jag finns” (1994), “Say att du ngrat dig” (2004) och “Första gngen” (2007).

Kvällens huvudevenemang är Tribute to Eagles, en minneskonsert som hedrar ett av de största och mest inflytelserika banden i historien. På konserten bjuds publiken på Eagles största hits från bandets start i början av 1970-talet fram till idag. Några av Sveriges bästa musiker, däribland Lasse Lindbom, Pelle Alsing, Patrik Lundström, Kjell Segebrant, och Micke Littwold, är med i bandet bakom denna konsert.

Vi erbjuder ett weekendpaket som inkluderar entré till spelen, en vistelse på fyrstjärniga Clarion Hotel i rebro (med frukost ingår) med mera. Allt detta för det rabatterade priset på $445 per person när du delar dubbelrum, eller $890 totalt (plus moms) för ett rum för två.

Pelle Alsing Familj

Första drink ingår också i paketpriset. eller (alkoholfri öl, vin eller sprit) För 790:- + serviceavgift kan du få ett måltidspaket som inkluderar övernattning i delat rum samt entré till alla föreställningar. Den första drinken ingår också i paketpriset. Alkoholfria eller alkoholhaltiga drycker.

Gessle utvecklade och sa: “Pelle var inte bara en extraordinär och fantasifull trummis som hjälpte oss att bygga upp Roxette-soundet från dag ett, utan han var också den trevligaste vän Han var den mest optimistiska och uppmuntrande personen att vara i närheten av, och den som fick dig att skratta mest. Oändligt mycket mer än vad som kan uttryckas, han kommer att vara mycket saknad. Till hans fru, barn och vänner sänder jag mina djupaste kondoleanser.

I söndags meddelade medgrundaren Per Gessle från Roxette detta på bandets konton i sociala medier. Det är med outgrundlig sorg jag måste berätta om vår kära vän Pelle Alsings bortgång. Han beskrev det som “nästan svårt att förstå”.

Även om Gessle och Marie Fredriksson ofta citeras som de ursprungliga medlemmarna i Roxette, spelade Alsing en betydande roll i utvecklingen av gruppens signaturljud i början av 1980-talet. Han turnerade med det svenska bandet och var med på deras första fem studioalbum: Pearls of Passion (1986), Look Sharp! (1988), Joyride (1991), Tourism (1994) och Crash! bom! Smäll! (1994). It Must Have Been Love, “Listen to Your Heart” och “The Look” är bara några av de enorma internationella singlar som härrörde från dessa album.

När Roxette spelade in sin uppföljare till Tourism 2012, togs Alsing tillbaka in för att spela trummor. När Alsing inte uppträdde med Roxette har Alsing samarbetat med svenske rockaren Ulf Lundell i 1982 års Kär Och Galen och den skotske gitarristen Billy Bremner på 2006 års No Ifs, Buts, Maybes. Dessutom gästspelade han Marie Fredriksson från Roxettes första soloalbum, Karlekens Guld, som släpptes 2002.

Tråkigt nog sa Per Gessle från Roxette att Pelle Alsing, bandets trummis och en svensk nationalklenod, hade gått bort. Det är med outgrundlig sorg jag måste berätta om vår kära vän Pelle Alsings bortgång. Gessle beskrev det som “nästan omöjligt att förstå.”

Som Per Gessle uttrycker det, “Pelle var inte bara en otrolig och fantasifull trummis, som gjorde det möjligt för oss att bygga Roxette-soundet från dag ett, utan han var också den trevligaste vän du kan tänka dig, en snäll och generös människa med det största hjärtat bultande för alla.” Enligt NME gick Pelle Alsing bort vid 60 års ålder.

Roxette etablerades i mitten av 1980-talet av Per Gessle och Marie Fredriksson. Bandets största singlar, inklusive “Listen to Your Heart”, “It Must Have Been Love” och “The Look”, innehåller alla Alsings gitarrarbete. Han var medlem för de första fem albumen. På 2012 års Travelling gjorde han sin trumcomeback. Förutom sitt arbete med Roxette har Alsing även bidragit till album av Billy Bremner och Ulf Lundell. 2002 års soloalbum av Marie Fredriksson, Karlekens Guld, visade honom på trummor.

Nu på fredag den 17 november är det rockkväll på Mortens Krog i Uddevalla och ett av de riktigt enorma namnen inom svensk musik, Dan Hylander, kommer att vara värd för festen. Dan Hylander, presenterad av Kotte Management, återförenas med sin Skin Tight man.

Det började väldigt långsamt. Eftersom jag inte var mycket äldre än sex vid den tiden köpte jag mina två första skidor. Det var King Creole med Elvis och Rock-Fnykis med Martin Ljung, vilket Martin tyckte var löjligt lustigt eftersom det var den enda gången han någonsin jämförts med Elvis Presley.

Pelle Alsing Familj
Pelle Alsing Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!