Pål Jonson Familj

Sprid kärleken
Pål Jonson Familj
Pål Jonson Familj

Pål Jonson Familj – Pl Jonson, en av moderatorerna, växte upp som folkbokförd i Arvika på en gård som ägdes av hans far, men hans hustru och barn var folkbokförda i Stockholm. Sedan 2017 har Jonsson enligt uppgift kvitterat ut 40 000 i bostadsbidrag, där DN är först med att rapportera om detta.

Pl Jonsson (M) sa till SVT Nyheter Värmland, “Hela poängen är att familjer ska kunna åka fram och tillbaka.”Jag åker alltid hem till Värmland när Sveriges riksdag inte är i session, som Pl Jonsson uttrycker det: “Min fru skriver i en Stockholmslägenhet och jag åker dit när riksdagen inte är i session” (M).

Han växte upp av sin far på en gård i Arvika, som han fortfarande driver.Mitt hus och trädgård må vara nedgånget, men det är där jag vill tillbringa resten av mitt liv, så det är den jag ska ta hand om. Jag är ansvarig för att betala hyran, el och värme. Det är min plikt att genomföra det.

Sedan 2017 har han kvitterat ut 40 000 svenska kronor till hemförbättringar, vilket han inte anser är klokt.Jag gör en hemresa varje vecka. Utgifter är vad de är, och reglerna som finns är vad de är. Jag ville inte starta en debatt, så jag lät regeringen veta att min fru gömmer sig i Stockholm och skriver brev.

Enligt Jonsson återvänder han till Värmland varje vecka medan Sveriges riksdag inte sitter. Jag tillbringar mina somrar och vinteruppehåll hemma i trädgården medan det kungliga hovet är stängt för semester och semester. Varje vecka befinner jag mig i Värmland. Det är i alla fall hela idén: att låta familjer gå och träffas som de vill.

Nej, det har jag inte tänkt på och enligt mig fungerar det inte. Mitt hem i världen är trädgården. Då ska du bo där om du är länschef i Värmland. Sedan 2017 har Arvikas landskapsledare, Pl Jonson (M), kvitterat ut 40 000 svenska kronor för en tvårumsbostad. Även om hans familj bor i Stockholm är det så.

Pl Jonson, moderatledaren för Sveriges riksdag, bor med sin familj i Stockholm men skriver från sin fars hem i Arvika, för vilket han fick ett bostadsbidrag på 40 000 kronor av regeringen. Dagens Nyheter upphörde med publiceringen med detta nummer.

Anledningen till att Pl Jonson kunde få medel för dubbel bosättning trots att hans familj har fast bostad i Stockholm beror enligt DN på en paragraf i folkbokföringslagen som säger att en persons dygnsvila inte krävs för att skriva en riksdagsledamöte.

Pål Jonson Familj

Pl Jonson sa till P4 Värmland, “Det är reglerna som gäller, att man får en ersättare för bostad i Stockholm och så har man alla utgifter som följer med att äga sin egen bostad.”Efter Peter Hultqvists avgång som försvarsminister tar Pl Jonson (M), Moderaternas försvarspolitiska talesperson, över posten (S). Samarbetet med SD skapar inga svårigheter i försvarspolitiken, som Jonson konstaterat.

Han säger, “Jag tror att de där farsvinarna är något som folk försöker reta upp.”Den nya EU-talespersonen för den svenska regeringen, Pl Jonson, har ställt två krav på en mer konstruktiv EU-politik från den svenska regeringen. Han ser också gärna att Sverige tar en mer proaktiv roll i utformningen av förbundets försvarspolitik.

Pl Jonson ersätter Tomas Tobé som Moderaternas nya europapolitiska talesman och blir regeringens andreman i EU-frågor.Han ser två förutsättningar för samarbete i EU-frågor, där Sveriges EU-politik är fastställd. Dels för att regeringen håller de namngivna tjänstemännen välinformerade om EU:s utveckling. Sveriges regeringar har tidigare kritiserats för att lämna ricksdagen med otillräcklig eller missvisande data.

Jonson kräver å ena sidan att regeringen och dess ministrar faktiskt genomför de förändringar han har förespråkat. Riksdagens konstitutionsutskott har kritiserat enskilda ministrar för att de inte fullgör det ansvar som anges i EU:s mandat.

Förutsatt att kraven är uppfyllda kommer Pl Jonson att “driva en konstruktiv oppositionspolitik” och leta efter en gemensam grund i frågorna där det är möjligt.Ju mer harmonisk en gemensam vision av grannskapet vi kan uppnå, desto större är våra chanser att faktiskt hitta varandra där. Han sa till Europaportalen att ett enat Sverige skulle vara ett kraftfullt diplomatiskt verktyg.

Som framgår av kartorna på EU-portalen har regeringar och deras koalitionspartner blivit allt mer enade i EU-frågor. Under den tidigare administrationen var de ensamma om tio av tjugo frågor.Som tidigare ledare för riksdagens försvarsutskott och författare till en avhandling om Europeiska unionens säkerhets- och försvarspolitik, drar mina intressen naturligtvis till dessa ämnen.

Europeiska unionen (EU) måste förändras i takt med att världen förändras. Vi har märkt en förändrad säkerhetsställning, både österut och österutRegeringen och Moderaterna, säger han, är överens om försvars- och säkerhetsinsatser på EU-nivå, inklusive att de svenska försvarsbanden till USA inte får brytas.

Pal Jonson anser också att regeringen har varit långsam med att hitta nya regionala partners i kölvattnet av Storbritanniens utträde ur EU.Vi har arbetat nära Storbritannien under ett antal år inom dessa områden. Och nu när de facto har checkat ut har vi haft lite svårt att bygga liknande allianser med likasinnade nationer.

Pål Jonson Familj
Pål Jonson Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!