Peppe Femling Familj

Sprid kärleken
Peppe Femling Familj
Peppe Femling Familj

Peppe Femling Familj – Hans Wilhelm Peppe Femling är en svensk skidskytt tävlande för Pite Skidskytte. Han föddes den 24 mars 1992 i Valbo församling i Gävle kommun. Han deltog i det svenska lag som till sist tog OS-guldet i Pyeongchang 2018. Den svenske skidskytten Peppe Femling föddes den 24 mars 1992.

Han har representerat Sverige vid världsmästerskapen i skidskytte och har tävlat i skidskytte-VM. [1] Vid vinter-OS 2018 i Pyeongchang var han medlem i det svenska stafettlaget för män som vann guld.

Femling debuterade i världscupen 2014 den 3 januari på sprinttävlingen i Oberhof, där han slutade på en 89:e plats. När han slutade 21:a i distansloppet i Oslo den 12 februari 2015 fick han sin första världscuppoäng för säsongen 2014–2015.

I herrtävlingen vid de olympiska vinterspelen i Pyeongchang den 23 februari 2018 vann Femling guld med lagkamraterna Jesper Nelin, Sebastian Samuelsson, och Fredrik Lindström. Kvinnlig löpare korsade mållinjen först i svenska maraton.

Femling tog sin första världscupmedalj och satte ett nytt personbästa i tävlingen genom att dela förstaplatsen med Martin Ponsiluoma, Torstein Stenersen och Sebastian Samuelsson den 16 december 2018 i Hochfilzen. Den 7 februari 2019, i Canmore, Alberta, slutade Hans nionde i världsmästerskapen på distanslöpningsevenemanget. Detta var hans bästa individuella avslutning i världsmästerskapen hittills.

Denna kvinna har tävlat i fyra världsmästerskap och slutade 15:a på distansen vid VM i Pokljuka 2021.2016 tävlade han för Sverige vid VM i backhoppning och i år kommer han att delta i de olympiska vinterspelen som medlem i det svenska laget.

Peppe Femling är romantiskt förbunden med sin skidåkare Anna Magnusson.Några av hans lagkamrater var också välkända i skidvärlden, som Jesper Nelin, Sebastian Samuelsson och Fredrik Lindström.Bara namnet är som gjort för en artist.

Och Peppe Femling har börjat sväva runt med världseliten bland backhoppare.En inspirerande sådan. – Inspirerande. Det senaste tillskottet till landägarfamiljen, en 21-åring med en intressant historia, har sagt att det är coolt att träna med ett namn som Ferry.

Peppe Femling Familj

Jag har fått ihop lite, men jag är för lat för att utveckla det, säger han. Det här är en blyg kille från Valbo utanför Gävle som kunde ha varit ännu längre om storebror inte hade tagit sig in i skidgymmet. Det motiverade familjen att rycka upp med rötterna efter att ha tillbringat fyra år i Torsby och börja på nytt i stersund, där de kan vidareutveckla sina färdigheter på skidor och snöskor.

Utöver det är han ganska bra på långa distanser. En vild mördare som lever med de berömda efternamnen medan han spurtar över landskapet. Carl Johan Bergman är en okänd kvicka som råkar vara fäst vid din jacka.Genom att skriva som Usain Femling är det tydligt att den unge bidrar till gruppens kvalitet.


En mer passande sysselsättning för denna person skulle ha varit en cirque-artist. Ja, även där, låst med sina storebröder. De hängde på cirkusskolan i sex somrar, då Peppe tittade på, lärde av och uppträdde i Furuviksparken som sommarartist.

En snurrbar och klämbar rulle mellan två anslutna stift; även känd som “enhjuling” eller “diablo”.Eftersom jag alltid har varit lite av en showoff var det en fantastisk upplevelse för mig att uppträda där inför publik. Han säger: “Det har hjälpt mig att utvecklas som person” och uttrycker både lättnad och förvåning när vi ber honom att öppna upp om sina kamper.

En spännande vinter ligger framför oss, riktad rakt mot Europa Cup. Även om Femling också har fått desto bättre skyte, så förtjänar den stora världscupen ändå en chans. Han har alltid varit en snabb marscher; han är lika yngre till en ifjol som han var för sina äldre.

Självklart tar det tid att etablera sig och bli konkurrenskraftig på högsta nivå; i det här fallet är inte hastigheten den viktigaste faktorn. Han säger medan han stirrar på en bild av Ferry, “Det är pumpen jag behöver träna upp för framtiden, men… den har gått lite över mina egna förväntningar hittills.”

– Han är som ett blåljus för oss gamlingar, den förste som står och stampar med foten när det är dags att gå på balen. Jag tror att han har förutsättningarna för en riktigt bra spelare. Fina ord att höra från en OS X guldtjej som är utbildad i högsta möjliga grad.

Och vad heter du? Femling. Nej, det finns inte fem likadana barn i den här familjen. Femlingen, en liten ö utanför Sveriges kust, fick sitt nya namn av en grupp kvinnliga fiskare.I augusti kom den oroande nyheten att Peppe Femling blivit förd med helikopter till sjukhuset I Stavanger, där han blev akutopererad.

Svensk backhoppare hade skadats under förberedelserna inför tävlingen och fått en skidstav genom nätet. Snart kan vi vänta oss en lugn besked. Isen var inte så tunn som man hade förväntat sig och det tog bara två veckor innan Femling var tillbaka på rinkträningen.

Det finns inte mycket material tillgängligt om den berömda skidskytten. Vissa fans var fortfarande nyfikna på hans ursprung så det finns inga detaljer om Peppe Femling Föräldrar just nu men kanske snart kommer att dela det med allmänheten.

Peppe Femling Familj
Peppe Femling Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!