Per Gessle Förmögenhet

Sprid kärleken
Per Gessle Förmögenhet
Per Gessle Förmögenhet

Per Gessle Förmögenhet – Per Gessle har en nettoförmögenhet på över 300 miljoner kronor och pengarna bara fortsätter att komma in. En vinst på 2,5 miljoner kronor mer än året innan noterades av hans företag Tourist trap AB det senaste räkenskapsåret.


Per Gessle har tidigare berättat att han har haft så stor framgång att han inte behövt oroa sig för saker som andra behöver oroa sig för.Per Gessle, 61, är en av Sveriges rikaste artister tack vare sitt arbete med Roxette och Gyllene Tider, samt sin egen solokarriär.

Hans tre största aktiebolag, Jimmy Fun, Elevator Entertainment och Roxette Recordings, har ett eget kapital på över 300 miljoner kronor.Men det finns också andra inkomstkällor. Hans bolag, Tourist trap AB, gjorde över 3,8 miljoner kronor i vinst det senaste räkenskapsåret som sträckte sig från maj 2018 till april 2019.

Årets vinst var nästan 2,5 miljoner kronor högre än föregående års. Tillgångar på totalt cirka 63 miljoner kronor har redan samlats upp av bolaget efter fjolårets vinster.Vi får vänta till nästa verksamhetsår för att ta reda på hur mycket pengar Per Gessle tjänade på Gyllene Tiders avskedsturné sommaren 2019, och hur mycket pengar Roxette har tjänat sedan Marie Fredrikssons bortgång i december. Göteborgs Ullevi och Halmstads Brottet var värdar för Gyllene Tider under sommaren 2013.

Trots att Roxette Recordings tjänar pengar är det en mindre verksamhet. Under räkenskapsåren 2018/2019 kommer Gessle att ha upparbetat en vinst på 165 038 kronor tack vare den affärssatsningen.

Det är värt 25 691 000 kronor för Per Gessle att äga en bostad i Halmstad där han är född och uppvuxen. Han har en 22-årig son, Gabriel Gessle, med sin 59-åriga fru, sa Gessle. Det är totalt 13 bilar som Golden Times-sångaren äger. Han äger också en Rolls-Royce, en Harley-Davidson motorcykel och sju Ferraris.

Per Gessle, en själverkänd agnostiker, har dock tidigare uppgett att han kunnat lägga ut tråkiga dagliga uppgifter på entreprenad.Som ett resultat av min framgång behöver jag inte längre bry mig om de dödligas vardagliga bekymmer. Bilbesiktningen och andra sådana uppgifter sköts av någon annan, enligt Per Gessle.

Per Gessle avböjde att kommentera när han kontaktades av Expressen.Trots att Per Gessle redan är värd över 300 miljoner kronor börjar han nu uppleva de ekonomiska konsekvenserna av sitt arbete (svensk valuta).Det avslöjades att Hans företag, Tourist trap AB, hade en vinst på cirka 3,8 miljoner dollar för den senaste rapportperioden, en ökning med 2,55 miljoner dollar från föregående år.

Per Gessle citerades tidigare för att ha sagt, “Jag har haft så mycket framgng att jag inte har behövt oroa mig av skäl som vanliga döda människor behöver berätta för Per Gessle, en 61-årig svensk, är en av landets ekonomiskt mest framgångsrika artister på grund av sin solokarriär och sitt arbete med band som Roxette och Gyllene Tider. Hans solokarriär har fått ett stort erkännande det senaste året.

Jimmy Fun, Elevator Entertainment och Roxette Recordings, de tre största företagen som ägs av showmen och författare, har tillsammans över 300 miljoner dollar i svenska kronor i eget kapital.Å andra sidan kommer konstanterna fram på olika sätt.

Från april 2018 till april 2019 fick hans företag, Tourist Trap AB, en nettovinst på över 3,8 miljoner dollar i svenska kronor (SEK). Jämfört med föregående års resultat innebär detta en ökning med cirka 2,5 miljoner svenska kronor.

Per Gessle Förmögenhet

Vinsternas värde är cirka 67 miljoner svenska kronor, vilket är mindre än 67 miljoner kronor översatt till svenska.Gyllene Tiders avskedsturné sommaren 2019 och STIM-pengaren Roxette har spelat sedan Marie Fredrikssons död i december ingår inte i årets Grammis, men de kommer ändå att höras i följande räkenskapssr.

Detta eftersom prispengarna inte inkluderar vinsterna från Per Gessles satsning på Gyllene Tiders avskedsturné sommarturnering 2019.Gyllene Tiders begäran om Per Gessles pengar ignorerades av segraren, som inte uppmärksammade mynten. Turné. För att bara nämna två ställen så spelade Gyllene Tider konserter över hela Sverige under sommaren 2016, inklusive headliner på Ullevi i Göteborg och Brottet i Halmstad.

Roxette Recordings gör också detta, men i mindre skala som är mindre betydande. Som ett resultat av företagets ansträngningar räknar Gessle med att tjäna ytterligare 165 038 SEK (ungefär 163 USD) vid början av räkenskapsåret 2018-2019.

Det uppskattas att Halmstadspalatshem som Per Gessle föddes i kostar cirka 25 691 000 kronor i dagens pengar.Sa Gessle, 59, och hennes son, Gabriel Gessle, 22, bor i samma hus som sin farbror. Den äldsta av de två Gessle-ladorna är Gabriel Gessle.

Per Gessle Förmögenhet
Per Gessle Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!