Per Naroskin Familj

Sprid kärleken
Per Naroskin Familj
Per Naroskin Familj

Per Naroskin Familj – Naroskins förfäder För att lära dig mer om en svensk psykolog född den 25 september 1959 kan du gå in på Internet och söka på hans namn. Bortsett från det är han en ståuppkomiker, författare och offentlig talare. Som deltagare i flera svenska radioprogram, inklusive Scouterna.

Och radioprogrammet Sommar, var Naroskin värd för programmet 2006. Det var länge sedan Per Naroskin tog fram känsligt skräddarsydda kläder. Enligt tidningens hemsida skriver han en krönika för Modern Psychology och svarar på läsarbrev. Showen han och Niklas gjorde tillsammans 2012 och 2013.

Hette Strömstedt och Freud. Han följde med honom på hans turné 2012. 2014: SVT2 sände programmet. Sissela Kyle, Per Naroskins rumskamrat, bor hos dem. Sissela Kyle, en 63-årig skådespelerska och komiker, är en välkänd figur i Sverige. Hon har varit komiker och skådespelare länge hon.

Har varit med i många tv- och radioprogram sedan 1980-talet. En turné nyligen till stöd för hennes succéshow Etta har tagit henne över hela landet. Sissela nämnde programmet i TV4:s After Five när hon dök upp där. För showens skull, konstaterade hon, ville hon att publiken skulle kunna skratta och tänka.

Trots hennes framgångar i affärsvärlden har Sissela Kyles personliga liv fått lite uppmärksamhet. 1987 till 1998 var Sissela gift med Mrten Eriksson. Hjalmar Kyle och Martina Kyle föddes som ett resultat av deras förening. Sissela Kyle, 63, har tagit över tyglarna i den kvava komedin.

Det finns tre lite äldre systrar, baserade på pjäsen “Tre systrar” av Anton Tjechov. Enligt en välkänd skådespelare handlar det om att föreställa sig framtiden och det förflutna. I TV4:s Nyhetsmorgon var hon och “Fröken Frimans krig” medskådespelaren Maria Kulle i fredags med. Dramatikern Sofia Fredén har.

Per Naroskin Familj

Gett Kulle en karaktär i sin kommande pjäs. Studion surrade av spänning när Sissela levererade handlingen till den nya pjäsen med sin karaktäristiska kvickhet och lättsinne. Svarta läderbyxor är trendiga för Sissela Kyle just nu. Läkaren i “The Single Shock” hette “Cecilia”, men det här är en helt annan läkare.

De hade tjockt skägg och mustascher som spirade ur hattarnas brätte. Klådan på skägget var olidlig. På grund av en allergi fastnade mössan i näsan och det gjorde ont i näsan. Var du rädd? De gömde sig bakom två papperskorgar på stranden, och det kändes som att hon fortfarande spelade ett spel.

Som barn, men den här gången var det för hemskt att filma scenen. Och vad gör du. Ar något vi alla är rädda för att höra när vi är påklädda. Vi har så kul när vi träffas att det slutar med att vi hjälper varandra. Om du vill eller behöver träffa oss , det är inget problem. Vi är bara fem minuter åtskilda. Att säga.

Att du önskar en lugn kväll är också ett alternativ. Men det är också riktigt roligt att använda. Det faktum att vi träffades så sent i livet gör det omöjligt för någon att vilja förändra den andre. Hon har redan sagt att vi är som vi är. Förutom att vara psykolog och psykoterapeut är jag föreläsare, författare och radiovärd.

Ett brett spektrum av psykologiska problem behandlas i mina presentationer, och jag kan skräddarsy presentationen för att passa dina behov. Bonussnack, där Moa Herngren och Clara Herngren (medskapare till SVT:s dramaserie Bonusfamiljen) och jag svarar på tittarnas oro över bonusfamiljernas utmanande.

Men fascinerande liv, närmar sig med stormsteg. Sveriges kanske roligaste psykolog är hans verk här. En utmärkt föreläsning borde enligt Per Naroskins mening vara som att åka berg-och-dalbana, med humoristiska toppar och dystra dalar. Humor slappnar av, gör oss öppnare och snabbar upp tiden humor.

Andra sidan, frigör sinnet och öppnar våra ögon för nya perspektiv. Ingen sexistisk humor från mig. Och när jag säger “fetma”, “sexuell minoritet” eller “etnicitet”, menar jag det. Om du måste göra skämt under bältet, som jag gör ibland, måste du göra det med takt och subtilitet. Vilken nivå du är på har.

Att göra med den auktoritet du har fått av människorna i din publik eller organisation. Du kan göra nästan vad som helst om de accepterar dig, men det bygger på förtroende. De måste tro att du bryr dig om dem, och du borde tro att de också gör det. Det finns förstås tillfällen då humor inte är lämplig många.

Pratar idag om möjligheter, men inte lika mycket om deras begränsningar. Att få en känsla av var du passar in och hur mycket du har inflytande är avgörande. Sedan finns det de som föredrar att köra i full fart, även om det ofta räcker med att helt enkelt öka styrhastigheten innan man gör en förändring.

Per Naroskin Familj
Per Naroskin Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!