Petra Malm Familj

Sprid kärleken
Petra Malm Familj
Petra Malm Familj

Petra Malm Familj – Från Sveriges första kvinnliga elitsoldat till att vara värd för “Elitstyrkans hemligheter”, ge ut böcker, öppna ett eget gym och nu ta över som “Robinson” showrunner.
I dagens nummer av Aftonbladet hyllar hon dygderna med att leva ett fullvärdigt liv.

Hon bor i Umeå, men när Aftonbladet kommer och letar efter Petra Malm, 44, stannar hon i sin svärmors torp vid Höga kustens kust. Hon planerar att ge sig ut och åka långskidor efter intervjun.Hennes självbiografi, “Kodnamn PAM”, som berättar historien om hur en 158 centimeter lång kvinna med skostorleken 36 blev Sveriges första kvinnliga elitsoldat, publicerades i mars. Det handlar om lärdomarna vi drar av att leva, toppar och dalar.

Men när det gäller närheten är det höjdpunkten i Petras existens. Sommarens “Robinson”-anpassning fick en spännande start, och nu kan dokusåpan återuppta inspelningen i en mer tropisk miljö. Plus en till Petra Malm här! Jag la ner fyra, nej, jag la ner fem och en halv. Ty jag tror att jag har varit klok i min planering; det visar att jag är en soldat i hjärtat, säger hon vemodigt.

Jag visste att det skulle bli en galen vinter, så jag utnyttjade det lugnare vädret och extra tiden för att fokusera på att sova ut, äta gott och träna från oktober till januari. Jag har haft några bra samtal med mig själv och mina nära och kära. Och det är därför jag känner mig så balanserad just nu, precis när det börjar ta fart. Just nu känner jag mig kraftfull och kompromisslös. Utvilad!

Affärsvärlden tycker att jag har det bra eftersom de ger mig saker och jag får bestämma om jag ska tacka dem eller inte. Jag är tacksam för de saker som får mig att må bra och som hjälper mig. För att uttrycka det enkelt, jag har ett fantastiskt läge.

Hon minns att hon funderade på att gå till gymmet efter att ha sett “Robinson”-föreställningen och säger, “med min egen träningsfilosofi.”Mycket ivriga att bli tillfrågade, det verkar lite överdrivet vid det här laget. Jag får äntligen vara med i ett lag igen, något jag har saknat så mycket.

Det är sant; hon är alltid vid min sida. Det kommer inte att vara en hemlighet på länge att jag har varit en livslång militär. Jag är norrlänning, så jag talar tydligt; Jag är också lugn och snäll. De kommer garanterat att få ordning, men jag är en känsla man också, och jag är inte rädd för att visa er min önskelista. Jag kan känna empati med andra och njuta av att få tjäran att flyga ur mina däck.

Jag tänker inte testa dem, men deltagarna kommer att få en livsförändrande förståelse för hur man kan övervinna motgångar. Detta är något de ska lära sig. Mina tankar hålls inte tillbaka av någonting, och om jag blev tillfrågad skulle jag överväga situationen och låta mina känslor ta ratten. Vad är det som gör att vara sin egen person så vacker. Ooo, vi har byggt ett hem i Ume, Sverige, med en hänförande utsikt över vattnet. Det gör den till en hona, alltså. Vi flyttade äntligen in i våra drömmars hem efter tre års hårt arbete.

Petra Malm Familj

Vi har varit tillsammans i 20 år och är väldigt tydliga med våra prioriteringar. Vi delar passionen för inredning. Snälla var inte en dragkamp.Det är jättebra, enligt mig; det är lätt för en kvinna att göra. Vi är ivriga att anstränga oss i vår relation och kommunicera med varandra.

Sätter alla alltid en kvinna först? För det kommer snart att bo en kvinna här. Det här året har varit fantastiskt; Jag har planer hela vägen till december. Jag har en klar uppfattning om vad jag behöver göra, och det är alla roliga saker som jag faktiskt vill göra. Inga fler surds, tack. Jag har en bra känsla av jämvikt i mitt liv. Och mina förhoppningar för framtiden inkluderar att kunna behålla det så.

Anders fvergrd, den ökända snicken, har hoppat av som Robinsons programchef och lämnat över tyglarna till Petra malm, tidigare medlem i elitmilitären. Här hittar du allt du någonsin velat veta om före detta elitsoldaten Petra Malm, känd från sin tid i Elitstyrkans hushåll.

Petra Malm höjde sig efter att ha medverkat i TV4 2021:s Elitstyrkans hemligheter. En översättning till svenska av den brittiska tävlingsshowen SAS: Who Dares Wins. Petra är en av de fyra elitsoldater som driver showen. Hon är den enda kvinnliga ledaren i gruppen. Petra gjorde sin värnplikt i Luleå, Sverige 2001, en kort tid efter att hon avslutat gymnasiet i Kiruna.

Malm tillbringade det året i skolan och blev officer vid hemlig polisenhet.2007 utförde Petra sin första utlandsplacering till Afghanistan.Petra gick med i den speciella förvärvsgruppen som kallas SIG 2008. 2010, två år senare, gick hon med i Special Operations Group (SOG). Hennes klassificering som elittränare för STAC slutfördes 2016. 2018 startade Petra sitt eget företag, PAM — PAM by Petra — där hon kombinerar sina arbetsuppgifter inom läsning och elitträning.

Vintern 2022 kommer Robinson att fungera som programledare för tv-programmet Petra.Familj till Petra Malm; Petra Malm var den första kvinnan som tjänstgjorde i militärens mest elitära förband, Försvarsmakten Special Investment Group. Hon var också den första kvinnan som gick med i expeditionen (SOG). Nu när hon är tillbaka i den verkliga världen efter att ha tjänstgjort som soldat kan hon leva ett normalt familjeliv.

Petra Malm Familj
Petra Malm Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!