Petra Mede Barn

Sprid kärleken
Petra Mede Barn
Petra Mede Barn

Petra Mede Barn – Petra Mede är nu tvåbarnsmamma. Tilde de Paula, programledare för den svenska talkshowen “Tilde”, meddelade i sin sändning i fredags att karaktären i programmet hade blivit mamma. I mars i år avslöjade “Nyhetsmorgon”-programledaren och medprogramledaren Petra Mede att hon var gravid i vecka 52 och väntar spänt på att hennes andra barn ska komma.

Jag är ganska nöjd och uppfylld; Jag känner mig också väldigt privilegierad. Alla tar en dag i taget. Ingenting är svart och vitt; graviditet är aldrig svartvit. Jag ska vänta tills du och jag är synka, sa hon.När programledaren Jenny Strömstedt frågade Mede om hennes pappa var med på bilden, svarade hon: “Nej, jag gör det på egen hand, som jag gör med större delen av mitt liv.”

Och nu kan Petra Mede räkna sig själv bland de lyckliga; hon har precis välkomnat sitt andra barn.Tilde de Paula, programledare för svenska talkshowen “Tilde”, meddelade i torsdagens avsnitt att Petra Mede nyligen hade fött barn.

Jag skulle vilja påminna er om vad som händer följande torsdag. Tilde de Paula meddelar vid showens avslutning att den unga mamman Petra Mede skulle prata om sin nya show, 50/50. Petra Mede har en 10-årig dotter som hon har valt att uppfostra utanför rampljus.

I ett tidigare utdrag ur “Renées brygga” berättade Mede om sina erfarenheter av att uppfostra en dotter.Att få barn förändrar allt till det bättre. För att uttrycka det enkelt, hon gav mig all information jag behövde för att fatta ett beslut. Den här gången förra året var Petra Mede mitt uppe i att filma en ny serie och anpassa sig till livet som två småbarnsmamma.

Att dra sig helt och hållet från mitt livs aktiviteter. Men jag tar bara en dag i taget och, om Gud vill, kommer jag att ha två barn när föreställningen har premiär. Och så måste jag ta till mig en del av den nya verkligheten för att få fart på den.

Kanske kommer jag att få en dramatisk förändring i mitt perspektiv på livet. Egentligen är jag nog precis som den jag redan är. Men jag måste ta in allt som livet kastar på mig. Presentatören tillade att hon var bekväm och säker på sina förmågor.

Även om jag tror att den bästa inställningen till livet är att ta saker som de kommer, vill jag inte skynda på något. Ärligt talat gör jag det nog med allt. Men jag är nöjd, frisk och full av självförtroende för tillfället. Expressen är intresserad av att gå med i Petra Mede-teamet.

Medes publicist har sagt att hon inte kommer att diskutera Medes personliga liv. Efter AIK och Hammarby-derbyt i Stockholms Friends arena blev det hett. Vid denna tidpunkt påstås det att fans från båda sidor klättrade över barrikader och började kasta fyrverkerier mot varandra.

Petra Mede Barn: Adeline Mede

Sorgen följer. Jens Fjellström säger: ”Du vill inte ha det här slutet; det är beklagligt.” Jag tycker att det är tråkigt. John Guidetti från Discovery Plus anser att det inte behöver resultera i ett sådant scenario.

Cirka 100 åskådare togs om hand i rsta, på andra sidan Stockholm, efter matchens slut. Stockholmsderbyt mellan AIK och Hammarby var ett häftigt publikevenemang och en spännande tävling som bjöd på fyra mål.

Efterspelet var dock inte lika vackert.När fansen började lämna arenan utspelades scener av kaos i åskådarområdena. Detta hände när fans från båda sidor började attackera varandra. Genom fysisk konflikt och användning av explosiva projektiler.

Petra Mede Barn

Vissa människor kunde övervinna hindren i deras väg. Enligt Jonas Dahlqvist på Discovery Plus använde båda sidor pyroteknik och sprängmedel under hela konflikten. Således kunde de maskerade passera genom barriärerna som skiljer kortsidornas häldelar från resten av skon. I kaoset visades föremål på läktarna i brand.

Sorgen följer. Jens Fjellström säger: ”Du vill inte ha det här slutet; det är beklagligt.” Efter matchen gav AIK-anfallaren John Guidetti sina tankar om läget på Discovery Plus.Helt enkelt tråkigt. Det borde inte vara det oundvikliga resultatet. Du måste känna passion för det.

Guidetti insisterar på att rivaliteten ska avgöras på planen, med publiken som skanderar för att fira.
Intrigen måste vara verklig. De två grupperna är oskiljaktiga. Efteråt kommer du att ha en anledning att heja och känna dig fullbordad när du lyckas. Det är dock inte så intressant. Som förälder vill jag inte att mina barn ska se detta eftersom det finns andra familjer här med barn också.

Enligt Stockholmspolisens vakthavande befäl Pia Glenvik har det anmälts ordningsstörningar efter matchens slut. Hon hade ingen aning om vad som hände eller varför vid 17.15-tiden. De är där, säger hon, och vi försöker ta reda på vad som hände.

Senare samma kväll sa polisen att de har “uteslutit möjligheten av ett förestående slagsmål” i rsta, där fans till båda klubbarna har samlats. Polisen uppskattar att de har gripit ett hundratal sympatisörer, som just nu fraktas bort i bussar. Det har rapporterats att fordon på platsen skadades.

Det är synd för det svenska fotbollslaget. Det är verkligen inte coolt, och vi kommer att samarbeta med polisen för att stoppa detJag har inte fått den informationen än, men vi får se vad som händer ikväll.

På frågan om hans tankar kring spelet efteråt gav säkerhetschef Henrik Koch en intervju. Det är tragiskt att se spelare komma från båda ligorna i svensk fotboll. Det har också rapporterats att två personer skadades.

Jag kan berätta att en av programledarna blev slagen i huvudet med en stol. En Hammarby-supporter eller två tog en stol till noggin. Ambulanspersonal på arenan har reparerat skadan till publikens intresse. Om så är fallet har de sannolikt fått rådet att checka in på en medicinsk anläggning.

Petra Mede Barn
Petra Mede Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!