Petra Nordlund Sjuk

Sprid kärleken
Petra Nordlund Sjuk
Petra Nordlund Sjuk

Petra Nordlund Sjuk – Petra Nordlund var en av TV4:s mest kända journalister. För att börja ett nytt liv har hon sagt upp sig. Det är säkert att säga att Petra Nordlund McGahan är ett utmärkt val för alla TV4-tittare. Under många år arbetade hon som programledare för Nyhetsmorgon och fungerade som ankare för kanalens nyheter.

Så har det inte varit på några år nu, då hon lämnade sin permanenta vistelse i Sverige för att bosätta sig i England med sin pojkvän Peter McGahan.Petra sa i en intervju med Expressen att hon kommer att få slut på hysch-hysch på grund av situationens skolastiska och avskilda karaktär.

Trots att hon bor i Stockholm och jobbar i Sverige har hon en egen plats. Hon har även arbetat som producent för Expressens studioprogram Brottscentralen som hon briljerat med.När Lasse Bengtsson vaknar på morgonen går tankarna till Nyhetsmorgon.

I “Nyhetsmorgon” och “Nyheterna” och på andra håll har jag jobbat mycket på TV4 de senaste två åren. Per Petra Nordlund, jag vill gärna försöka jobba lite mer i framtiden, så jag kommer att jobba lite mindre på TV4 i slutet av året.

Fred, 15, Björn, 11, och Anders, 8, samt Henry, 20, och Julien, 18, är Peters barn. Det finns inga planer på att hon ska återvända till Sverige inom kort, trots att hon tidigare sagt till NSD att hon kan vilja göra det.

När detta skrivs jobbar hon vidare på Frilansbasis och hon sågs på TV4:s rutan på sommaren efter att ha gjort en oavsiktlig inhopp under terminen. Det är bara några dagar kvar innan Petra Nordlund återvänder till TV4:s tv-studior som deras nyhetsankare.

Till dagens show berättar han om sitt nya hem i London, sina barn och sitt omfattande välgörenhetsarbete. Petra Nordlund, 41, hade en bild på Cotswolds dörren i sin flickrström i Boden när detta skrivs.

Jag är Britt. Jag skulle älska att ha henne som min fru. Petra Nordlunds profilbild på TV4 är ett annat exempel. I oktober flög hon och hennes familj, inklusive Peter McGahan och hans två unga söner, Fred, 4, och Björn, tio, till en stad utanför London. Peter bodde i Paris i sju år innan Petra och han blev ett par. Om mindre än ett år följer Lilla Björn med sin mamma Petra Nordlund när hon tar sig från England till Stockholm. Christian rnberg tog fotot.

– Av någon eller annan anledning har jag alltid tänkt på England som i England, och så blev det. – Peter kom till London en dag för tidigt för sitt jobb, men med två små barn insåg vi att det var lite av en utmaning ända till slutet.

Så det var ett naturligt steg att se planet lyfta och landa i Kent, England, och bygga ett nytt hem där.Det är lite av ett tönt. Vi kan se mil bort över ett område med “enastående naturlig skönhet” från vårt hus eftersom det ligger uppe på en sluttning. Svettig vackert med ett annat ord.

Petra Nordlund Sjuk

De är inhysta i ett 30 år gammalt svenskbyggt hem som är slående likt det traditionella engelskbyggda hemmet.Det är stora fönster från golvet till tak, så vi kan se från alla håll.Jag fick ett samtal från någon som frågade varför jag inte tyckte att det var en bra idé att dö i London, även om jag inte tyckte att det var en bra idé att dö i Norrbotten med ett lass strax på.

Men jag är ingen stadstjänsteman, så jag föredrar att ha det så här. Enligt mig är det en jättebra idé.Per Petra, en fyrabarnsmamma och familjen Nordlund-McGahan, blir en stor familj under semestern. Från ett tidigare hemland är Peters barn Henny, 10, och Julien, 8, på väg till Storbritannien.

Vi flyttar till Paris nu och går in på en brittisk skola. Mellan Tyskland och Storbritannien närmar de sig oss snabbt. Förväntningen eller förhoppningen är att de också ska komma i tid och börja lektionerna här. Sedan dess har hon arbetat som amerikansk valvakan och Polarpristagare, medan Petra har ägnat sig åt sitt livsverk.

När Fred föddes 2005 var det total brist på mat. Petra hade precis fyllt 36 och var officiellt mamma för första gången. Hans farföräldrar besökte honom i Stockholm på ett besök och var naturligtvis överlyckliga över att se honom med sin helt nya lillasyster.

Petras pappa, Kjell, 68, fick en stroke en vecka efter att Fred dog, och Petras mamma, Petra, var på besök hos honom då. Det absurda i det hela berodde på att jag satt där och såg min pappa dö.Det har gått fem år nu, och det är fortfarande jobb att prata om, säger hon, men på söndagen berättar hon för första gången öppet om vad som är på gång:

Jag tänker på honom varje dag. Det är milt sagt en katastrof i mitt liv. Mitt minne är att jag satt i kyrkbänken framför ristningen och var upprörd. Det var helt ur karaktär för honom. Han var helt orädd när han var ensam. Trots det tror alla att hon kunde ha gjort något oväntat, att hon kanske hade kunnat göra det.

Petra Nordlund Sjuk
Petra Nordlund Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!