Pia Salming Barn

Sprid kärleken
Pia Salming Barn
Pia Salming Barn

Pia Salming Barn – Börje Salming, 71 år, har gått bort. Detta bekräftar att han tidigare spelat för Toronto Maple Leafs.För Toronto Maple Leafs faller pucken på en väggmålning från Börje Salming. Börje var en banbrytare inom sportvärlden och en ikon tack vare sin orubbliga karaktär och envishet.

Med hans hjälp öppnades dörren till NHL för europeiska spelare. Börje gick med i Maple Leafs för femtio år sedan, och han kommer för alltid att betraktas som en medlem av vår hockeyfamilj. Till hans drottning Pia, hans barn Anders, Rasmus, Bianca, Lica och Sara, och hans bror Stig, uttrycker vi våra djupaste kondoleanser, säger Toronto Maple Leafs president Bredan Shanahan i ett uttalande.

Jag har fått en besked som har rystet livet till mig och familjen min. Allt förändrades på ett ögonblick, förklarade han.Trots sin sjukdom reste han till Toronto med sin familj för några veckor sedan så att de alla kunde njuta av National Hockey Leagues “Hall of Fame”-vecka.

Svensken spelade för Toronto Maple Leafs i 16 säsonger och har över tusen säsongskort. Hyllesten han fick av fansen kom tillbaka med honom till Torming med Salming. Han deltog även i Sveriges hockeygalla i förrförra veckan. Där vann han NHL:s poängliga titel.

Vi kommer inte att göra några fler offentliga meddelanden för närvarande. Det är bara familj nu, sa hans drottning Pia Salming efter begravningen.Hans dotter Bianca är en fritänkande överpresterare som tillbringade sommaren med att studera vid European Model United Nations i München.

Efter det var hennes pappa så exalterad över att se henne tävla i syvkamp att han insisterade på att ta med henne på en resa till stadion. Var så legendarisk som möjligt. Börje Salming säljer nu sitt drömhus i bästa kvarteret i Stockholm. Hockeyikoner och husky höjer sina huvuden när de upptäcker att deras grundläggande livsstil har förändrats.

Lyxvningen blev för stor. Efter att barnen flyttat ut insåg Börje Salming och hans fru Pia att de inte behövde hela 149 kvadratmeter och fem sovrum. Därför säljer paret sin Penthouse-lägenhet i Stockholms Gärdet.

Här har Börje enkel tillgång till Stureplans barer och restauranger samtidigt som det är omgivet av natur, tack vare närheten till det vidsträckta Gärdes-fältet och orörda Djurgrden, som båda ligger inom bekvämt joggingavstånd. Även om hockeyikonen förmodligen gick i pension 1993, har han alltid ansträngt sig för att hålla sig i form.

Pia Salming Barn

Nu minskar han, säljer herrgården och flyttar till en mindre ort i Nacka söder om Stockholm. Hyreshuset byggdes över ett konventionellt hus 2014. Börje har helt korrekt erkänt vinets generöst höga alt.Vädret på Altanen är utmärkt, med solsken från morgon till kväll. Börje Salming sa till Expressen att läget inte kunde ha varit bättre.

Huset är i perfekt skick och har fem sovrum, två badrum och två utomhusterrasser. Den före detta försvararen från Toronto Maple Leafs bor i ett kök och vardagsrum som smälter samman i en vacker öppen planlösning.

Allt på den platsen är fräscht, nytt och vitt. Vi har ett loft med skjutdörrar på nedre plan vilket gör att rummet känns större och öppnare. Det är allt på bordet där borta. Som Börje beskriver det finns även en balkong där.

Lyxvningen på Gärdet säljs av NiclasBehrer, 46, och hans advokatverksamhet, Behrer & Partners, till ett utropspris av 11 995 000 svenska kronor. Om Börje kan få ut utropspriset kommer han att ha genomfört transaktionen.

Enligt uppgifter från Stoppa Pressarna var priset på vingården när den köptes av Börje Salming 58 tusen kronor per hektar, vilket ger sval 8,6 miljoner svenska kronor.Börje Salming använder en vass kniv för att göra ordning på sin iPad.

Hans ALS har gjort honom mållös. iPadens talsyntesen läser upp lyckönskningarna till alla uppbackare: “Jag tänker p er.”Då är Salming utslagen kall.För första gången sedan inflyttningen i ALS-domen öppnar Börje och hans syster Pia upp om sitt nya liv.

På ämnet de svåra hindren, på ämnet förbättringarna. Om beslutet att avbryta bromsmedicin i tyllen och om frustrationen och den ologiska rädslan att få rätt hjälp som ALS-drabbad och ALS-förespråkare. Börje Salming har gått bort i en ålder av sjuttioett år.

Ishockeystjärnan har gått bort efter att ha kämpat mot ALS, meddelade Toronto Maple Leafs på Twitter på torsdagskvällen.Klubbpresidenten Brendan Shanahan skickade sina kondoleanser till sin familj och sa: “Vi skickar våra djupaste kondoleanser till hans familj.”

I augusti meddelade Börje Salming att han lider av ALS-relaterade nervskador. Sedan dess har Salmings attityd hårdnat till den grad att han inte har pratat på månader.Börje var en innovatör inom idrotten och en kulturell ikon känd för sin okrossbara vilja och orubbliga grus.

Han hjälpte till att öppna dörren för européer i NHL och definierade sig själv via sitt spel på isen och sina bidrag till samhället, enligt Toronto Maple Leafs president Brendan Shanahans Twitter-inlägg. “Börje skrev på med Maple Leafs för femtio år sedan, och han kommer för alltid att vara en del av vår hockeyfamilj. Till hans fru Pia, hans barn Theresa, Anders, Rasmus och Bianca, och hans bror Stig, sänder vi våra djupaste kondoleanser.

Pia Salming Barn
Pia Salming Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!