Prins Charles Barn

Sprid kärleken
Prins Charles Barn
Prins Charles Barn

Prins Charles Barn – Hela prins Charles liv har spenderats i förberedelserna för hans nuvarande roll som kung Charles III. För 73-åringen har hans tid äntligen kommit. Med sin tillträde sätter Charles ett nytt rekord för den äldsta brittiska monarken. Hans egentliga kröning har ännu inte planerats, men så fort drottning Elizabeth II slöt ögonen blev han kung Charles III.

Charles måste fylla några mycket stora skor. Även om hon var omtyckt och vördad, lämnar hennes mamma efter sig en kunglig dynasti som har färgats av skandaler som sträcker sig från otrohet till rasism.I sina belackares ögon är Charles en ineffektiv och svag monark som är för fåfäng för att leda sitt folk. Efter sitt äktenskap med Diana, som var mycket beundrad och tragiskt förlorad för 25 år sedan, har Charles setts av många som en skurk.

Drottning Camilla, hans andra fru, fortsätter att spegla den allmänna opinionen. Under hela sitt liv har Charles kämpat för att hitta en balans mellan modernisering av monarkin och att bevara dess traditioner.Han föddes som Charles Philip Arthur George den 14 november 1948 på Buckingham Palace i London.

Hela Charles liv har formats kring att han blev kung. När hans mor, Elizabeth II, blev monark var han bara tre år gammal. Han föddes i det 12:e året av kung George VI:s regering. Ett gammalt svartvitt porträtt av den brittiska kungafamiljen från 1953.

Charles var ett extremt reserverat barn som hatade rampljuset. Till och med hans far, prins Philip, som Charles beskrev som svår, gjorde honom orolig vid sociala tillfällen, och han drog sig ofta tillbaka till sin fars skugga.

Charles, till skillnad från sina förfäder, fick ingen hemundervisning. Charles har gått igenom mycket, inklusive tid på samma skotska internatskola som både hans far och farfar Philip gick på. Charles hävdar att hans upplevelse där var den värsta i hans liv. De höll på med honom hela tiden, och han kände sig isolerad och hjälplös.

Prins Charles Barn: Prins William, Prins Harry

Efter examen från Boston College gick Charles i Trinity och Cambridge. Han började studera arkeologi och antropologi, men flyttade så småningom fokus till historia. Medan han fortfarande var student, erkändes han juridiskt som prins Charles av Wales, en beteckning som vanligtvis reserverades för arvtagaren.

Prins Charles Barn

Som med många av sina kungliga förfäder före honom tog Charles värvning i de väpnade styrkorna, först i Royal Air Force 1971 och sedan i marinen.Efter att ha lämnat flottan 1976 kämpade han för att hitta sin plats i rampljuset. Hans sex år av tjänst i det brittiska överhuset var fullbordade.

Charles gillade sport när han var liten. I synnerhet njöt han av möjligheterna att åka skidor, surfa och dyka. Förutom att vara en kapplöpningshäst var han också en polospelare. Affären mellan Charles och Camilla Parker Bowles, som han kallade sitt livs kärlek, och Lady Diana Spencer, senare prinsessan Diana, kommer för alltid att förknippas med Charles.

Charles och Diana träffades första gången 1977, när Diana var 16 och han var med hennes äldre syster. Tydligen träffades de inte igen förrän 1980. Då började skvallret flyga om att de två var ett föremål.1981 gifte Charles och Diana sig medan 750 miljoner människor tittade på tv. Vid första anblicken var de ett lyckligt och friskt par.

1982 föddes William till dem, och 1984 gick Harry med i familjen.Det fanns dock en hel del problem i äktenskapet bakom kulisserna. När äktenskapet slutligen tog slut 1992 sa Diana att Camilla var skyldig. Diana sa berömt att det fanns “tre personer i äktenskapet” i en intervju med ett tv-nätverk.

Charles och Dianas skilsmässa slutfördes 1996, och Diana gick bort året därpå. Charles insisterar på att han var trogen till slutet av äktenskapet. Han gifte sig med Camilla 2005, och hon har sedan dess tillbringat en stor del av sitt liv i Dianas skugga. Charles berömmelse har ökat under de senaste åren, även om han fortfarande ligger långt efter sin berömda mammas.

Charles miljöpolicy och idéer om alternativ medicin är väl mottagna. Charles har alltid pratat om behovet av att ta miljöhänsyn på allvar.Hittills har Charles haft en utmanande position, då han har kritiserats för över- och underengagemang i politiken.

Charles har vid ett flertal tillfällen sagt att hans trädgård är hans lyckliga plats. Friluftsliv, nämligen fiske och promenader, är två av hans favoritaktiviteter. Han är också ett fan av akvarellmediet. Charles tidigare medarbetare är alla överens om att han är en humoristisk kille.

Arbetare säger att han har en kort skäggstubb och kan ha höga förväntningar. Trots detta har många av hans vänner och familjemedlemmar berömt honom för att han är generös, driven och engagerad i sitt arbete. Det har påpekats av hans vänner att han ofta stannar på jobbet efter midnatt.

Killen bara fortsätter och går. William, Charles son, påminde sig i en dokumentär som skapades för hans fars 70-årsdag att när de två var unga kunde de inte nå sin fars skrivbord för att önska honom godnatt på grund av berget av pappersarbete som skickades dit. Charles har stått i kö till tronen ganska länge, men enligt Camilla tänker han inte så mycket på sin roll som kung. Fram till nu har han sagt väldigt lite om det. Detta har alltid varit en naturlig händelse.

Prins Charles Barn
Prins Charles Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!