Pugh Rogefeldt Sjukdom

Sprid kärleken
Pugh Rogefeldt Sjukdom
Pugh Rogefeldt Sjukdom

Pugh Rogefeldt Sjukdom – Pugh Rogefeldt, 75, meddelade sin pensionering från karriären i en fjol. En förlamande nervsjukdom omöjliggjorde ytterligare åtgärder. Men nu börjar en ny era grejja. I dagarna släpps låten “Fasta klippa” och Pugh Rogefeldts skivbolag beskriver den som “en final, en fråga, om man vill ha en musikalisk sommar av ett liv och en karriär.”

Den här sången är konstnärens tolkning av Psalm 269, “Åldernas klippa”, en psalm skriven i början av 1700-talet och tillgänglig på svenska som “Klippa, du som brast för mig” (från 1850).Det var förutsett att hyresavtalet skulle sägas upp tidigare, men sjukdom har försenat slutförandet av projektet tills nu.

Det här är det första smakprovet på ny musik från en kommande EP, säger hans skivbolag Metronome.Pugh Rogefeldt meddelade i sitt femtionde år att han hade dött av den kroniska neurologiska störningen som kallas kortikobasal degeneration (CBD). Funktioner som beslutsfattande, hörsel och balans påverkas av sjukdom.

Den legendariske musikern flammade genom 1969 med ett av de första svenska rockalbumen, “Ja, dä ä dä.” Låtarna “Sm lätta moln”, “Här kommer natten” och “Dinga linga Lena” är bland hans mest kända verk. Vermeer, en holländsk konstnär som levde på 1600-talet, tillskrivs två teorier som länge har varit föremål för debatt om deras sanningsenlighet.

New York Times rapporterar att ett team av curatorer, forskare och konservatorer äntligen nått konsensus om att åtminstone ett av dessa verk, “Flicka med flöjt”, skapades av någon annan.Undersökningen började när de två gobelängerna hängdes upp i Washington, DC:s National Gallery of Art i takt med kröningsprocessen.

Mikroskopisk pigmentanalys och modern bildbehandlingsteknik har gjort det möjligt för oss att dra slutsatsen att den som målade det målade glasfönstret använde en mindre raffinerad och mer grovt strukturerad teknik än den som Johannes Vermeer använde för att skapa en av konsthistoriens största dukar.

Forskare kunde fastställa att konstnären använde liknande material på ett liknande sätt, men att färgerna ändrades subtilt från undermålning till slutlig lack, som National Art Gallerys konservator Kathryn A. Dooley förklarade för tidningen.Resultatet av forskningen tyder på att väggen inte längre kommer att bära Vermeers namn. Ingen kan säkert säga vem som faktiskt kommenterade. Mrs Marjorie E.

Museum of Northern European Art, chef Wieseman, har deltagit i och utvecklat teorier om vem som kan vara den sanna upphovspersonen. Enligt henne är det samma sak som att diskutera någon av de efterföljande möjligheterna: En privatlärare för Vermeer, kanske en medlem av hans eller hennes familj, en hobbyist som är villig att betala för lektioner, eller en hängiven elev till mästaren själv.Det finns dock många namn på listan, och det verkar omöjligt att verifiera något av dem utan tillgång till officiella dokument som listar till exempel lokal skolpersonal eller elever.

Pugh Rogefeldt Sjukdom

Det är mycket vi inte vet. Enligt Wieseman vet ingen vem som gjort den eller under vilka förhållanden. Från 1632 till 1675 ägde den holländska målarmästaren Johannes Vermeers liv och karriär rum i staden delft.Den stora majoriteten av de 30 eller så testade miljonerna skildrar vardagliga, vardagliga händelser. Vissa av dem är stadsbilder, medan andra skildrar religiösa teman.

Andy “Fletch” Fletcher, knappt 60 år gammal, dog plötsligt när han arbetade på det kommande Depeche Mode-albumet. Hans liv avslutades med ett brott i kroppens pulscylinder. Det som var tänkt att vara en produktiv tid i studion för Dave Gahan och Martin Gore på deras tidigare plats i Santa Barbara, Kalifornien, USA, förvandlades istället till en period av intensiv stress och omorganisation.

Allt ordnade sig efter ett par dagar och sedan pratade Martin och jag varje dag för att försöka stötta varandra, som Dave Gahan uttrycker det.Han sitter på sitt hotellrum i Berlin och påminner om “Fletch” över ett Zoom-videosamtal.Du vet, allt en person gör, bilderna vi nyligen tog med Anton Corbijn, dessa intervjuer, baren på hotellet där “Fletch” skulle ha hängt. Många tankar dyker upp, säger han eftertänksamt.

Nästan omedelbart beslutade Dave Gahan och Martin Gore att fortsätta arbeta tillsammans som Depeche Mode.Det är ett rungande “Ja”, eller svarade jag. Att vi behöver göra ett rent avbrott är uppenbart; det är klart som dagen.På det hela taget var alla vägar som ledde till skeppet tydliga, och Dave Gahan är övertygad om att det är vad Andy Fletcher avsåg.

Han var det största Depeche Modes-fan som någonsin funnits.Men Fletcher hade redan gått till hundkojan innan han kunde höra de nya latrinmeddelandena. Han var frånvarande från studion i Santa Barbara där arbetet pågick.

Han skulle vara den första att inse att han inte har bidragit musikaliskt till det arbete vi gör i studion. Men han spelade en betydande roll som mördaren som lyssnade på breven och sa: “Det där måste göras åt” eller “att det inte är bra.” Enligt Gahan var Andy Fletchs primära funktion i Depeche Mode den som Martin Gores sidekick.

De har känt varandra sedan de gick i grundskolan, och Fletcher anses allmänt vara Depeche Modes första textförfattare. Till skillnad från vad jag gjorde var det han som i slutändan inspirerade Martin att börja skriva igen. Men nu när “Fletch” inte längre finns, har Gahan och Gore tvingats komma närmare varandra. När han inte är i närheten måste Martin och jag jobba hårdare på att kommunicera.

Vi har alltid kämpat med kommunikation. Vi är inte särskilt kompetenta på det här området. Men vi har förbättrats och gör ett bättre jobb nu. Vad exakt är på gång för tillfället? Albumet “Momento mori” är färdigt och kommer att släppas i början av det nya året, innan Depeche Modes världsturné startar. Detta band kommer att uppträda den 23 maj på Friends arena utanför Stockholm, den 27 juni i Köpenhamn och i augusti i Oslo och Helsingfors.

Pugh Rogefeldt Sjukdom
Pugh Rogefeldt Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!