Jessica Abbott Familj

Sprid kärleken
Jessica Abbott Familj
Jessica Abbott Familj

Jessica Abbott Familj – Jessica Abbott är bosatt på Storgatan 94 i Marieholms Eslöv. Hennes hus är en del av Marieholmssamhället. Nils ke Sundqvist (47 år), Jessica Kristen Abbott (44 år), och Linnea Cecilia Sundqvist Abbott (16 år) är de tre personer som anges bosatta på denna adress.

Thorbjörn Fälldin (Centerpartiet) var Sveriges statsminister och Carl XVI Gustaf, Sveriges kung, när Jessica Abbott såg solen gå upp för första gången den dagen. Hon föddes i början av våren, i fiskarnas stjärntecken, och, enligt det kinesiska horoskopet, i hästens år (elementet jord och symbolen yang). Hon är medlem i generation X eller Y, den så kallade MTV-generationen, och en 70-talsbebis. För att uttrycka det enkelt, hon är en pärla.

Samtidigt som Jessica föddes kostade en liter sprit 1,81 dollar och en Piggelin kostade 1,10 dollar. När du lyssnade på radio samma vecka hade du kanske fångat Von Belts när han sjöng “lskar älskar inte” i Svensktoppen. Bland de kändisar som fyller samma ålder i dag finns den amerikanska konståkaren Eva Amurri (37).

Den amerikanska skådespelerskan Eva Longoria (47 år) har varit i branschen ganska länge. Amerikanska modellen Fabio Lanzoni (63 år) från Italien. Fotbollsspelaren Joachim Björklund (49 år). Den amerikanske sabelspelaren Kellan Lutz (37 år). Hockeyspelaren Mikael Magnusson (49 år). Bandyspelare Patrik Nilsson (40 år). 47-åriga amerikanska musikern Will I Am.

Intressant data (baserat på ett enda snitt): Sedan Jessicas födelse har hon samlat runt 324 miljoner vänner och hennes hjärta har glidit förbi över 1,6 miljoner hjärtan. Mitt fokus i biologi ligger på studiet av evolutionär genetik och variationerna mellan könen.

När en gen har olika effekter på manlig och kvinnlig kondition, är det då saker och ting verkligen fångar min uppmärksamhet. Liknande gener kan resultera i mycket olika reproduktions- och överlevnadshastigheter, till exempel. Dessa gener är spännande eftersom de kan ha nyckeln till att förstå hur en gen kan utvecklas för att tjäna olika funktioner i olika populationer.

Jessica Abbott Familj

Det verkar motivera att när selektionen är stark och kvaliteter ärvs, kommer antalet möjliga variationer i en gens uttryck att minska drastiskt. Men när man tittar på populationer i deras naturliga miljöer är detta inte fallet. Eftersom en allels kondition beror på dess omgivning, kan sexkrig vara nyckeln. Genom att göra det kan vi bromsa eller stoppa förlusten av genetisk mångfald.

Fruktflugor (Drosophila melanogaster) har varit min föredragna studieorganism på grund av de många år jag har ägnat åt att undersöka genetiken bakom de biologiska skillnaderna mellan könen. Mitt Lund-labb har utökats till att omfatta den hermafroditiska plattmasken som modellorganism ( Macrostomum lignano ). Vi använder denna art för att lära oss mer om vilken roll sexkonflikt kan ha spelat i utvecklingen av könskromosomer hos en bisexuell förfader.

Jag är kanadensare och gick på University of Guelph för att få igång min karriär på högre utbildning. Jag kom till Lund som en del av ett internationellt utbytesprogram under mitt tredje år på college. Jag tillbringade åtta lyckliga år i Lund. Under den tidsramen studerade jag polymorfism hos trollsländor på forskarnivå och doktorandnivå. Och det var under den här tiden som jag hittade min framtida make, vi knöt knuten och välkomnade vårt första barn till världen.

Jag utförde min postdoc under Adam Chippindale vid Queen’s University i Kinston, North Carolina, efter att ha flyttat min familj till Kanada 2007. Vårt andra barn föddes under vår tid i Kanada, som varade i drygt två år. Vår familj flyttade till Uppsala i november 2009 och jag började genast arbeta som forskare i Ted Morrows grupp. Efter två år där började jag arbeta med Klaus Reinhardt, som då undervisade vid Tübingens universitet.

2012 flyttade vi tillbaka till Lund och jag började gå på Lunds universitet. Min studie om könskromosomer och könstvister gav mig ett Starting Grant 2015 från European Research Council. 2016 anställdes jag för att undervisa vid ett universitet där jag kunde fokusera på mitt intresse för den genetiska utvecklingen av eukaryoter. Vad hände året Jessica föddes? Det görs 1,2 miljoner årliga charterresor av svenskar. En officiell svensk termin kan vara allt från fyra till fem veckor.

Idrottsåret 1978 vanns av fransmannen Jean-Paul Pierrat klockan 05.20. Finlands manliga och kvinnliga mästare i årets finnkamp korades i Helsingfors.1978 triumferade Björn Skifs “Det blir alltid värre framt natten” i Sveriges årliga melodifestival. Årets Eurovision hölls i Paris, Frankrike, och den vinnande låten var “A-ba Ni-bi” av Izhar Cohen och Alpha-Beta från Israel.

Superman: The Movie, Delta-gänget, Alla helgons blodiga natt, Deer Hunter och Grease är bara några av de filmer från 1978 som fick flest publik.För Jessica kommer hennes 45-årsdag om 189 dagar, och den infaller på en tisdag. Hon fyllde 44 år idag, vilket ger henne 23 extra dagar.

Särskilda årsdagar, eller “födelsedagar” i detta fall, firas på jubileumsår. Viktiga årsdagar inkluderar de vid 25, 40, 60 och 70 års ålder. På kvällen den 15 mars 2028 kommer Jessica att fira sitt guldjubileum. Silverjubileum: 15 mars 2003; Ruby Jubilee: 15 mars 2018; Diamantjubileum: 15 mars 2038; Platinajubileum: 15 mars 2038; Andra jubileum: 25, 40, 60 och 70 år (15 mars 2048).

Enligt kalendernördarna har det gått 2 321 veckor sedan Jessica föddes på årets sjuttiofjärde. Det är 44 år och 176 dagar, eller 44 år, 25 veckor och en dag (om man räknar med 11 skottår). Fem hundra trettiotre månader och tjugotre dagar, för att vara exakt. Mot bakgrund av detta beräknas hennes ålder vara 44,4. Dagen Jessica föddes var en torsdag, dagen innan det var en tisdag och dagen efter det blir det en torsdag också.

Jessica Abbott Familj
Jessica Abbott Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!