Rasmus Elm Sjukdom

Sprid kärleken
Rasmus Elm Sjukdom
Rasmus Elm Sjukdom

Rasmus Elm Sjukdom – LUGNA. För att vila och läka återvände han till sitt hus. Det enda sättet att rädda sitt jobb. Men efter att ha lämnat CSKA Moskva 2015 på grund av allvarliga magproblem längtar Rasmus Elm, nu 28 år gammal, efter att få vara på resande fot igen. Viktigast av allt, han beskriver hur han äntligen kunde se att ta nästa steg igen.

Även när vi sitter här dröjer minnet av min sjukdom kvar.Han kommer till Kalmar Central på förutbestämd tid och väntar i bilen.När jag går till skytteln i den låga höstsolen reflekterar jag över en årstid som har passerat och de slående skillnaderna mellan den och den nuvarande.

Min strategi förra gången jag besökte Kalmar för att skriva om honom var smygande. Jag skulle prata om “Rasmus Elm-fenomenet”, gåtan som omger hans comeback till allsvenskan efter att ha tvingats lämna CSKA Moskva på grund av mag-tarmsvårigheter.En humoristisk artikel kan skrivas om det.

Rasmus ville prata i fem minuter, men det slutade med att vi pratade i femton. Jag blev överraskad och befann mig på träningsplatsen “Gasten” en kylig februaridag. Som vanligt var han vänlig, men han var också mycket irriterad över de rapporter om hans hälsa som hade skickats från Ryssland och som var mycket misstänkta.

Först och främst var dock Rasmus Elm i utmärkt form eftersom han var frisk.Det luktade nästan guldkamp i Kalmar FF, och det luktade fullt EM-slutspel i Frankrike, då den otroliga potentialen tog sig uttryck på träningar och i träningar och cupmatcher.

Nu när säsongen är avklarad har vi data och kan se att det totalt sett var en succé, om inte riktigt så spektakulär som vissa kanske hade föreställt sig.En annan Rasmus Elm, denne 28 år och mer förberedd för hemresan, väntar i bilen på andra sidan vägen.

När frågan du har väntat på att få höra bryter isen kan du inte låta bli att flina.Rasmus har tagit oss till det omärkliga Café Lotsutkiken som ligger alldeles in på en lång hamnpir. Det majestätiska slottet är omgivet av samma salta is och dis som skymmer den avlägsna ön Kalmarsund.

Rasmus Elm Sjukdom

I det här ögonblicket upplever jag ingenting annat än trevliga förnimmelser. Och om jag inte vet om jag är bättre eller sämre än tidigare, hur kan jag då veta. (sjukdomen). Jag håller dock tummarna. Nu när jag har mognat lite tittar jag ganska noga på vad jag äter och dricker. Du var tvungen att anpassa dig igen, den här gången efter mina preferenser.

Alla kommer inte ha nytta av detta, men det är ett bra sätt att öka din kunskap om din egen kropp och hur de fungerar. Det finns tillfällen då det är fördelaktigt att stöta på utmaningar. Rasmus hånar: “Nu blir det här en lång intervju.”

-Man, det finns några saker jag försöker hålla mig borta från. Hemma försöker jag hålla mig borta från en massa olika saker, bland annat gluten och mjölkprotein. Du kommer att behöva ställa in några av dem när du faktiskt är ute och går. Men varje dag skapar man en grund, och jag måste leva på det här sättet för att jag ska kunna prestera på bästa sätt och ge mig själv den bästa möjliga miljön. Det var hemskt av mig. Jag var inte alls vaken.

Livet var inte riktigt spännande, så jag tillbringade mycket av min tid inomhus. Jag vet inte varför, men jag verkar ha fått en hemsk nattsömn. Absolut ingen positiv upplevelse. Följaktligen genomförde jag en kostöversyn – en “återställning” av min kropp, om du så vill – för att uppnå mina mål. Jag slutade äta vissa saker, slutade träna och gick ner mycket i vikt, vilket gjorde mig ännu svagare. Men jag var tvungen att börja om och bygga upp mig själv igen. Rasmus förklarar, “Jag har lagt på mig 80 kilo och här är varför:

Självförvållade omständigheter bidrog till viktminskningen. Även när jag mådde dåligt var min vikt fortfarande “utmärkt”. Sedan började jag äta dåligt och inte träna, så jag tog på mig det. Sjukdom har inget med det att göra. Sjukdomar spelade också en roll för att sätta stopp för förhoppningarna om att ta sig till ännu ett EM-slutspel. Förre förbundskaptenen Erik Hamrén gjorde sin avsikt att hämta Rasmus Elm till Frankrike känd.

Vi hade en lyckad försäsong. Innan jag satte mig bakom ratten sa jag till mig själv: “Nu får vi se vad som händer, hur kroppen reagerar.” Direkt från början kände jag mig fantastisk. Jag kunde träna och spela matcher, hävdar Rasmus.

Jag blev sjuk en dag innan premiären och fick ont ​​i halsen. Jag kan ha tagit ett dåligt beslut när jag deltog i ett visst spel. Ändå ville jag uppriktigt göra det. Därefter kom jag ner med halsfluss och missade två veckors arbete. Jag spelade några spel medan jag kände mig dålig för vädret eftersom halsfluss kom tillbaka efter ungefär en vecka.

Då hade jag fått börja om, men då hade jag missat fem veckors träning.ja, det hände under försäsongen. Då förstod jag att det skulle bli utmanande när alla sjukdomar började spridas. Erik och jag pratade ett tag, och han gav mig goda råd och motivation att börja gå igen.

Rasmus Elm Sjukdom
Rasmus Elm Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!