Renaida Braun Pojkvän

Sprid kärleken
Renaida Braun Pojkvän
Renaida Braun Pojkvän

Renaida Braun Pojkvän – Läkare tog nyligen bort en elakartad tumör från Renaida Brauns hals, där hon hade drabbats av halscancer. Artisten öppnar nu upp för Nöjesbladet om den kampens tid En framtid som man hade tänkt sig utplånades, och allt förstördes bara. Renaida Braun, 22, som tävlade i “Idol” och var stjärnan i Melodifestivalen, fick diagnosen cancer för en dryg månad sedan.

Hon gick in för att opereras för att ta bort cancerväxten från hennes hals inte långt efter det.Jag behöver ingen strålning, så nej tack. Det fanns ingen tid för cancern att sprida sig, och läkarna är övertygade om att de fick allt “Efter det gjorde hon ett Instagram-inlägg.

Renaida Braun öppnar upp för Nöjesbladet om sin mamma Helen och hennes pojkvän Tim Lindholm på Diabetesgalan, där de alla träffades.Ändå verkar mitt sinne rasa. Och ja, det är jättebra nu; saker och ting kunde bokstavligen inte bli bättre. – Först fick jag börja om från början eftersom jag hade tappat allt. Själva idén om mig fanns inte. Mina tankar vandrade sedan till några obehagliga platser.

Både negativa och optimistiska tankar var förbjudna för mig. Jag kämpade och det slutade med att jag mådde fruktansvärt som ett resultat. Anta att du fick ett sådant meddelande. En framtid som man hade tänkt sig utplånades, och allt förstördes bara. Det, medger hon, var mycket arbete, och fortsätter:

Ett uppföljningsmöte har bokats för mig i december för att se till att allt fortfarande är bra. När den tiden kommer kommer jag att få regelbundna kontroller i fem år för att se till att cancern inte har kommit tillbaka. Partner Tim Lindholm, som sitter bredvid Renaida Braun, delar med sig av sina tankar om att vara vid hennes sida under hela hennes sjukdom.

Jag har försökt att ha en positiv syn på livet. Du vill inte att din dystra syn på livet ska smitta av sig på Renaida, hur svåra saker än kan verka. Så jag har ansträngt mig för att projicera ett optimistiskt uppträdande, fortsätter Renaida Braun vad Tim Lindholm säger:

Renaida Braun Pojkvän

Han har varit den mest fantastiska pojkvännen någonsin. Mamma också! Båda har gjort flera resor med mig till akuten. Helen Braun, Renaidas mamma, försöker inte dölja stressen i situationen.Det är en riktigt dålig sak som händer.

Det finns inget du kan göra. Ändå är du aningslös och oförberedd på att allt kan hända. I grund och botten är poängen att njuta av livet som det är just nu. Men det är underbart att vi äntligen har fått höra något bra.

Renaida Braun, mer känd under sitt artistnamn Renaida, nådde breda framgångar 2016. Mycket har hänt sedan dess, bland annat att hon har deltagit i Melodifestivalen och skådat musikal.Hon tillkännager sin förlovning med den mångårige pojkvännen Tim Lindholm när Hänt äntligen träffar henne på premiären av House of the Dragon.

Renaida skämtar, “Det är inte han”, vilket indikerar någon annan.Sådär informerar hon om att hennes älskare inte kommer att vara med på premiären.Det är tragiskt eftersom han lever och dör för Game of Thrones. Jag känner fortfarande mycket stickningar i hela kroppen, och det känns fantastiskt. Så där har du det; du är 25 och förlovad.

Dessutom förenar vi dem i äktenskapet. – Hur mycket jag än skulle vilja säga att jag äntligen kommer att ta mig an det nästa år, jag ser det bara inte hända. Jag hoppas på stor uppslutning.Ändå påpekar Renaida att barn måste hålla på lite längre.

Massor, det är säkert! Tyvärr, inte ännu… Även om jag önskar att jag kunde ha klarat uppgiften igår, är det verkliga livet i vägen ibland. Enligt min källa, åtminstone om några år.En 20-årig kvinna vid namn Renaida Braun tävlade i 2016 års Idol-tävling.

Hon kom sexa det året, men hon blev jämn genom att tävla i Melodifestivalen och ta sig till final i år. Hon åtföljdes på semestern av sin pojkvän, Tim Lindholm, och de två sågs ofta göra passionerade uppvisningar av tillgivenhet för varandra. Renaida har informerat oss om att de har nått denna punkt i sin relation.Hon berättar för Hänt att hon ska flytta in hos honom i sommar.

Efter att ha tillbringat två veckor tillsammans i Turkiet ska paret äntligen flytta ihop när de kommer hem.Det är jättekul i sommar, tillägger Renaida, för jag ska flytta in och hans sambo ska åka.Enligt henne gick de i samma åttan tillsammans och hade känt varandra sedan dess, även om de inte började dejta förrän hösten innan. Även när Renaida tävlade i Idol var han där för att heja fram henne, men den här gången som en vän.

De har kommit närmare än någonsin och kan inte vänta med att slå sig ner tillsammans permanent. Renaida, som är uppenbart glad över att göra denna övergång, utropar: “Det känns fantastiskt, jättekul och fantastiskt att ta det här steget nu.” Mina planer på att flytta mina ägodelar dit speglar.

Renaida Braun Pojkvän
Renaida Braun Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!